Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2023

Λυπάμαι και ντρέπομαι βαθιά για την κατάληξη του αγώνα μας.


Νίκη Κρίκη
Λυπάμαι και ντρέπομαι βαθιά για την κατάληξη του αγώνα μας. Μετά από 3 χρόνια που δώσαμε ότι είχαμε για να έχει μια στέγη τόσος κόσμος που αντιτίθεται στη λαίλαπα της ΝΤΠ φτάσαμε σήμερα να έχουμε τα εξής :
1. Το 40% να αδιαφορεί με την αποχή του.
2. Το 80+% αυτών που ψήφισαν να ξανά ψηφίζουν τα κόμματα που ήταν ήδη στη Βουλή, και μάλιστα οι μισοί τον Μητσοτάκη, επιβραβεύοντας όσα ζήσαμε.


(ναι έγινε νοθεία, αλλά πόση..
3. Τα κόμματα που αντιστάθηκαν πήραν από 0.2 έως 0.9% δηλαδή απαξιωθηκαν.
(ναι έγινε νοθεία, αλλά πόση..
4. Η καταστροφή των προηγούμενων εκλογών έβγαλε το αληθινό πρόσωπο των περισσότερων που λογω αφραγκίας και μανίας οπωσδήποτε να εκλεγούν, πήγαν στο κόμμα Μπογδάνου που πληρώνει ο Εμφιετζογλου.
Τα περί ένωσης είναι αστεία. Όποιος βάζει τα λεφτά είναι το αφεντικό. Αυτό το ξέρει και η θεία μου η Μαριγώ. Όποιος πηγε εκεί μόλις εξαΰλωσε όλη του την προσπάθεια.
5. Το ίδιο ισχύει με το κόμμα του σεμνού δασκάλου που ενώ τρία χρόνια δε διαβασα μισή κουβέντα του για όσα περνούσαμε ξαφνικα με μία καμπάνια πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και την υποκίνηση του δικτύου των "πατέρων" πήρε κοντά στο 3% και τώρα θα μπει με τα μπούνια στη Βουλή.
Και πάλι ισχύει ότι κουμάντο κάνει όποιος βάζει τα λεφτά. Και αυτό θα φανεί όταν θα ξαναέρθουν οι υποχρεωτικότητες. Κοντός ψαλμός...
6. Η πολύ χαρούμενη Ζωή με τις καρδούλες της. Θα κάνει την πολιτική της καριέρα οπως είναι προαποφασισμενο για άτομα με τέτοια οικογενειακή καταγωγή. Είναι πολύ χαρούμενη γι αυτό και μοιράζει καρδούλες. Τι ανάγκη εχει;
7. Το ΕΠΑΜ δεν θα κατέβει στις εκλογές.
Το ΕΝΩΝΩ δεν θα κατέβει στις εκλογές.
Δεν έχουν τους πόρους να σπαταλησουν τσάμπα μετά το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογων, δε βρήκαν σύγκλιση με κανένα άλλο κόμμα και κρατούν δυνάμεις για κάποια μελλοντική μάχη.
8. Δύο τρεις πιο σοβαροί άνθρωποι όπως ο κ. Κουβελας (ΠΝΟΉ) κι ο κ. Νταλιάνης (ΕΝΑ) ψάχνουν μια σωστή απόφαση, που να τη βρουν όμως...;
9. Όλα αυτά τα λέμε τσαμπα γιατί ο κύριος όγκος των Ελληνων θα ψηφίσει Μητσοτακη για να μη βγει ο Τσιπρας ή Τσιπρα για να μη βγει ο Μητσοτάκης.
Τοσο καιρό γράφω ότι σκέφτομαι χωρίς σκοπιμότητες. Ξέρω αυτά που έγραψα δεν θ αρέσουν στους οπαδούς όλων αυτών, αλλά καλή καρδια.
Υποστήριξα πάντα όποιον έβλεπα να μπορεί να βοηθήσει τον αγώνα μας.
Αρνήθηκα -πολλές φορές- προτάσεις που μου έδιναν σίγουρη καρεκλίτσα στη Βουλή που έρχεται. Γιατι δεν θέλω να γίνω πολιτικός, απλά υποστήριξα ΚΑΙ τον πολιτικό αγώνα.
Όμως αυτή η προσπάθεια στη συγκεκριμένη στιγμή χτύπησε τοίχο...
Ο αγώνας συνεχίζεται και όπως έλεγα από την πρώτη μέρα είναι πρωτίστως πνευματικός.
Στο πολιτικό σκέλος το μόνο που προσμένουμε πλέον είναι μια αναπάντεχη αλλαγή στο παγκόσμιο σκηνικό.
ΥΓ : για όσους κακοκάρδισα...
"φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η Αλήθεια"
Γρηγόρης Πετράκος








Όλες οι αντιδράσεις:39Naya Politi, Ελένη Ηλιοπούλου και 37 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου