Δευτέρα, Μαΐου 29, 2023

Ομολογία-σταθμός για τα κορωνοεμβόλια: «Σχεδιάστηκαν για να βλάψουν και να σκοτώσουν», vid

 


          Απίστευτα τα όσα ισχυρίζεται ένας άνθρωπος που επί 32 χρόνια ασχολούνταν με την βιοφαρμακευτική έρευνα.
πηγη



Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer, Δρ. Mike Yeadon, πήρε και πάλι θέση για το έγκλημα που συντελείται κατά της ανθρωπότητα, εστιάζοντας αρχικά στον φόβο και το άγχος που επί τρία χρόνια όλα τα ΜΜΕ μετέδιδαν στους μάζες για την πανδημία.

«Κι αν δεν διέθεταν το οπλοστάσιο των μαζικών ελέγχων και τον ολοήμερο καθημερινό τρόμο της διαδικτυακής τηλεόρασης κανείς δεν θα παρατηρούσε τίποτα! Τα άτομα που αρρώστησαν υπέφεραν από τις συνηθισμένες ασθένειες ενισχυμένες τρομερά από το άγχος και τον φόβο που διοχετευόταν από τις τηλεοράσεις τους. Ο φόβος είναι από τους μεγαλύτερους αναστολείς του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Σε κάνει να αρρωσταίνεις!! Και αυτό έκαναν. Σας είπαν ψέματα».



Στη συνέχεια του αποσπάσματος στάθηκε στην κάκιστη λειτουργία των κατά τόπους συστημάτων υγείας και στα «τοξικά», όπως τα χαρακτηρίζει, κορωνοεμβόλια που δόθηκαν μαζικά σε εκατομμύρια ανθρώπους:



«Το μόνο που συνέβη είναι ότι ενίσχυσαν όλες τις συνηθισμένες ασθένειες και μετά αντιμετώπισαν άσχημα τους ανθρώπους δολοφονώντας τους ουσιαστικά. Και το χειρότερο είναι ότι σας έκαναν να πιστέψετε ότι υπήρχε αυτό το παθογόνο που κυκλοφορούσε κι ότι έπρεπε να εμβολιαστείτε.

Πιστεύετε στα αλήθεια ότι κατάφεραν παράλληλα να αναπτύξουν όλα τα πράγματα που κανονικά θα χρειάζονταν 7,10,12 χρόνια για να τα κάνουν στις ποσότητες που χρειάζονταν σε λιγότερο από 1 χρόνο;;; Όχι, δεν το έκαναν! Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να το έκαναν. Τρομοκρατήθηκα πολύ στα μέσα του 2020. Μόλις συνειδητοποίησα τι έκαναν γνώριζα ότι επρόκειτο να το επιβάλλουν σε όλους.

Έτσι όταν κοίταξα τον σχεδιασμό των υποτιθέμενων εμβολίων, ανακάλυψα τουλάχιστον 3 πράγματα που μπορώ να σας περιγράψω πολύ γρήγορα. Σχεδιάστηκαν για να βλάψουν, να σακατέψουν και να σκοτώσουν»:

freepik photo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου