Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2022

Εivαι μύθoς oτι τo εμβoλιo πρoφυλάσσει, γι΄αυτo και διώkεται ο Μπoυρλά. Tαδε εφn Δnμnτρnς Γάκnς...



“Τα νούμερα, πάντα τα παραποιούσαν. Εκεί βασίστηκε και η διαχείριση που έχουν κάνει στην επιδημία. Τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά τα στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.
πηγη

“Το τελευταίο αφορά τα λεφτά που μαζεύει η Pfizer, θυμάστε τις καταγγελίες του Ρουμάνου ευρωβουλευτή Cristian Terhes, οτι προ-αγοράστηκαν 10 δόσεις για κάθε ευρωπαίο. Το ποσό το οποίο χρεώθηκε η Ε.Ε. είναι της τάξεως των 74 δισ. Το κόστος του εμβολίου υπολογίζεται από πολύ σοβαρή μελέτη σε 2,3 δολάρια ανα δόση, μαζι με τη διανομή. Η Pfizer εμφάνισε όντως μια εκτόξευση των εσόδων της το 2021 της τάξης των 40 δισ. Όταν μόνο η Ε.Ε. δίνει 70 δισ, πως είναι δυνατόν η εταιρία να εμφανίζει μόνο 40 δισ. αυξηση το 21; Που πήγαν τα υπόλοιπα; Επομένως μιλάμε για μαύρο χρήμα. Μήπως έτσι εξασφαλίζεται η ομοφωνία των ΜΜΕ; Οι διώξεις κάθε αντίθετης φωνής;” αναρωτήθηκε.

“Κανένας δε σκέφτεται ότι προαγοράστηκαν 10 δόσεις, αυτό τι σημαίνει; Γνώριζαν ότι το εμβόλιο θα χρειαστεί να επαναληφθεί πάρα πολλές φορές. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι, πρόκειται για το μόνο εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που χρησιμοποιείται αυτούσια η τοξίνη, δηλ. η ακίδα. Και τη χορηγούμε μέσω παραγωγής της από το κύτταρο”, σημείωσε ο κος Γάκης.

“Είναι μύθος ότι το εμβόλιο προφυλάσσει, γι΄αυτό και διώκεται ο Μπουρλά ο οποίος αρνήθηκε για 2η φορά να παραστεί για να δώσει διευκρινίσεις στην ερευνητική επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου. 450.000.000 πολίτες μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του”, υπογράμμισε.

“Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ που στάλθηκαν στο Υπουργείο Υγείας προκειμένου να δοθούν σε απάντηση του εγγράφου του ΣτΕ, δείχνουν ότι από την 24η εβδομάδα του 2022, οι θάνατοι στους ανεμβολίατους ήταν το 27%, ενώ στους εμβολιασμένουςς το 72.4%. Το ίδιο ισχύει και για τις διασωληνώσεις”, δήλωσε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου