Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2022

" στην Μαδρίτη σκέφτονται που θα ¨ανάψουν¨ τα πυρηνικά ( βλ. Ουκρανία - Βαλτική - Ιράν) , στην ΠΟΛΗ που θα ανάψουμε κεριά"



φώτο - από το fb και την Φιλιππία Βενετσάνου
ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΩΘΕΝ " δεν προλαβαίνουν για εκλογές , όπως πάνε τα πράγματα"



Η Ρωσία, είπε ο Πούτιν, θα είναι αναγκασμένη να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα εάν αναπτυχθούν υποδομές του ΝΑΤΟ στις δύο σκανδιναβικές χώρες, καταγγέλλοντας τις «ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες» του ΝΑΤΟ, το οποίο επιδιώκει «να επιβεβαιώσει την ηγεμονία του», όπως είπε. μεταδίδουν τα πρακτορεία Interfax και Ria.

" Ρωσικά ΜΜΕ: “Η Τουρκία ανέπτυξε τους S-400 -Προετοιμάζεται για σύγκρουση με Ελλάδα”

Η Τουρκία έχει αναπτύξει τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 για να προστατεύσει την Άγκυρα από την ελληνική πυραυλική επίθεση αποκαλύπτουν οι Ρώσοι εν μέσω διαπραγμάτευσης Ερντογάν-Μπάιντεν για τα F-16V.



Σύμφωνα με φωτογραφίες που παρουσιάζουν η ανάπτυξη των S-400 έγινε στην” αεροπορική βάση Myurted κοντά στην Άγκυρα ώστε να προστατευθεί η τουρκική πρωτεύουσα από ελληνική πυραυλική επίθεση”. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/ektakto-rosika-mme-i-tourkia-aneptyxe-tous-s-400-proetoimazetai-gia-sygkrousi-me-ellada-deite-eikones/


" Σταθερότητα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο ζήτησε ο Μπαιντεν από τον Ερντογαν"
https://www.militaire.gr/statherotita-se-aigaio-kai-anatoliki-mesogeio/

και άρχισαν να γελούν τα ψάρια


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΙ; - 64 παραβιάσεις στο Αιγαίο την ημέρα της Σύνοδου Κορυφής του ΝΑΤΟ!- Ευχαριστίες Μπάϊντεν στον Ερντογάν στη συνάντηση που είχαν στη Μαδρίτη


ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ - ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΤΩΝ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου