Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Δικαιοσύνης έλλειψη;;


Η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ επειδή δεν την εξασκούν!!!! συνεχίζει να υφίσταται!! και ΘΑ υφίσταται (ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ! Αμήν), ό,τι κι αν εμείς τα ανθρωπάρια κι αν κάνουμε, η μεγάλη κυρία, υπήρχε, υπάρχει και δεν θα πάψει ΠΟΤΕ να υπάρχει.
Ακριβώς όπως και η Ηθική, ακόμη κι αν κάνεις δεν την τηρεί, δεν σημαίνει ότι πέθανε!!! Από τη στιγμή που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο που δεν τηρείται!!!!!!!! Ό,τι είναι Ιδέα μάνα μου, δεν παθαίνει τίποτα! Ο άνθρωπος μόνο ψοφάει!!!!!! οι Ιδέες ΑΘΑΝΑΤΕΣ!!!! (ζηλεύετεεεεεεεεε;;;)



Μετά τα φιλοσοφικά, πάμε στα υπαρκτά, πρακτικά, ρεαλιστικά, εφαρμόσιμα.

Το ό,τι οι εισαγγελείς ΜΠΟΡΟΥΝ να βάζουν τις υποθέσεις των πολιτών στο αρχείο, το ότι σπεύδουν ΜΟΝΟ όταν διαταχθούν από τους προδότες, το ότι αθωώνουν τους ΕΝΟΧΟΥΣ! και καταδικάζουν ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, τον πιο ανίσχυρο δηλαδή, ΕΜΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΠΛΕΜΠΑ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ………………………………………….. ΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!! (Νομίζετε ότι την εξαφανίσατε επειδή είστε άχρηστοι κύριοι κύριοι δικασταί;;;;; Της τον κλάνετε!!!!!)

Αυτό είναι το επονομαζόμενο «λαϊκό δικαστήριο», στημένο ΗΔΗ είναι (πάντα ήταν, τα συγκεκριμένα έδρανα δεν ξεστήνονται ποτέ). Δεν αφορά σε κρεμάλες στο Γουδή! ΗΔΗ ΚΡΙΝΕΣΤΕ, ΗΔΗ ΔΙΚΑΖΕΣΤΕ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ!!!! Το Δίκαιο το αναγνωρίζει κι ο πιο ΑΜΑΘΟΣ!! ΚΑΙ αυτός απαρτίζει την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!!! ΟΛΟΙ μαζί το λοιπόν, ανήκουμε σ’ αυτή την συγκεκριμένη κάστα, ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΎΜΕ. Γι' αυτό…. από την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ οι κυβερνήσεις πέφτουν, τα έδρανα ξηλώνονται, τα βάθρα γκρεμίζονται, τα κόκκινα χαλιά ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙΑ να τα διαβούν!!!!!!!!

Τον χρόνο ροκανίζετε, γι αυτό ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΚΕΣΤΕ!!!!!! Αναμείνατε στο ακουστικό σας κύριοι κύριοι αριστότεροι, εν ριπή οφθαλμού τα πάνω κάτω θα ‘ρθουνε. Θα δούμε μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πώς τα μαγικά γίνονται.


http://upogia-taxi.blogspot.com/2021/11/blog-post_28.html
Αναρτήθηκε από Στεφανία Λυγερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου