Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2020

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ « ο Ερντογάν στέλνει τους πολιτικούς μας στο ΓΟΥΔΙ; »






Φώτο από http://www.gargalianoi.com/


Που μας κατάντησαν Θεέ μου;

Αυτή είναι η εγκληματική απόρροια που κάποιοι συνέδεσαν τα μνημόνια με τους εξοπλισμούς του Ελληνικού Στρατού ενώ γνώριζαν τον εξ ανατολών κίνδυνο και ταυτόχρονα αποκοίμιζαν τον Ελληνικό Λαό με τις χίμαιρες της δήθεν Ελληνοτουρκικής φιλίας.

ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Βγαίνει ο σουλτάνος και δηλώνει:


« Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet ο πρόεδρος της Τουρκίας μιλώντας στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας είπε χαρακτηριστικά:

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν από αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα». https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/911801_rterntogan-se-ellada-tha-sas-petaxoyme-sti-thalassa-kai-tha-ektelesete



ΣΗΜΕΡΑ όλα αυτά θα τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός που τον ετοίμασαν σαν το ώριμο φρούτο για να το ρίξουν κάτω και να το τσαλαπατήσουν.

Οι άγιοι πατέρες μίλησαν πριν δεκαετίες και είπαν ότι η Ελλάδα μαζί με τον τούρκο που θα έρθει, θα ζήσει εσωτερική αναστάτωση.

Ποιος δεν βλέπει ότι όλοι οι δήθεν φίλοι μας και οι ορκισμένοι εχθροί μας ετοιμάστηκαν για αυτό;

Ανίκανοι και επικίνδυνοι άνθρωποι διαφεντεύουν την ζωή και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας.

Που είναι βρε η Ευρώπη σας που στο όνομα της πίνατε νερό και τρώγατε τα δανεικά της και μαζί τις σάρκες του Ελληνικού Λαού και των επόμενων γενεών;

Άραγε θα σας σώσουν οι δήθεν φίλοι σας και εταίροι ή θα πουν στον τούρκο « πήγαινε να κάνεις την δουλειά σου και εμείς την δική μας»

Πόσες φορές τα γράψαμε , πόσες φορές τα επισημάναμε , πόσες φορές χλευαστήκαμε ; και σήμερα πονάμε διπλά.

Αλλά τώρα θα ενεργήσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ που κλείσατε τις εκκλησίες στους πιστούς μέσα στην Σαρακοστή και την ΠΑΣΧΑΛΙΑ όχι για εσάς αλλά για τα μικρά παιδιά και τα αίματα των αγίων και των μαρτύρων μας.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου