Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2020

"η ΠΑΝΑΓΙΑ θα κλαίει σε όλη την διάρκεια των μεγάλων γεγονότων που θα συνταράξουν την ανθρωπότητα , γεγονότων που θα οδηγήσουν στην ΠΟΛΗ" μας είπε κάποιος.

  

13η συνεχόμενη ημέρα η ΠΑΝΑΓΙΑ βουρκώνει και κλαίει περισσότερο και ο πιστός λαός αναρωτιέται τι έρχεται;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Όλα αυτά συμβαίνουν στον Άγιο Δημήτριο του Βύρωνα στην Αθήνα, όπου πλήθη πιστών σπεύδουν να προσκυνήσουν την εφέστια εικόνα της Παναγίας της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ και να λάβουν την Χάρη της.

Αυτό που συμβαίνει είναι θαυμαστό σημείο και θα καταγραφεί ως ένα έκτακτο ιστορικό εκκλησιαστικό γεγονός, καθότι η συνέχεια του πλησιάζει τον μισό μήνα, ο δε Ιερός Ναός του στρατιωτικού  μας ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα αναδειχτεί σε μείζον πανελλήνιο προσκύνημα, ίσως και παγκόσμιο Ορθόδοξο.

Το έκτακτο αυτό γεγονός δεν χρειάζεται διαφήμιση γιατί από μόνο του μας καλεί, να προστρέξουμε όχι μόνο για να δούμε το παράδοξο, αλλά για να κλάψουμε μαζί με την ΠΑΝΑΓΙΑ μας και να φιλήσουμε τα αγιαστικά δάκρυα της.



Αυτές τις ώρες και τις επόμενες συμβαίνουν πολλά που μόνο ο Ουρανός γνωρίζει ολοκάθαρα το βάθος των συνεπειών που θα έχουν στην ζωή της ανθρωπότητας.

Εμείς ψηλαφούμε απλώς και κάτι διαισθανόμαστε, ότι έρχεται πολύ άσχημο. Συγκρατούμεθα όμως από το γεγονός ότι παρ. όλα τα χάλια μας η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ επέλεξε αυτόν τον τρόπο να δακρύζει τόσες πολλές μέρες σε συνέχεια.

Ο κάθε άνθρωπος που πάει και προσκυνάει τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ κουβαλάει και τα δυσβάστακτα προβλήματα του και τα εναποθέτει εκεί ενώπιον ΤΗΣ.

Άραγε ποιος θα πάει εκεί  και για να  εναποθέσει ενώπιον ΤΗΣ τα αδιέξοδα και τα βάρη που έβαλαν και βάζουν στην  Ελλάδας  μας;



Οι εχθροί της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και του ΥΙΟΥ της μας οδήγησαν σε αυτά τα δαιμονικά αδιέξοδα βοηθούμενοι από τις επιλογές που κάναμε εμείς στις ζωές μας.

 Οι εχθροί της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και του ΥΙΟΥ της μας κραδαίνουν το δάκτυλο τους και μας συνιστούν να αποφεύγουμε το ΦΑΡΜΑΚΟ της ΑΥΤΟΖΩΗΣ δηλ. την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ γιατί λένε είναι επικίνδυνο να προκαλέσει το θανατικό μας.

Καθηγητές, πολιτικοί, κονδυλοφόροι της θρυλικής μεταπολίτευσης χαρακτηρίζουν τους πιστούς, που ενώ λαμβάνουν όλα τα προληπτικά μέτρα για την πανδημία αυτή ( λες και ήταν η μόνη που γνώρισε ο κόσμος ιστορικά; ), χαρακτηρίζουν λοιπόν  τους πιστούς ως ψυχαναγκαστικές προσωπικότητες στην εμμονή τους να μεταλαμβάνουν Των ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ γιατί εξ αιτίας τους κινδυνεύει το κοινωνικό σύνολο και δεν διερωτούνται πόσες φορές η κοινωνία και η πατρίδα κινδύνεψε  από αυτούς και τις επιλογές τους;

Την ώρα που τα Εθνικά θέματα είναι ολάνοικτα και ουδείς γνωρίζει που μας πάνε ( κάποιοι όμως γνωρίζουν, όπως και η ΠΑΝΑΓΙΑ το γνωρίζει καλά αυτό) , την ώρα που δεν προλαβαίνουμε τα ακραία και έκτακτα  φυσικά φαινόμενα , η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ συνεχίζει να βουρκώνει και να δακρύζει και μας καλεί πρώτα σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ που βρισκόμαστε και που πάμε, για να δεχτούμε έπειτα και την ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ της καθότι ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ επονομαζόμενη.

"η ΠΑΝΑΓΙΑ θα κλαίει σε όλη την διάρκεια των  μεγάλων γεγονότων που θα συνταράξουν την ανθρωπότητα , γεγονότων που θα οδηγήσουν στην ΠΟΛΗ" μας είπε κάποιος (σε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ή με ΠΑΥΣΕΙΣ).

 ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου