Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Πριν λίγες ημέρες, φωτισμένος γέροντας μας τόνισε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δεχθούν ραπίσματα διαπαιδαγώγησης από τον Κύριο



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο

Ηλιας Καλλιωρας
Πριν λίγες ημέρες, φωτισμένος γέροντας μας τόνισε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δεχθούν ραπίσματα διαπαιδαγώγησης από τον Κύριο. Διότι, όπως είπε:


«Οι Έλληνες ξέχασαν τον Τριαδικό Θεό και αποστάτησαν μαζικά. Πολλοί Έλληνες, μαζί με τις Ελληνικές κυβερνήσεις, φτάνουν στο φοβερό εκείνο σημείο να πολεμούν ευθέως τον Κύριο Ιησού Χριστό και το Άγιο Βασίλειό Του.
Γράφουν νόμους που είναι Χριστομάχοι. Χριστοπόλεμοι. Αντίθεοι. Βέβηλοι. Θυμίζουν αρχαία Βαβυλώνα.
Και επειδή ο Κύριος σέβεται απολύτως την ελευθερία και το αυτεξούσιο των ανθρώπων και μη έχοντας άλλο τρόπο να μας επαναφέρει στον Ίδιο και στην τελική σωτηρία των ψυχών μας, αναγκάζεται να παραχωρήσει δοκιμασίες-ευλογίες ανάλογες του βαθμού της αποστασίας μας».

Όπως μας είπε ο εν λόγω χαρισματικός γέροντας: «Οι Έλληνες αμαρτάνουν υπέρμετρα σε τέσσερις κυρίως τομείς ή πνευματικά πεδία: Εκτρώσεις, παρά φύση αμαρτήματα, μαγείες και βλασφημίες κατά της Αγίας Τριάδος και όχι μόνον».

Όταν ρωτήθηκε ο γέροντας γι’ αυτά που έρχονται και που πρόρρησαν οι Άγιοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας, μας είπε: «Εσείς, για να μη πλανηθείτε, να ακολουθείτε και να έχετε ως οδηγούς σας μόνον τους Αγίους της Ορθοδοξίας μας. Μόνο και μόνον αυτοί κατέχουν την αλήθεια του Παναγίου Πνεύματος».

Σε άλλη ερώτηση προς τον γέροντα, για το τι πρέπει να κάνουμε όταν ίσως έρθει ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού και κλείσουν ίσως και πάλι οι Εκκλησίες ή αρχίσουν, εισέτι, παρόμοιοι ή και ακόμα χειρότεροι διωγμοί κατά της Εκκλησίας, της Θείας Μετάληψης, των ιερέων και των πιστών, ο ίδιος μας υπογράμμισε με ιδιαίτερο νόημα:

«Να διαβάσετε πολύ προσεκτικά το βιβλίο «Το Οδοιπορικό Ραβδί» του Νικηφόρωφ-Βόλγιν. Είναι μόνον 113 σελίδες και αποτελεί ένα έξοχο προοίμιο και γενικό οδηγό για όλα αυτά που μας προείπαν οι Άγιοι της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού μας. Να το διαβάσετε και να το προτείνετε και σε ιερείς του Υψίστου:
Διότι, οι παραδοσιακοί παπάδες θα έχουν το μεγαλύτερο βάρος, ρόλο και πρόβλημα όσο, ομοίως, και την ανάγκη να βρουν τρόπους και μεθόδους “πνευματικής επιβίωσης” για το δικό τους ποίμνιο.

Ίσως πάμε σε ..κατακόμβες για μια ακόμη φορά. Ας θυμηθούμε τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους, όπου οι ιερείς του Κυρίου μας έβαζαν το αντιμήνσιο στον ντορβά τους και έτρεχαν πόρτα-πόρτα, στα σκοτάδια, μέρα-νύχτα, κρυφίως και με τον “φόβο των Ιουδαίων” σε ένα προς ένα από τα πρόβατά τους. Σπίτι-σπίτι. Αχυρώνα-αχυρώνα. Για να παντρέψουν, βαφτίσουν, κηδέψουν,..».

Μετά τα ανωτέρω, σας ενημερώνω ότι θα αναρτώ κάθε μέρα, πρώτα ο Θεός, ένα κομμάτι κειμένου από το «Οδοιπορικό Ραβδί» για τους φίλους μου και κυρίως για τους σεβάσμιους και Ορθοδόξους πατέρες μας και ιερωμένους που φαίνεται ότι θα έχουν ειδικό ρόλο, αποστολή και καθήκοντα στο όχι μακρινό μέλλον. Φαίνεται ότι η εποχή μας φτάνει ξανά στην εποχή του δοξασμού των ταπεινών και ευλογημένων λευιτών! Αμήν. ΗΔΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου