Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2020

Μέχρι η Πυροσβεστική να βγάλει το Πόρισμα για το ολοκαύτωμα στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ, αλλά και μετά, πρέπει να ασφαλίσουμε τα Μοναστήρια και τις Εκκλησίες μας.




Περιμένουμε το πόρισμα της πυροσβεστικής σχετικά με την καταστροφική φωτιά στην Παλαίφατη Ιστορική και Εθνική Ιερά Μόνη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ.
Την αλήθεια και το πόρισμα των πνευματικών αιτιών της ολοσχερούς καταστροφής της ομώνυμου θαυματουργής Εφέστιας Εικόνας της Ιεράς Μονής την γνωρίζει η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ και συν τω χρόνω θα την αποκαλύψει.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Οι μέρες που διάγουμε είναι κρισιμότατες, την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ την βαράνε από χίλιες δυο πλευρές , αν μπορούσαν σχήμα λόγου να την έκαιγαν και να την εξαφάνιζαν, θα τους ήταν βολικό για τους σχεδιασμούς τους.
Μέσα όμως από ένα κακό , όπως αυτό που μας άγγιξε θλιβερά όλους, ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ συν η μετάνοια μας θα βγάλει πολλά και μεγάλα καλά.
Κάποιες ελάχιστες αμυδρές ακτίνες φαίνονται μέσα στις στάχτες . Ας πιαστούμε από αυτές.
Γράφαμε πριν λίγες ώρες

« Εκεί που παρακολουθούμε τις σκηνές αποκάλυψης που φέρνει το φως της ημέρας μετά την ολοσχερή καταστροφή ( λιώσιμο) όλων των δομικών στοιχείων του Ναού στην Ιερά Μόνη της Βαρνάκοβας , που είχε ως συνέπεια την καταστροφή της ομώνυμης Θαυματουργής – Ιστορικής και Εθνικής εικόνας με τις συγκλονιστικές σημειολογίες στην διαδρομή των αιώνων , παρατηρούμε στο 2:26 στις μισοκαμένες σελίδες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ να σχηματίζονται δυο παλάμες χεριών σε στάση ικεσίας.

Πολλοί είδαν ανάμεσα σε αυτές τις παλάμες ικεσίας ένα ΦΩΣ.
ΦΩΤΟ και ΣΧΟΛΙΟ ΘΗΒΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΤΟ ΜΙΣΟ-ΚΑΜΕΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΛΗΨΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ !!!!!





https://youtu.be/SWLbvpT87tU



Πρέπει όμως να σημάνουμε συναγερμό να ασφαλιστούν τα Μοναστήρια μας και οι Εκκλησίες μας από ενδεχόμενους εμπρησμούς γιατί οι καιροί είναι πονηροί , γιατί τα μυαλά κάποιων πήραν φωτιά όχι μόνο στην Αν. Μεσόγειο αλλά και στην ξηρά.
Αν πιστεύουν ότι θα καταπτοηθούμε με προβοκάτσιες πνευματικές είναι γελασμένοι.


Όποιος όμως τα έβαλε με την ΠΑΝΑΓΙΑ του Έθνους των Ελλήνων είναι τουλάχιστον προβληματικός, γιατί φαίνεται να μην έχει μυαλό.
Τα ΜΑΤΙΑ μας ανοικτά, να μην ξεχνάμε και το ολοκαύτωμα στο ΜΑΤΙ της Αττικής.
η ΠΑΝΑΓΙΑ μας γέννησε την μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ και εκεί θα μας οδηγήσει για να κατανοήσουμε τους φοβερούς κινδύνους που μας περίζωσαν.
Γέροντας:

-« τέτοιες ώρες μαζί με την ΠΑΝΑΓΙΑ μας τρέχει και ο ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ο Τσαλίκης μαζί με τον γέροντα του, τον ΑΓΙΟ ΔΑΒΙΔ τον εν Ευβοία, μην ξεχνάς ότι ο τελευταίος ήταν και Ηγούμενος στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ»


https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΏΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας








Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου