Κυριακή, Ιουνίου 21, 2020

Ποιός θα λογοδοτήσει, λοιπόν, για τις συνέπειες της καραντίνας στο γενικό πληθυσμό, κ. Τσιόδρα;


ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ….
Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου η επιδημιολόγος Μαρία Βαν Κερχόφε (Maria Van Kerkhove), ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. (Acting Head of Emerging Diseases), στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ανακοίνωσε ότι ο Π.Ο.Υ. κατέληξε, μετά από έρευνα εβδομάδων και συγκεντρώνοντας στοιχεία από όλες τις χώρες, στο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (“Εξαιρετικά σπάνια”).



Κατόπιν τούτου, ο δικηγόρος των Αθηνών Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης καλεί γραπτώς τον κ.Τσιόδρα να πάρει θέση εάν υιοθετεί το περιεχόμενο της δημόσιας ανακοίνωσης του Π.Ο.Υ. περί της μη μεταδοτικότητας του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς, καθώς όλα τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας, τα έλαβε κατόπιν εισηγήσεως του κ. Τσιόδρα και την επιτροπής “σοφών” ( ΕΟΔΥ), της οποίας προΐσταται σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο για την οργάνωση της δημόσιας υγείας, Νόμος 4675/2020.
Κι αυτό, γιατί επί αυτής της βάσεως, ότι δηλαδή ο κορωνοϊός ματαδίδεται από ασυμπτωματικούς φορείς, ελήφθη η απόφαση για το lock down, μια απόφαση που είχε τρομερές συνέπειες για τη ζωή, την υγεία και την οικονομία των πολιτών. Επί παραδείγματι εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικό με τους θανάτους που μπορεί να προέλθουν από την παρατεταμένη καραντίνα, https://www.youtube.com/watch?v=Gzwm9lzoowQ.

Οπότε καταλαβαίνουμε τις έννομες ευθύνες που μπορεί να ενέχει η όποια πολιτική απόφαση για την επιβολή της, γι΄αυτό και ο εν λόγω δικηγόρος Αθηνών επιφυλλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Ο εν πολλοίς διαβλητός Π.Ο.Υ, τις οδηγίες του οποίου ακολούθησαν και ακολουθούν όλες οι χώρες, στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ για τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς και ότι ήταν σε εξέλιξη η σχετική έρευνα του προκειμένου να αποφανθεί επιστημονικά επ’ αυτού.

Εν τέλει, μόλις προ δύο ημερών κατέληξε σε ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ότι ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ο κορωνοϊός από ασυμπτωματικούς.


Ποιός θα λογοδοτήσει, λοιπόν, για τις συνέπειες της καραντίνας στο γενικό πληθυσμό, κ. Τσιόδρα;
Για το φόβο και τον πανικό που βίωσαν άνθρωποι μοναχικοί ή μονογονείς ή άνθρωποι με ειδικά προβλήματα ή άνθρωποι που βρέθηκαν αποκλεισμένοι σε τόπους και εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που δεν επιθυμούσαν;
Ποιός θα λογοδοτήσει για θεραπείες που έμειναν στάσιμες, για εγχειρήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν, για ψυχικά προβλήματα που φούντωσαν και για ποικίλες άλλες ασθένειες που οδήγησαν στο θάνατο; Για δουλείες που χάθηκαν, για επιχειρήσεις που έκλεισαν, για όνειρα που γκρεμίστηκαν;

Για τη λατρεία που κουρελιάστηκε, αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ κ. Τσιόδρα, ποιός θα λογοδοτήσει; Για την παντελώς αναίτια βλασφημία των ιερών μας, των τιμαλφών της πίστης μας, για την αποϊεροποίηση των ιερών Ναών μας; Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ, παραδώσατε με τις αποφάσεις σας “τα άγια τοις κυσί” κατά παράβαση του Ευαγγελίου μας.

Σεις από συνεργάτης του Κυρίου και Θεού στο έργο της Ενανθρωπίσεως και της Σωτηρίας του πεπτωκότα ανθρώπου, γίνατε εχθρός της σωτηρίας μας. Κ. Τσιόδρα, παραδώσατε την πίστη μας στα τσακάλια να την διαπραγματευτούν και να την αλλάξουν. Σεις και οι ομόφρονές σας επίσκοποι αποδεικτήκατε ανεπαρκείς και οικτροί πραγματικά! Σταθήκατε λίγοι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα πάνοτε είναι η σατανική αμετανοησία.

Ας ομολογήσουνε οι Αρχιερείς μας: “Σταθήκαμε λίγοι, απροετοίμαστοι, δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων”. “Να ’ναι ευλογημένο, Θεός συγχωρέσει”, θα βοούσε ο ουρανός και όλοι εμείς οι τελευταίοι που κάνουμε τον επιβαλλόμενο έλεγχο. Ας διορθώσουμε τώρα τα πράγματα. Ας σταματήσει κάθε βλάσφημη συζήτηση για τη Θεία Κοινωνία και κάθε ανίερο μέτρο για τη θεία λατρεία και τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτά. Ας βγάλουν οι επίσκοποι και οι ιερείς από τα χέρια τους τις σακούλες και τα υφάσματα, τις μάσκες και τα αντισηπτικά, τις κόκκινες κορδέλες από τις ιερές εικόνες. Ας πάψει η λοιμική νόσος της βλασφημίας, αυτός ο παροξυσμός της βλασφημίας.
Ας μετανοήσουμε…, όλοι ας μετανοήσουμε για την οικτρή μας κατάσταση. Ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους πόσο άρρωστοι και πόσο αμαρτωλοί είμαστε, κι ας αποφασίσουμε να μην ξαναβάλουμε χέρι στα ιερά και στα της πίστεώς μας με τα ψοφοδεή μας χέρια και τις αλλοιωμένες μας συνειδήσεις.
Ποτέ ξανά!
Ας βρούνε αλλο χόμπυ οι θεολόγοι μας, επιτέλους ας βρούνε κάτι άλλο να περνάνε την ώρα τους από το να παίζουν με τα του Θεού!

Κ.Τσιόδρα, αυτή η δίωξη ας γίνει μια ευκαιρία για σας να βγείτε από την πλάνη και το λήθαργο και να αναλάβετε έργο έμπρακτης μετάνοιας ενώπιον του ελληνικού λαού του Θεού! Στη θέση σας θα ανησυχούσα περισσότερο για το λόγο που θα δώσω στο Θεό κ.Τσιόδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου