Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2020

ΥΠΕΝΘYΜIΣΗ:ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΥΠΕΝΘYΜIΣΗ:
[Κατ' αρχήν, προσοχή: ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ μας επιβεβαίωσε ότι, ναι!, ήταν ο Άγιος Παΐσιος στην φωτογραφία στη φωτιά στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018..! ==> Δείτε φωτο κάτωθι].
1 - Στις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ και είπε:
«Έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν ΜΕΤΑΝΟHΣEI»…
2 - ΕΠΙΣΗΣ, πέρυσι, στις 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, εμφανίσθηκε και πάλι ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ στην ΑΘΗΝΑ και είπε σε 2 νεαρούς, ταυτόχρονα:
«…νά ετοιμάζεστε, πολύ σύντομα θά έρθουν τά γεγονότα!»…
3 - ΕΙΣΈΤΙ, στις 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, εμφανίσθηκε για τρίτη φορά ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, στην Κρήτη, σε πολύ πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό και του τόνισε:
«Οι Έλληνες θά πάθουν κακό, διότι δέν έχουν μετάνοια. Νά ετοιμάζεστε, διότι παιδί μου είστε πολύ κοντά. Μετανοείτε παιδάκι μου καί νά είστε κοντά στά μυστήρια Του Κυρίου Ιησού Χριστού μας!».
4. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ, από τα μέσα ΜΑΪΟΥ 2019, στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στην Αλεξανδρούπολη, 2 διαφορετικές εικόνες του Αγίου Παϊσίου δάκρυσαν ταυτόχρονα την ίδια ώρα…
5. ΕΝΩ ακολούθησε, τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, και στην Πάτμο αυτή τη φορά, και η εικόνα του ιδίου αγίου, όπου τώρα που έρεε αίμα και δάκρυα..
6. ΤΕΛΟΣ, ο Άγιος Παϊσιος παρουσιάσθηκε τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2019 σε ασκητή και του είπε: «Ο Ερντογάν πολύ σύντομα φεύγει από τα πράγματα, να ετοιμαστείτε σε όλα».
ΓΡΗΓΟΡEITE!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου