Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2019

Στημένα ρεπορτάζ Ελληνικών ΜΜΕ με λεφτά του Ερντογάν; – Καταγγελία-«βόμβα» από γνωστό δημοσιογράφο


Την ώρα που ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει και σφάζει τους Κούρδους, ένα πολύ μεγάλο θέμα για την αξιοπιστία, εφ’ όσον βέβαια επαληθευτεί, ορισμένων ελληνικών ΜΜΕ αναδεικνύεται από τον Τύπο.



Το δημοσίευμα το οποίο στηρίζεται σε ένα tweet του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Μελέτη και το κάνει πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Δημοκρατία», υποστηρίζει ότι απεσταλμένοι ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με χορηγία της τουρκικής κυβέρνησης.

Ο Ν. Μελέτης αναφέρει στο tweet του: «μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να είναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία;»

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πλέον πολλά. Ποιος πλήρωσε τα έξοδα, ποιοι είναι οι σταθμοί του ταξιδιού, ποια είναι τα ελληνικά media των οποίων απεσταλμένοι μετέχουν σε αυτό και σε τι αποσκοπούν.


Να σημειωθεί ότι η «Δημοκρατία» αναφέρεται χωρίς να τις κατονομάζει σε δύο μεγάλες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας και σε έναν εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό. Και τελικά πόσο αντικειμενικές είναι οι ανταποκρίσεις τους, για την τουρκική εισβολή στη Συρία, τις σφαγές αλλά και τα κέντρα προσφύγων επί τουρκικού εδάφους;





nikos meletis@nikos_meletis



Μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να ειναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη απο την Τουρκική πρεσβεια στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία;
220
11:18 AM - Oct 15, 2019
Twitter Ads info and privacy
158 people are talking about this












Και δυστυχώς για την ελληνική δημοσιογραφία, η οποία εκτίθεται πλέον ανεπανόρθωτα, το γεγονός φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την σύμβουλο Τύπου της τουρκικής πρεσβεία στην Αθήνα Duygu Leloglu, η οποία ανέβασε φωτογραφία με πρόσφυγες γράφοντας στη λεζάντα ότι «πρόκειται για ταξίδι που οργάνωσε η τουρκική προεδρία για ελληνικά media, με πρώτο σταθμό το κέντρο προσφύγων».


Duygu Leloglu@Duyguleloglu



Iletişim Başkanlığının düzenlediği Yunan basını için hazırlanan gezinin ikinci günü. Türkiye, Kilis'deki kampta 10 bin sığınmacıya kucak açıyor. Directorate of Communications organized a Press Trip for the Greek Media. Today we were at the Kilis Refugee Camp.


7
8:15 PM - Oct 15, 2019
Twitter Ads info and privacy
See Duygu Leloglu's other Tweets



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου