Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019

Εκκλησίες «προσκυνούν» την «Αγία Γκρέτα» που θα υποδεχθεί τον «παγκόσμιο μεσσία» – Η σύγκριση που έγινε με τον Χριστό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αναφορά στην Παλαιά Διαθήκη που αφήνει τους πάντες άφωνους...
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η εκκλησία της Σουηδίας αιτήθηκε από την κυβέρνηση να υιοθετήσει μια πιο επιτακτική πολιτική για την υποτιθέμενη υπερθέρμανση.
πηγη

Την ίδια ώρα ο αρχιεπίσκοπος Antje Jackelen συνέκρινε τη συμπατριώτισσά του και έφηβη Γκρέτα Τούνμπεργκ, ένα σύμβολο του διεθνούς κινήματος για το κλίμα, με προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, οι οποίοι υμνούσαν τον Γιαχβέ, τον οποίο οι Εβραίοι περιμένουν να ενσαρκωθεί στις μέρες μας και να έρθει αντί του Χριστού, ως παγκόσμιος ηγέτης-μεσσίας.

Στην επιστολή της για το κλίμα, η εκκλησία της Σουηδίας ζήτησε από τους πολιτικούς και τις αρχές της Σουηδίας πιο αυστηρή πολιτική.

Δηλαδή περισσότεροι «πράσινοι φόροι» για τους φορολογούμενους; Περισσότερα μέτρα κατά της κτηνοτροφίας, με τα κρέατα εργαστηρίου να κατακλύζουν τις διεθνείς αγορές;

Η επιστολή διέπεται από σκληρή ρητορική. Το μέχρι πρότινος «κλιματικές προκλήσεις» έχει αντικατασταθεί με το «κλιματική κρίση». Σύμφωνα με την Εκκλησία, η Σουηδία πρέπει να θέσει ως στόχο την «κλιματική ουδετερότητα» μέχρι το 2045.

Όπως πρώτο το el.gr αποκάλυψε (διαβάστε ΕΔΩ), προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.

Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση».

Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις.

Άλλα τώρα αυτό παραπάει… Ή μήπως δεν γίνεται τυχαία.

Η Αρχιεπίσκοπος Antje Jackelen έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην έφηβη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνεμπεργκ και στο έργο της. Μάλιστα, επικαλέστηκε τους βιβλικούς προφήτες για να αναδείξει την αφοσίωσή της στην «συμβολική της πράξη».

Προσέξτε όχι τον Χριστό, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά τους… προφήτες της.

Ακόμα και η ενωτική εκκλησία της Σουηδίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην 16χρονη ακτιβίστρια, συγκρίνοντάς την με βιβλικούς προφήτες, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «μιλάει για τη σκληρή πραγματικότητα» και ότι κηρύττει την μετάνοια.

Ωστόσο για να βάλουν και λίγο «τυράκι» στους χριστιανούς, η εκκλησία της Σουηδίας «χαιρέτησε» την Γκρέτα Τούνμπεργκ ως διάδοχο του Ιησού, άρα «αγία».

Λέτε η «Αγία Γκρέτα» να είναι από τις πρώτους που θα υποδεχθούν τον Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης;

ΠΗΓΗ: Sputnik

https://www.washingtonexaminer.com





Limhamns kyrka@Limhamnskyrka



Lucka 1
Kungörelse! Jesus från Nasaret har nu utsett en av sina efterträdare, nämligen Greta Thunberg.
933 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


ΥΓ. Για να μην ξεχνιόμαστε, θυμηθείτε το «αγγελικό» πρόσωπο της… «Αγίας Γκρέτα», όταν είδε τον Τραμπ:









ΦΩΤΟ videoscreenshot



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου