Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Που οφείλονται η Άνοδος κι η Πτώση της Χρυσής Αυγής


Κανένα εθνικιστικό, νεο-ναζιστικό, ακροδεξιό, πατριωτικό (διαλέξτε όποιο επίθετο προτιμάτε!) κόμμα στον κόσμο δεν θα ‘επέλεγε’ ως όνομά του αυτό ενός αγγλικού ψευτομασωνικού τάγματος του 19ου αιώνα, αν δεν ήταν απόλυτα επινοημένο πρώτα κι ελεγχόμενο έπειτα από την αγγλική ψευτομασωνία.

Η αγγλική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής (αναφέρομαι τώρα στο ελληνικό πολιτικό κόμμα) δεν πιστοποιείται μόνον από το όνομα του κόμματος αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία.
Το μαύρο χρώμα της οργάνωσης είναι ξένο προς την νεώτερη Ελλάδα, τη Ρωμιοσύνη, την αυτοκρατορία της Ρωμανίας, και όλα τα μείζονα αρχαία ελληνικά κράτη.
Οπουδήποτε από την Μεγάλη Ελλάδα μέχρι τον Ευφράτη κι από τον Καύκασο μέχρι την Αλεξάνδρεια, οι Ρωμιοί κι οι Έλληνες δεν εκφράστηκαν ποτέ μέσα από το μαύρο.
Αυτό όμως είναι το χρώμα της αγγλικής ψευτομασωνίας.


Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερα στοιχεία και αποκαλύψεις για τον πραγματικό ρόλο του φασιστικού μορφώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τον πραγματικό ρόλο που εξυπηρετούσε όχι μόνον στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και στον πατριωτικό χώρο... και κάποιοι θα δικαιώνονται που προσπαθούσαν να αφυπνίσουν όσους παραμυθιάστηκαν με τα "μπατριωτικά" της γαβγίσματα.

Καλλιόπη Σουφλή







Όλα τα κόμματα που ιδρύονται στην Ελλάδα κι απασχολούν την κεντρική πολιτική ζωή, όπως άλλωστε και πολλά περιθωριακά γκρουπούσκουλα, δημιουργούνται από ξένες χώρες που επηρεάζουν την χώρα – κυρίως Γαλλία κι Αγγλία, Ρωσσία και ΕΣΣΔ για μια περίοδο, και πιο πρόσφατα ΗΠΑ, Γερμανία κι Ισραήλ.
Αυτά χρησιμεύουν ως μοχλοί πίεσης κι ως εργαλεία εξάρτησης της Ελλάδας και προσαρμογής της στους στόχους αυτών των χωρών.

Καθώς οι προαναφερμένες μεγάλες χώρες δεν αποτελούνται από μονολιθικά καθεστώτα αλλά κυβερνούνται από εγκαθέτους διαφόρων, μεταξύ τους αντιπάλων, μυστικών εταιρειών (ιησουΐτες, ψευτο-μασώνοι και σιωνιστές), ή μάλλον – για να είμαι πιο ακριβής – αλληλοσυγκρουομένων πτερύγων μυστικών εταιρειών (διότι συχνά κάποιες στοές στρέφονται εναντίον άλλων στοών, ορισμένοι ιησουΐτες αντιτίθενται σε σχέδια άλλων ιησουϊτών, κι αρκετοί σιωνιστές επιδιώκουν να καταστρέψουν παρασυναγωγές άλλων σιωνιστών), είναι δυνατόν ακόμη και δυο πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα να έχουν δημιουργηθεί από εγκαθέτους της ίδιας (από τις προαναφερμένες) χώρας, οι οποίοι όμως στην περίπτωση αυτή εξαρτώνται από διαφορετικό κέντρο εξουσίας και διαφορετική μυστική εταιρεία (ή πτέρυγα μυστικής εταιρείας) εκείνης της χώρας.

Αναφορικά με την Γαλλία και την γαλλική ψευτο-μασωνία, μπορώ να δώσω ένα παράδειγμα: είναι πιθανό σε μια συγκεκριμένη περίοδο ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα να ήταν εξαρτημένο απο την στοά Grand Orient de France κι ένα άλλο ελληνικό να είχε δημιουργηθεί ή μεταγενεστέρως ελεγχθεί από την Grande Loge Nationale Française.
Επίσης πιθανό είναι μέσα σε ένα κόμμα, αρχικά δημιουργημένο από μια συγκεκριμένη μυστική εταιρεία, να υπάρχουν στελέχη εξαρτώμενα από άλλη μυστική εταιρεία (ή πτέρυγα μυστικής εταιρείας).
Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατόν να βρίσκονται μέσα σε ένα μεγάλο κόμμα στελέχη εξαρτώμενα από όλες τις παραπάνω χώρες και μυστικές εταιρείες (ή πτέρυγες μυστικών εταιρειών) και το κάθε στέλεχος να προσπαθεί να ρυμουλκήσει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη μυστική εταιρεία, χώρα, ιδεολογική τοποθέτηση ή πολιτική απόφαση.
Μπορώ να δώσω έτσι ένα παράδειγμα, αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ: η πρόσφατη σκηνοθετημένη αποπομπή του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος εκπροσωπεί γαλλικά ψευτο-μασωνικά συμφέροντα, ήταν μια απαίτηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος είναι ένας εγκαθετος της σιωνιστικής ΣΙΑ.
Η Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε από μια αγγλική ψευτομασωνική στοά κι αποτελούσε τον βραχίονα πίεσης της ελληνικής πολιτικής ζωής από την Αγγλία.
Αυτό δεν είναι περίεργο.
Πριν από σχεδόν 100 χρόνια, στελέχη της ίδιας αγγλικής ψευτομασωνικής στοάς κατάφεραν να παρεισφρύσουν (χρησιμοποιώντας Γερμανούς εγκαθέτους) στην γερμανική οργάνωση Thule Gesellschaft, την οποία είχε ιδρύσει ο κορυφαίος Γερμανός μύστης κι ελεύθερος τέκτονας (δηλαδή αντίπαλος των ψευτομασώνων) Ρούντολφ φον Ζεμπότεντορφ (Rudolf von Sebottendorf), να την αποσπάσουν από τα χέρια του ιδρυτή της και να ελέγξουν τον νεαρό εταίρο της οργάνωσης Αδόλφο Χίτλερ.
Κανένα εθνικιστικό, νεο-ναζιστικό, ακροδεξιό, πατριωτικό (διαλέξτε όποιο επίθετο προτιμάτε!) κόμμα στον κόσμο δεν θα ‘επέλεγε’ ως όνομά του αυτό ενός αγγλικού ψευτομασωνικού τάγματος του 19ου αιώνα, αν δεν ήταν απόλυτα επινοημένο πρώτα κι ελεγχόμενο έπειτα από την αγγλική ψευτομασωνία.


Δεν θέλω εδώ να επεκταθώ στο τεράστιο αυτό θέμα.
Η ψευτομασωνική αυτή στοά ονομαζόταν επίσημα The Hermetic Order of the Golden Dawn και, για να προσδώσει στην αγυρτεία της σοβαροφάνεια και στον σατανισμό της αρχαιότητα, χρησιμοποίησε και τον ψευδολατινικό όρο Ordo Hermeticus Aurorae Aureae.
Η ψευτοστοά ιδρύθηκε από τρεις σατανιστές και καμπαλιστές ψευτομασώνους, τους William Robert Woodman, William Wynn Westcott και Samuel Liddell Mathers, και μέλος της ήταν, στην περίοδο ακμής της, ο γνωστός σατανιστής Aleister Crowley, ιδρυτής μιας ψευτο-θρησκείας που λέγεται Thelema.
Πόσο κοντά στην Ορθοδοξία και στην Ελλάδα μπορεί να είναι όλα αυτά;
Για όλα αυτά μπορείτε να πάρετε πληροφορίες που αναμειγνύουν αλήθειες και ψέμματα εδώ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn
https://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn#Golden_Age
https://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley
https://en.wikipedia.org/wiki/Thelema
Η τρισάθλια στοά έχει σήμερα ακόμη γεμίσει τον κόσμο με ξεπεσμένες παραφυάδες που από τον αποπνικτικό υλισμό τους είναι ανίκανες να επιτελέσουν έργα ισχυρής δαιμονικής ενέργειας όπως στις μέρες της ακμής.

Σχετικά:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn#Contemporary_Golden_Dawn_orders
Μια από τις πολλές μαϊμούδες που μπορείτε να βρείτε σήμερα να φέρουν το όνομα είναι κι αυτή:https://www.golden-dawn.com/eu/index.aspx
Έχει πολύ μικρή σημασία αν αρχικά η ψευτοστοά αυτή δεν ήταν σατανική αλλά εκσατανίστηκε στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν να έχουν στα χέρια τους το δαιμονικό ενεργούμενο Aleister Crowley.


Κάποιοι όμως απασχολούνται με το να πείσουν σχετικά:
https://www.golden-dawn.com/eu/displaycontent.aspx?pageid=154-biography-aleister-crowley
Η αγγλική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής (αναφέρομαι τώρα στο ελληνικό πολιτικό κόμμα) δεν πιστοποιείται μόνον από το όνομα του κόμματος αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία.
Το μαύρο χρώμα της οργάνωσης είναι ξένο προς την νεώτερη Ελλάδα, τη Ρωμιοσύνη, την αυτοκρατορία της Ρωμανίας, και όλα τα μείζονα αρχαία ελληνικά κράτη.


Οπουδήποτε από την Μεγάλη Ελλάδα μέχρι τον Ευφράτη κι από τον Καύκασο μέχρι την Αλεξάνδρεια, οι Ρωμιοί κι οι Έλληνες δεν εκφράστηκαν ποτέ μέσα από το μαύρο.
Αυτό όμως είναι το χρώμα της αγγλικής ψευτομασωνίας.


Τέλος, η βίαιη σύγκρουση του αμερικανοσιωνιστικού ενεργούμενου ‘Αντώνης Σαμαράς’ και της Χρυσής Αυγής δείχνει την ταυτότητα του κόμματος:
Στην ουσία ο διωγμός της Χρυσής Αυγής από τον Σαμαρά ήταν μια αγγλοαμερικανική σύγκρουση επί ελληνικού εδάφους.


Αλλά όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στην αποτυχία στις χθεσινές εκλογές.

Α. Πρώτον, όταν μια μεγάλη δύναμη (Αγγλία) δημιουργεί ένα τέτοιο κόμμα σε μια εξαρτημένη χώρα (Ελλάδα), δεν το δημιουργεί υποχρεωτικά με προοπτική την εξουσία.
Τα μέλη του κόμματος ή ακόμη κι ο αρχηγός με την διευθυντική ομάδα δεν το ξέρουν αυτό, αλλά ακριβώς αυτή η κατάσταση είναι που δικαιολογεί την περιγραφή τους ως δούλων ξένων συμφερόντων.



Β. Δεύτερον, κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν αντιλήφθηκε την ουσία της εξάρτησης από την Αγγλία ώστε να αντιδράσει στο θέμα. Άλλωστε, έτσι δρουν οι μυστικές εταιρείες. Αλλοιώς θα διαλύονταν.

Γ. Η Χρυσή Αυγή για όσους την ξέρουν από μέσα ήταν ένα οικογενειοκρατικό κόμμα και γύρω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο περιφέρονταν ως φίλοι, συγγενείς, χρηματοδότες κι υποστηρικτές αρκετοί πράκτορες των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών.


Δ. Έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στους χρηματοδότες τους, οι κορυφαίοι παράγοντες κυριολεκτικά αδιαφόρησαν για να προσελκύσουν λαϊκές μάζες. Τα ποσοστά τους γύρω στο 5-10% τους φαίνονταν ικανοποιητικά και προσπάθησαν να μην αφήσουν ξενικές επιρροές να μπουν στο ασφυκτικά ελεγχόμενο αυτό κόμμα.

Ε. Η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμμιά σοβαρή προσπάθεια να δραστηριοποιηθεί στον συνδικαλιστικό χώρο, να υπερασπιστεί λαϊκά συμφέροντα και στην συνέχεια να κεφαλαιοποιήσει την συμπαράστασή της σε καταδιωκόμενους, άστεγους, άνεργους και περιθωριοποιημένους.
Δείγμα του τι θα μπορούσαν να έχουν κάνει είναι το τι έκαναν η Λαϊκή Ενότητα κι η Πλεύση Ελευθερίας, όταν Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου έτρεχαν για συμπαράσταση σε όσους αντιμετώπισαν κατασχέσεις των οικιών και γενικά των ακινήτων τους.

ΣΤ. Η Χρυσή Αυγή, ιδρυμένη ως περιθωριακό κόμμα πίεσης, επικέντρωσε τις προσπάθειές της σε ιδεολογικό και θεωρητικό επίπεδο. Αυτό την περιόρισε σε ένα εκ προοιμίου περιορισμένο κοινό δεδομένου ότι ό μέσος Έλληνας ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά του κι όχι για ιδεολογίες.
Και η Χρυσή Αυγή έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι, για να λυθούν τα προβλήματα και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, πρέπει να επιβληθεί ένα δικτατορικό κατεστημένο ή μια κυβέρνηση ακροδεξιάς ρητορικής.
Αυτά φάνηκαν πολύ μακρινά κι οι πιθανοί ψηφοφόροι δεν έφθασαν ποτέ στην πόρτα των γραφείων του κόμματος.

Ζ. Οι βουλευτές του κόμματος είχαν μια τάση προς στείρα απόρριψη ή απραγματοποίητα όνειρα. Αυτή η τάση συνοδευόταν παντελή απουσία σχετικής υποδομής.


Μιλώντας στη Βουλή για την Συνθήκη των Πρεσπών, ο Ηλίας Κασιδιάρης πρότεινε ως λύση … ελληνικό στρατό στα Σκόπια.
Αυτό ήταν καταγέλαστο γιατί, κανένας από τους αντίθετους στην Συνθήκη των Πρεσπών Έλληνες δεν θα επιθυμούσε να τολμήσει ο ελληνικός στρατός κάτι τέτοιο, εκτός ίσως από τους ίδιους τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής και λίγους επιπλέον.
Η. Ένα κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή, το οποίο ιδρύεται από τις μυστικές υπηρεσίες μιας ξένης χώρας για να χρησιμεύσει ως μοχλός πίεσης κι ως περιθώριο της ελληνικής πολιτικής ζωής, ελέγχεται ασφυκτικά, και χρηματοδοτείται, βρίσκεται πάντοτε στο έλεος των μυστικών επινοητών / ιδρυτών και το τέλος της πιστοληπτικής γραμμής επιφέρει και το κλείσιμο του κόμματος.
Θα έχετε προσέξει ότι η Αγγλία έχει μπει από τον Ιούνιο του 2016 στην τροχιά του Brexit.

Αυτό είναι μια μείζων πολιτική αλλαγή για την ίδια την Αγγλία και μια ακόμη πιο τεράστια γεωπολιτική αλλαγή αναφορικά με τις δραστηριότητες των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών.

Κάποιες χώρες παύουν να ενδιαφέρουν την Αγγλία, άλλες την ενδιαφέρουν πιο πολύ και εντωμεταξύ πολλοί φάκελλοι αρχειοθετούνται.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος από αυτούς φέρει την επιγραφή Chrysi Avgi.
Είναι εμφανές διά γυμνού οφθαλμού ότι οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής δεν είχαν πια την χρηματοδότηση που είχαν πιο πριν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου