Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2019

Παπα Σάββας Αχιλλέως για Ρωσία & Πούτιν.

O Πατέρας Σάββας Αχιλλέως μιλά για την Ρωσία & τον Βλαδίμηρο Πούτιν.
Στο παρακάτω βίντεο ο Πατέρας μιλά για πράγματα και θάματα πάνω στην πολιτική πορεία του τόπου αλλά και της Ρωσίας.Μιλά με πλάγιο τρόπο για την προδοσία της Μακεδονίας,την αναγνώριση της ανωμαλίας,αλλά και την παγίδα του Πούτιν στον Ερντογάν με τους S-400 χωρίς να κάνει αναφορά καν με ονομαστικό τρόπο σε όλες αυτές τις καταστάσεις και ο νοών νοείτο!

Λέει ανάμεσα στα άλλα:
Αυτούς οι οποίοι ανέβησαν στα παράθυρα(της τηλεοράσεως;)και στους εξώστας και φωνάζουν "Ψηφίστε με"από όλους αυτούς  εμείς θα κλείσουμε τα αυτιά μας,θα κοιτάξουμε τι έχουν μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι που φωνάζουν και όταν δούμε ότι μας αγαπούν και θέλουν το καλό μας,να τους δώσουμε την ψήφο μας.
Δεν χρειάζονται πολλοί προδότες,ένας προδότης αρκεί(Το 2013 έκανε την κεκαλλυμένη πρόβλεψη της προδοσίας του Τσίπρα για το Μακεδονικό)και η προδοσία η οποία γίνεται είναι φανερή μπροστά μας,να μην ξαναγίνει,να μην επιτρέψει ο Θεός αυτή η προδοσία να ξαναγίνει,τουλάχιστον να την σταματήσουμε ως εδώ!
Ένας μόνο μας συμπάθησε,ένας μόνο μας αγάπησε,ο Βλαδίμηρος ο Πούτιν.Αυτός αγάπησε την Ελλάδα.Αυτός νοιάζεται για την Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή,αυτοί που φανερώθησαν κατέστρεψαν την Ελλάδα,κατέστρεψαν τα πάντα,την πίστη,τη γλώσσα,την ιστορία και οτιδήποτε έχουμε αιώνιο μας το κατέστρεψαν(προφανώς αναφέρεται στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ)και πάνε να το καταστρέψουν τελείως και να το εξαφανίσουν.
Ας προσέξουν τα παιδάκια μας τα οποία ακούνε αυτά τα λόγια να είναι ο Θεός μαζί τους και να τα βοηθά.Και να παρακαλέσουμε το Θεό να μας βοηθήσει με την Αγία Ρωσία!(Γνωρίζουν άραγε οι Τούρκοι σε ποιά παγίδα έχουν πέσει με την παραλαβή των S-400;)
Η Αγία Ρωσία είναι αυτή η οποία μας σκέπει ανθρωπίνως και μας βοηθά!(Η ομπρέλλα των S-400 ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που εμμέσως θα βοηθήσει την Ελλάδα)
Πάνω όμως από την Αγία Ρωσία υπάρχει η χάρις του Θεού διότι όλος ο κόσμος ζητά τη βοήθεια του Θεού στη Ρωσία.
Γιατί να ζητήσουμε βοήθεια από τη Ρωσία;Να ζητήσουμε από ποιόν;Από τους ανώμαλους(που αναγνώρισε με νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ)και τους απίστους;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου