Κυριακή, Ιουλίου 21, 2019

Φρικτό τέλος για 60χρονη Παρθενομάρτυρα στη Συρία μετά από πολύωρο ομαδικό βασανισμό στο Ιντλίμπ



Freepen.gr - «Με βίασαν όλη μέρα πριν από τη δολοφονία μου» είναι τα λόγια που δε θα μπορέσει ποτέ να πει, η Αρμένισσα παρθενομάρτυς, Suzanne Der Karkour, η οποία μετά από 60 χρόνια υποδειγματικής ζωής και προσφοράς στο συνάνθρωπο στο Ιντλίμπ, βρήκε μαρτυρικό θάνατο μετά από πολύωρο βασανισμό από τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Τουρκίας και μέλη της πρώην Al Nusra.


Το soschretiensdorient.fr αναφέρει ότι η Suzanne από την αρχή του πολέμου φρόντιζε τους ελαιώνες και τα οπωροφόρα δέντρα της οικογενειακής περιουσίας, ενώ δίδασκε τα αραβικά στα παιδιά του χωριού της. Αφού αποσύρθηκε, συνέχισε την εθελοντική εργασία της με τη νεολαία της τοπικής εκκλησίας για να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν το απολυτήριο του σχολείου. Μολονότι προερχόταν από εύπορη οικογένεια και δεν ήταν υποχρεωμένη να διδάξει μαθήματα για να ζήσει, συνέχισε την αποστολή της έως το τέλος.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου, ανησυχώντας για την απουσία της, ο ιερέας της πόλης Yaqubiye στέλνει ενορίτες για να την αναζητήσουν. Τελικά την εντόπισαν ξαπλωμένη στο χωράφι της.


Η αυτοψία αποκαλύπτει ότι η Suzanne έχει υποστεί επανειλημμένους βιασμούς από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τρίτης το πρωί, λίγη μόνο ώρα πριν ξεψυχήσει και εντοπιστεί από τους ενορίτες.


Η 60χρονη παρθένος Suzanne έγινε μέλος του ουρανού και των χιλιάδων χριστιανών αδελφών της, που είχαν βρει μαρτυρικό στην αρένα της βαρβαρότητας.


Η γαλλική ιστοσελίδα σημειώνει με δραματικό τρόπο τους διωγμούς που υφίστανται οι Χριστιανοί της περιοχής.


Ευκαιρίας δοθείσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι χριστιανικές κοινότητες της Συρίας είναι από τις πλέον ιστορικότερες και αρχαιότερες, ενώ η πολύπαθη χώρα έχει ποτιστεί με το αίμα αμέτρητων νεομαρτύρων στα χρόνια του πολέμου. Η Suzanne Der Karkour έλαβε πλέον τον στέφανο του μαρτυρίου και μπορεί πια να μεσιτεύει στον Κύριο για τις δύο βασανισμένες πατρίδες της, τη Συρία και την Αρμενία.








SOS Chrétiens d'Orient
✔@SOSCdOrient




« Ils m’ont violé toute la journée avant de m’assassiner. »

Ces mots, Suzanne Der Karkour, ne pourra jamais les prononcer. Avant-hier, le corps de cette chrétienne a été retrouvé sans vie à Yaqubiye dans la région d’Idlib.

Lire la suite : https://soschretiensdorient.fr/index.php/fr/item/977-une-chretienne-syrienne-violee-et-assassine-a-idlib …

43

3:04 PM - Jul 12, 2019
83 people are talking about this


freepen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου