Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2019

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!!

Κώστας Μίχος
Η απιστία μας ζητάει θαύματα!
Μόνο που το Θαύμα ..προϋποθέτει θέρμη και καθαρότητα ψυχής μικρού παιδιού για να πραγματοποιηθεί !
Και παρ’ ότι ο Θεός δεν εμπαίζεται ποτέ, όχι μόνο απο ανθρωπάκια σαν και του λόγου μας φτιαγμένα από χώμα, αλλά ούτε καν απο τον «έξω από δω» (που ήταν πρώην άγγελός του), εμείς αναζητούμε μετά μανίας, να κάνουμε θεό την … αθεΐα μας!

ΓΙΑΤΙ;;;
Πολύ απλά γιατί είμαστε ΕΓΩΙΣΤΕΣ!
Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ μας είναι που μας απομακρύνει απο την Αλήθεια!
Είναι ο ίδιος εγωισμός που κάνει τους ανθρώπους να χωρίζονται σεπράσινους, γαλάζιους και ροζ-κόκκινους, σε … «σωτήρες» της ανθρωπότητας, σε γκουρού - δασκάλους και άλλους σοφούς, σε ιδεολόγους, σε ιδεαλιστές, σε επιστήμονες, σε αστρολόγους, σε μελλοντολόγους, σε μάγους και σε κάθε λογής τσαρλατάνους.
ΕΙΜΑΣΤΕ λοιπόν πολύ απλά για ...κλάμματα!!
Χιλιάδες χρόνια τώρα, αυτή η άκρως Εγωιστική προσπάθεια του ανθρώπου να ορθοποδήσει χωρίς Θεό ή με τους της φαντασίας του θεούς, δεν εφερε κανενα αποτελεσμα!
Ο απο μηχανής Θεός παραμένει πάντα ο διακαής πόθος των αρχαίων Ελλήνων, που ενω ήρθε στην γη και περιμένει το πλάσμα του να τον συναντήσει, αυτό … δεν ανταποκρίνεται!!!
Γιατί η δύναμη του ΕΓΩ είναι τεράστια και έχει ριζώσει στο DNA της καρδιάς μας…
Ο άνθρωπος, ο Λογικός άνθρωπος, που αποτελεί το πιο ΜΕΓΑΛΟ Θαύμασ’ αυτόν τον κόσμο της φθοράς, εμπαίζει καθημερινά Τον Ίδιο Του Τον Δημιουργό!
Και το κάνει αυτό, ενω ο ίδιος έχει το ιδιαίτερο Χάρισμα της λογικής, η οποία ΑΠΟΤΕΛΕΙ την ΑΠΟΔΕΙΞΗ της μεγαλύτερης δύναμης στην Φύση και στο Σύμπαν!
ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ αυτή ΜΠΟΡΕΙ να ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ συγκεκριμένη πορεία και αλλαγή δυνάμεων και καταστάσεων, αλλά και να ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ!!
Γιατί αν ο κόσμος ήταν φτιαγμένος κατά τύχην, ή απο καθαρή ΤΥΧΗ, ή απο την ύλη, τότε πολύ απλά δεν θα υπήρχε η ΛΟΓΙΚΗ στον κόσμο!
Διότι αυτή καθορίζει το ΤΥΧΑΙΟ!!!
Έτσι ΕΜΕΙΣ όλοι οι Ανόητοι άνθρωποι εμπαίζουμε Τον Θεό Μας και καθορίζουμε ελεύθερα και κατ’ επιλογήν, την καταστροφή Μας, παρ’ ότι έχουμε λάβει το ΔΩΡΟ της ΛΟΓΙΚΗΣ, απο τον ίδιο Μας Τον Δημιουργό Μας!!
Ο οποίος μας έδωσε και το μήνυμα της Αιωνιότητας, την αναγκαιότητα μιας άλλης ζωής, την Ισότητα, την Αγάπη, το Έλεος, διότι ο ίδιος γεννήθηκε σε φάτνη (με ότι αυτό συνεπάγεται…), διδάσκοντας την απόλυτη λιτότητα!!!

Γι’ αυτό και ο Χριστιανισμός Μεγαλούργησε στις κατακόμβες, αντιτασσόμενος στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, παρ’ ότι διωκόμενος...
Αλλά παρήκμασε στις μέρες μας, στα ...μέγαρα που κτίσαμε, στον υπερ-καταναλωτισμό …και τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις!
Είθε να κάνουμε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RESTART ΟΛΟΙ μας, με αφορμή την Σταύρωση του ίδιου του Υιού του Δημιουργού μας, που μας οδηγεί στον δρόμο και της δικής μας Ανάστασης...
Κωσταντίνος Μίχος

Αναρτήθηκε από km58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου