Σάββατο, Μαρτίου 23, 2019

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ Φεύγει ο Άγγλος από την ΕΕ, έρχεται μπόρα στην Ευρώπη , χαλάζι στα Βαλκάνια, φουρτούνα στο ΑΙΓΑΙΟ και θεομηνία στην Τουρκία.

Παραμονές του Ευαγγελισμού και οι λύκοι παραμονεύουν.
Τα πράγματα δεν είναι απλώς ρευστά, αλλά λιωμένα καυτά.
Η ψυχραιμία αποκτάται αν έχεις καλή γνώση και πληροφόρηση ώστε να αντιμετωπίσεις αυτό που έρχεται.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το Brexit έχει σχέση με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο- Στενά αλλά και στην Παγκόσμιο οικονομία;


Το άτακτο ή το φρόνιμο Brexit είναι προ των πυλών και μετράει ήδη αποτελέσματα με συνέπειες.

« May: Ελπίζω να αποχωρήσουμε από την ΕΕ με συμφωνία – Η μικρή παράταση θα μας δώσει αυτή την ευκαιρία» http://bankingnews.gr/index.php?id=415510

Οι Προφήτες καθώς είπον και οι Πατέρες καθώς διαμήνυσαν…

Το Brexit είναι τελικά ο φόβος της διάλυσης της ΕΕ;

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; (Νικ. Ζουρνατζόγλου, επισμηναγού έ.ά. πνευματικού παιδιού τού π. Παϊσίου καί επί σειράν ετών συνεργάτη του μέ τίτλο ” ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ –Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ό ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ” { κείμενα Β΄ }

« θα σας κάνουν Ενωμένη Ευρώπη , θα σας φέρουν ένα νόμισμα και θα αγανακτήσετε…7 χρόνια θα χαρούν οι Ευρωπαίοι και μετά θα τους πάρει « η κάτω βόλτα» και θα διαλυθεί η Ευρώπη» «ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html

Αρχίζουν και κουμπώνουν τα γεωπολιτικά γεγονότα με τις συγκλονιστικές προρρήσεις που δόθηκαν από αγιασμένες ψυχούλες.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης του Brexit είναι τελικά ο φόβος της διάλυσης των Βαλκανίων, της πρόκλησης πολεμικών συγκρούσεων σε όλη την ευρύτερη περιοχή μέχρι το ΑΙΓΑΙΟ , τα Στενά και την ΠΟΛΗ;

Όμως μεσούσης της ολοκλήρωσης του Brexit έχουμε ταραχές και διαδηλώσεις πέριξ του Αλβανικού κοινοβουλίου, φήμες ότι ο αλβανός πρωθυπουργός Ράμα υπέστη καρδιακή προσβολή και βρίσκεται στην Γερμανία , δηλώσεις- προθέσεις επικείμενης παραίτησης του προέδρου της Αλβανίας, κοινώς επερχόμενο χάος σε συνδυασμό με μετακινήσεις σερβικών στρατευμάτων στα σύνορα του Κοσόβου.

Και πολύ- πολύ πριν από αυτά τα ξαφνικά γεγονότα ήρθαν στην επικαιρότητα προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία που έζησε εκεί δίπλα στο ποταμό Νέστο, ορφανό και από τους δυο γονείς του , στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσουπόλεως.

Προρρήσεις που τις δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και καταγράφηκαν το 1973 από συγγενικό της πρόσωπο , όπως διεξοδικά αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια.

Ειπώθηκαν λοιπόν σε συγκεκριμένο χωρίο τους:

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία»

« Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία.

Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων.

Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο κρύβεται η Τουρκία.

Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία ( στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html

Αν κάποιος επιθυμεί να αμφισβητήσει τα παραπάνω χωρία ας δει τις τελευταίες εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται σε συσχετισμό με τα γνωστά λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

«Από εκεί θα έρθει η απειλή.»
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα
πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την
Αλβανία;
Δεν μπορώ να το πιστέψω.»
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.
Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη & Επηυξημένη ΄΄ Μαρτυρίες Προσκυνητών ΄΄ Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης

Όταν αναγιγνώσκαμε τα παραπάνω, το μυαλό μας πήγαινε μόνο στην Βόρειο ήπειρο, ενώ ο ΑΓΙΟΣ μας έδινε το γενικότερο πλαίσιο των εξελίξεων δηλ. ότι η Αλβανία θα γίνει η θρυαλλίδα μεγάλου κακού.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός

Σε ομιλίες του έλεγε: « να παρακαλάτε να κτυπήσουν οι Ρώσοι τους τούρκους για να γλυτώσουμε την φωτιά που θέλουν να μας βάλλουν εδώ στα Βόρεια σύνορα της χώρας μας»

Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται αυτό με τα προλεγόμενα της χαριτωμένης ψυχούλας από την περιοχή της Χρυσούπολης ( Νέστος) που αναφέραμε .

Δηλ ότι: « η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο κρύβεται η Τουρκία.

Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία ( στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.»

Τις ημεροχρονολογίες τις γνωρίζει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, αλλά  υπάρχουν ψυχές δικαίων  που μας προειδοποιούν « είστε τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε πόσο ξαφνικά θα γίνουν όλα» 

Ο Σέρβος ΥΠΕΞ μας προειδοποιεί για «Μεγάλη Αλβανία» ενώ ο Πατρο- Κοσμάς το φώναζε αιώνες πριν «Η αιτία θα έλθει από το αλβανόφωνο Τέτοβο βλ. Δελειατά»;

Ενώ είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ «ο τούρκος πριν κτυπήσει στο ΑΙΓΑΙΟ θα προκαλέσει κρίση στα Δυτ. Βαλκάνια»

Ήδη όμως αγέλες πολυεθνικών συμφερόντων οργανώνονται για σύγκρουση στην περιοχή των Βαλκανίων και της Αν. Μεσογείου με δέλεαρ τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ της Πόλης του Μ. Κωνσταντίνου.

Στόχος τους  είναι  να αλλάξουν τους χάρτες των Εθνών. Αλλά παράλληλα με αυτούς  ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ αθόρυβα κτηματογραφεί  διαφορετικά σύνορα και παραχωρεί προγονικά  δικαιώματα στους φυσικούς κατόχους της ιστορίας.

Το BREXIT είναι η αφορμή η Μεγ. Βρετανία να χαράξει νέες γεωπολιτικές οριοθεσίες στην εξωτερική πολιτική της, αλλά και εμπορικά να επεκταθεί στις αναδυόμενες αγορές βλ.  στην γνωστή της πολυάριθμη Ινδία ( πρώην μέλος της κοινοπολιτείας) . 

Όμως για να φτάσει στις αγορές αυτές της Άπω Ανατολής  και να υπερκεράσει την Κίνα θα πρέπει να έχει την βοήθεια των ΗΠΑ( και φυσικά την έχει), αλλά και να ανοίξει διόδους στα δυτικά Βαλκάνια , στα εμπορικά λιμάνια της Ελλάδος και μέσα στην Τουρκία. 

Το όλο αυτό  σκηνικό έχει παγώσει και ανησυχήσει   την δυνατή  βιομηχανία της Γερμανίας που έχει άλλους σχεδιασμούς ( ενεργειακούς- μεταφορικούς – εμπορικούς- γεωπολιτικούς).   

8 Φεβρουαρίου 2017 αρθρογραφούμε και επισημαίνουμε: 

 «Τα μάτια σας δεκατέσσερα» δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια.»   

Πριν λίγες μέρες ΓΕΡΟΝΤΑΣ:

Πήγα στην ΠΑΝΑΓΙΑ και της είπα: « ήρθε ο μήνας του Ευαγγελισμού σου, σώσε μας από τους εχθρούς του ΥΙΟΥ σου»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου