Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2019

Αγκαλιάστε τον Εσταυρωμένο. Έρχεται Τσουνάμι Πυρηνικών.


Πριν λίγες ώρες από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ του Κρητικού πελάγους, την αγιοτρόφο Κρήτη ….

«Αγκαλιάστε τον Εσταυρωμένο. Έρχεται Τσουνάμι Πυρηνικών. Θα μείνουμε λίγοι πάνω στην γη»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας







Πριν λίγα χρόνια από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ του Άθωνα, το Περιβόλι της Παναγίας, τα ίδια ακριβώς ακούσαμε...
«το ουράνιο στερέωμα θα βρέχει φωτιά, μόνο το Περιβόλι ΤΗΣ (όπως έδειξε η Υπεραγία Θεοτόκος ) δεν θα πάρει φωτιά για να προστατέψει την Ελλάδα που θα συγκλονιστεί από το θανατικό που θα συμβαίνει στον κόσμο»
Άραγε έχουν άδικο όλες αυτές οι φωνές , μακάρι να είχαν, αλλά η αμαρτία πρόφτασε και ανέβηκε στον ουρανό για να κατεβάσει φωτιά καμωμένη από τα ίδια τα χέρια των ανθρώπων;
Αποφάσισαν οι μεγάλοι να μας κάψουν;
«Δορυφορικές φωτογραφίες στις οποίες αποδεικνύεται ότι οι ΗΠΑ έχουν καταπατήσει την αμερικανοσοβιετική συνθήκη INF του 1987 δημοσίευσε η Ρωσία.
Πιο συγκεκριμένα σε απάντηση των κατηγοριών των ΗΠΑ ότι η Ρωσία καταπάτησε την συγκεκριμένη συνθήκη με την ανάπτυξη του πυραύλου 9M729, ο οποίος είναι ικανός να φέρει πυρηνική κεφαλή και έχει, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον και το ΝΑΤΟ, βεληνεκές μεγαλύτερο των 500 χλμ η Μόσχα δημοσίευσε δορυφορικές φωτογραφίες από τις υπό κατασκευή νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας Raytheon Corporation στο Tucson της Αριζόνα όπου σύμφωνα με τους Ρώσους πρόκειται να κατασκευαστούν νέοι πύραυλοι που αντίκειται στους όρους της Συνθήκης.
Η δορυφορική φωτογραφία από τις νέες αμερικανικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις λήφθηκε τις 3 Δεκεμβρίου του 2018 και δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
Υπενθυμίζεται ότι η Συνθήκη INF περιλαμβάνει την απαγόρευση ανάπτυξης και κατασκευής πυραύλων cruise και βαλλιστικών πυραύλων με εμβέλεια 500-5.500 χλμ. με δυνατότητα να φέρει τόσο συμβατικές όσο και πυρηνικές κεφαλές.»
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/749035_h-mosha-edose-stin-dimosiotita-fotografies-poy-apodeiknyoyn
Η επικείμενη σύγκρουση της Ελλάδος με τους τούρκους θα μοιάζει με πρωινή γυμναστική σε σχέση με αυτά που θα ακολουθήσουν.
Όλα θα ξεκινήσουν από την Κωνσταντινούπολη και ποιος ισχυρός θα ελέγχει τα ΣΤΕΝΑ.
Εκεί σήμερα παίζονται όλα και ο σουλτάνος μοιάζει ήδη με αποδημητικό πουλί.
Καλά δεν το βλέπουμε;
Αθόρυβα συγκεντρώνονται στρατοί πέριξ των ορίων της ΠΟΛΗΣ.
Για αυτό και τα Σκόπια εισέρχονται εσπευσμένα στο ΝΑΤΟ.
Να γιατί ομιλούν περί Μεγάλης Αλβανίας, να γιατί θα μπει και η Βουλγαρία στο παιχνίδι.
Τα δυτικά Βαλκάνια θα στεγανοποιηθούν σε οποιαδήποτε
«ρωσική υγρασία» .
Το τόξο που ξεκινάει από τα Στενά του Οτράντο στην Αδριατική μέχρι την ακτογραμμή της Βουλγαρίας στην Μαύρη Θάλασσα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο επόμενο διάστημα.
Οι Ρώσοι γνωρίζουν ήδη ότι η τουρκία θα τους κάνει νερά και λαμβάνουν τα μέτρα τους, καθότι μυρίστηκαν, ότι επίκειται ξαφνικό κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ εξ αιτίας της εμπλοκής Ελλάδος – Τουρκίας στο ΑΙΓΑΙΟ.
«Το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου, το ρωσικό TASS, αναφερόμενο στο Πεντάγωνο και στην αμερικανική υπηρεσία εξωτερικών υποθέσεων, έγραψε ότι υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες για την «ενθάρρυνση» της τουρκικής πλευράς να ενεργήσει κατά τρόπο ουσιώδη για την Ουάσινγκτον στην Συρία, αγνοώντας φυσικά την ρωσική πλευρά.
Σύμφωνα με ρωσικό πολιτικό ινστιτούτο: «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα οικονομικά και στρατιωτικο-τεχνικά οφέλη από τη σημερινή τουρκική κυβέρνηση με επικεφαλής τον απρόβλεπτο ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι πενιχρά και επικίνδυνα.
Η χώρα αυτή (Τουρκία) είναι έτοιμη να τσαλακώσει και να «ρίξει στο καμίνι» σχεδόν οποιαδήποτε σχέση καλής γειτονίας με τους εταίρους της στην εγγύς Ανατολή και Ευρασία.
Πρόκειται για μια σειρά ενεργειών από την Άγκυρα, οι οποίες μπορούν να επισημανθούν μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρησιακό και τακτικό περιβάλλον.
«Η Τουρκία είναι τελείως αναξιόπιστη» – «Η Άγκυρα είναι ικανή να παραχωρήσει τον Βόσπορο στις ΗΠΑ!»Γ. Μοτσάκοςhttps://www.pentapostagma.gr/2018/12/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-
Η φωτιά θα μας ακουμπήσει αλλά δεν θα μας κάψει, απλώς θα μας τσουρουφλίσει, σε σχέση με αυτά που θα πάθουν οι υπερφίαλοι γείτονες μας.
Όταν ο γνωστός Θεολόγος Δημήτριος Παναγόπουλος στην δεκαετία του 70- 80 έγγραφε τα παρακάτω, η Βουλγαρία ήταν ακόμα στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας, σύμμαχος της Σοβιετικής ένωσης και τίποτε δεν προδίκαζε για τις επερχόμενες ανατροπές ισορροπιών.
Τι έγγραφε λοιπόν ο ίδιος στο καταστάλαγμα από τις προφητείες πολύ παλαιοτέρων πατέρων;
«Ή Ρωσία κατ’ άρχάς κατέρχεται εις Κωνσταντινούπολης ήτις καταλαμβάνει ολόκληρον τήν Τουρκίαν, ή Βουλγαρία καταστρέφεται καί ή Σόφια γίνεται παρανάλωμα πυρός. Ό Βουλγαρικός στρατός, καταδιωκόμενος ύπό των Ρώσσων οπισθοχωρεί εις τά Ελληνικά εδάφη καί αφοπλίζεται» ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΩΣΙ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.
Φωτιά στα μπατζάκια των συστημικών ΜΜΕ που ανακάλυψαν στα γεράματα τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ μας και τις προφητείες τους.
Όμως πρέπει να κηρυχτεί ΜΕΤΑΝΟΙΑ και όχι φόβος.
Πρέπει να κηρυχτεί ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ.
«Αγκαλιάστε τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ και κλάψτε για τις αμαρτίες» είναι οι λόγοι σοφών ανδρών και γυναικών.
Στώμεν καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από km58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου