Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Tweet του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!



Tweet του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!

Πέφτουν οι μάσκες της συμφωνίας των Πρεσπών

-γράφει ο Πανορμίτης Σπανός

Πρόσφατο tweet από την επίσημη σελίδα του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον “φιλέλληνα”Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!
Ο εργοδότης του Μάθιου Νίμιτς, George Soros επαναφέρει το συνωμοτικό σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Το συνωμοτικό τούτο σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department. Το σχέδιο τούτο συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε έκτοτε το όνομα του.

Σύμφωνα με τον Υποστρατήγο ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη, την πληροφορία περί υπάρξεως του σχεδίου έλαβε πρώτος ο ευπατρίδης- εκδότης και διευθυντής της Εγκυκλοπαιδείας του «Ηλίου» Ιωάννης Πασσάς από υψηλά ιστάμενο Εβραίο φίλο του στην Ελβετία και την μετέφερε στον δικτάτορα Παπαδόπουλο . Ύστερα από έρευνα της ΚΥΠ επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του σχεδίου Σόνενφελντ. Μετά την μεταπολίτευση το ζήτημα τούτο ήλθε προς συζήτηση στην Ελληνική Βουλή περί το τέλος της δεκαετίας του 70 αλλά παραδόξως αποσύρθηκε και ουδεμία συζήτηση έγινε έκτοτε. Και ο νοών νοήτω για τα πλοκάμια της συνωμοσίας στον πολιτικό μας κόσμο!





https://www.nytimes.com/2018/06/18/opinion/northern-macedonia-rename-greece.html
__________________________
Περισσότερα εδώ :
1. The Official Twitter Page of George Soros
https://twitter.com/georgesoros?lang=el
2. Το συνωμοτικό σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας
https://soknew.blogspot.com/2013/05/blog-post_20.html
3. Υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ ο Τζ. Σόρος – «Ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη»
http://www.mononews.gr/…/iper-tis-simfonias-tsipra-zaef-o-t…
4. «Υπάλληλος του Σόρος ο Νίμιτς» Ο Ν Κακλαμάνης για το Σκοπιανό
https://www.youtube.com/watch?v=58XteBqQijg

greeknewsondemand.com



Το διαβάσαμε από το: Tweet του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/tweet_21.html#ixzz5J60c0HKi

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Η Ιστορία γράφεται μ' ΑΘΑΝΑΤΟ μελάνι...

    ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 6000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 223 LIKE ENANTI 13 DISLIKE. ΔΕΙΤΕ ΔΩ: https://imgur.com/a/DwwTm2c

    ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΔΩ:
    https://www.youtube.com/watch?v=ELylZI2xfRE

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...!!!

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ VIMEO ΕΔΩ:
    https://vimeo.com/276350925

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω αδερφε καλο αγωνα το ανεβαζω

      Διαγραφή