Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2018

ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΙΕΡΕΑ Π. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για π χρηστος σιαννας


Σχόλιο oneiropagidas: Ειμαστε κοντα σου Παπα μας , εχουμε διωγμο και πρεπει ολοι να γινουμε μια γροθια !!!!!!! Ευλογια να σε διώκουν στο ονομα του Κυριου Υμων Ιησου Χριστου !!!!!!! 


Ο π. Χρήστος Σιάννας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον πύρινο λόγο του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.Ο Ιερέας της Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο προ ολίγων ημερών, αφού με τον πύρινο λόγο του τοποθετήθηκε ανοιχτά εναντίον του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας.ο βίντεο της ομιλίας του έκανε πάταγο, αποτέλεσε πηγή δύναμης για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από το περιβάλλον της κυβέρνησης ως προς το πρόσωπο του Ιερέα π. Χρήστου Σιάννα.

Με τη δικαιολογία της υποτιθέμενης χρήσεως ακραίου λόγου από τον Ιερέα, διάφορα παράκεντρα απειλούν με αναφορές τόσο στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου όσο και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με βασικό γνώμονα και στόχο να σιγήσει η δίκαιη φωνή του 65 χρονου Ιερέα, π. Χρήστου Σιάννα.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστράτευση συγκεκριμένου βουλευτή, ο οποίος αν και δηλώνει άθεος θα παρίσταται στο εξής σε ομιλίες του π. Χρήστου με σκοπό να εντοπίσει έναν λόγο για να τον ψέξει.

Ουσιαστικά γίνεται μια απόπειρα πρόκλησης ενός άξιου Ιερέα με στόχο την απομάκρυνση από τα καθήκοντά του.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά κυβερνητικά μέσα από τη στιγμή δημοσίευσης του εν λόγω οπτικοακουστικού υλικού, προβαίνουν καθημερινώς σε αχαρακτήριστες επιθέσεις εις βάρος του Ιερέα.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , ευθαρσώς δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση, πως όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις του, θα στέκεται στο πλευρό των Ποιμένων της Ορθοδοξίας, όταν εκείνοι αδίκως διώκονται υπερασπιζόμενοι την πατρίδα μας.

Δείτε το εν λόγω βίντεο στο άρθρο Έκτακτο: Συγκλόνισε το πανελλήνιο Ιερέας από τη Ρόδο – Καθηλωτικό βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου