Πέμπτη, Μαΐου 03, 2018

Ο σουλτάνος αποψιλώνει τα χόρτα του Έβρου για να μας στέλνει πιο εύκολα αυτά που θέλει εδώ...


Το διπλωματικό επεισόδιο του Έβρου συνεχίζεται και δεν τελειώνει.
Ο σουλτάνος έχει μια ιδιαίτερη εμμονή με το ποτάμι... Φοβάται μήπως από εκεί περάσουμε για την ΠΟΛΗ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα τελευταία 24ωρα τα Ευρωπαικά σύνορα της Ελλάδος στον Έβρο γίνονται σουρωτήρι από ανεξέλεγκτες προσφυγικές ροές, με ότι αυτό σημαίνει για τυχόν είσοδο πυρήνων τζιχαντιστών.
Και ξαφνικά ένα τυχαίο ή μεθοδευμένο γεγονός, μας αποκαλύπτει τις μεθοδείες των γειτόνων.
Ο σουλτάνος φαίνεται πριν τις τουρκικές εκλογές να διέταξε γενικευμένη αγγαρεία, αποψίλωσης των χόρτων στην συνοριογραμμή του Έβρου.
«Σύλληψη ενός Τούρκου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στις Καστανιές Εβρου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο (περίπου 40 ετών) στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα με εκσκαπτικό μηχάνημα JCB.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ο Τούρκος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο στις Καστανιές, για κάποιες εργασίες στην συνοριογραμμή.
Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Ελληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα, ενώ σταμάτησε δίπλα στο φυλάκιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «thrakinea» και του «evrosnews» πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα, όμως το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Αμυνας ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.
Πάντως οι πληροφορίες ότι πρόκειται για στρατιωτικό δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, καθώς είχε πάνω του πολιτική ταυτότητα.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο Τούρκος είναι ο Μουσά Αλερίκ (38 ετών), υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης ο οποίος βρισκόταν στην συνοριογραμμή για εργασίες με το μηχάνημα.» http://www.iefimerida.gr/ 2ΜΑΙΟΥ 2018
Οι τουρκικές εργασίες χωματουργικά, αποψιλώσεις στον Έβρο συνεχίζονται αμείωτα με ένα σκοπό, να μην ζούνε οι γείτονες με τον εφιάλτη της διάβασης του ποταμιού από τους Έλληνες.
«Την ολοκλήρωση της κατασκευή του καναλιού της Αδριανούπολης, ανακοίνωσε ο Τούρκος Γενικός Γραμματέας Κρατικών Υδραυλικών έργων Murat Acu.
Πιο συγκεκριμένο την ολοκλήρωση της κατασκευής ενός σημαντικού έργου υποδομής και πολιτικής προστασίας στην περιοχή του προγεφυρώματος του Κάραγατς ανακοίνωσε ο Murat Acu, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός καναλιού μήκους 7.800 μέτρων και πλάτους 50 μέτρων και βάθους 3 μέτρων
Με το κανάλι αυτό εκτός από τα προφανή οφέλη που θα έχει για τον τοπικό πληθυσμό, όποτε το ποτάμι υπερχειλίζει, η Τουρκία κατασκεύασε ένα νέο υδάτινο εμπόδιο σε μια περιοχή όπου ο Ελληνικός Στρατός βρίσκεται σε πλεονεκτική γεωγραφική θέση, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο την άμυνα της Αδριανούπολης.»http://www.defence-point.gr/news30/04/2018 01:54
Ο ΕΒΡΟΣ παραμένει στο επίκεντρο της τελευταίας Ελληνο- τουρκικής κρίσης.
Το διπλωματικό επεισόδιο καλά κρατεί …
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ δεν επιβεβαιώθηκε μόνο όσο αφορά το διπλωματικό επεισόδιο της Θράκης που ξεκίνησε με την διαφυγή των οκτώ τούρκων στρατιωτικών μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα το 2016 και αποκορυφώνεται με την απαγωγή των δυο στρατιωτικών μας που η λύση στο πρόβλημα τους καθυστερεί λόγω των πρόσφατων τουρκικών εκλογών.
Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ επιβεβαιώνεται και στις λεπτομέρειες αυτής της μαρτυρίας του. 
ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ 1990 
« Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. 
 Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.  
Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.»
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!». 
Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;» 
«Όχι!», μου λέει. «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ στις  23 Σεπτεμβρίου 2012 
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΗΓΓΙΚΕΝ
https://topothoumeno.blogspot.gr/
Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον Έβρο που χωρίζει και αύριο θα ενώνει την Δυτική με την Ανατολική Θράκη δεν μας τεστάρει απλώς ο Ερντογάν για να δει πιθανές αντιδράσεις αλλά υπάρχει και ουρά…
Ότι κάνει ο κ. Ερντογάν, παλαβό ή πονηρό, είναι γιατί τα τελευταία χρόνια βλέπει συνέχεια τον ίδιο εφιάλτη…
«να χάνει την Κωνσταντινούπολη»
« Οι τούρκοι θέλουν την ΘΡΑΚΗ του Έβρου εξ ολοκλήρου, για να μην χάσουν την ΠΟΛΗ.»
«και στο Βυζάντιο την ΠΟΛΗ την προστάτευε η ΘΡΑΚΗ»…
Τι εστί η ΘΡΑΚΗ ;
Πάρα πολλά για πολλούς.
Όμως για την τουρκία η Θράκη ( Δυτική και Ανατολική) είναι ο ομφάλιος λώρος της με την ΕΥΡΩΠΗ .
Έτσι και την «απωλέσει» χάνει αυτομάτως την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και φυσικά τα ΣΤΕΝΑ…
Όποιος κατέγινε με την ιστορία κατανόησε την αξιακή γεωστρατηγική θέση αυτής της στενής λωρίδας γης που λέγεται Θρακική γη.
Σήμερα η Θράκη ταυτίζεται με τις διαδρομές των ενεργειακών αγωγών προς την Ευρώπη με ότι αυτό σημαίνει για να αναδειχθεί η γη αυτή στο μέγιστο επίπεδο χάραξης γεωπολιτικών θέσεων και σχηματισμού όψιμων συμμαχιών.
Δεν θα μπορούσε η αιματοβαμμένη και αγιοτόκος ΘΡΑΚΙΚΗ ΓΗ να μην παίξει σημαντικό ρόλο στα σημερινά δρώμενα.
Και ήδη παίζει διότι οι εξελίξεις που θα επιφέρουν παγκόσμιες ανατροπές ξεκίνησαν από αυτήν δίχως να το έχουμε κατανοήσει.
« Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!»...
έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και ήδη άρχισε 
Eμείς τι άλλο να συμπληρώσουμε ;
Μόνο το ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://shmantikanea.blogspot.gr/2018/05/blog-post_59.html
Αναρτήθηκε από km58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου