Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

Η αντιρατσιστική ηλιθιότητα (και υποκρισία) έχει περάσει κάθε ΟΡΙΟ!Αυτή είναι η ανάρτηση Αξιωματικού ΕΛΑΣ για «ένα υπέροχο Μοναστηράκι χωρίς Έλληνες». Υπηρετεί μάλιστα στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει ανάρτηση το απόγευμα της Πέμπτης του αξιωματικού της Ασφάλειας Αττικής με φωτογραφία της πλατείας Μοναστηρακίου όπου εικονίζονται αλλοδαποί μικροπωλητές αλλά και διερχόμενοι από διάφορες χώρες.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας συνοδεύει την φωτογραφία της πλατείας, γεμάτης με αλλοδαπούς με την λεζάντα "Μία πλατεία χωρίς Έλληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία".

Μια αναφορά που προκάλεσε δυσμενή σχόλια αφού ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι "ο αξιωματικός που έχει καθήκον να αποτρέψει πάσης φύσεως ρατσιστικές επιθέσεις ή άλλου τύπου εκφράσεις ρατσισμού, φτάνει στο αντίθετο άκρο με υπαινικτικά σχόλια, που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έως και ρατσιστικά, για τους Έλληνες.;

Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό αφού προέρχεται από αστυνομικό του οποίου το έργο είναι να προστατεύει ασφαλώς όλους τους πολίτες".


ΠΗΓΗΤο διαβάσαμε από το: Η αντιρατσιστική ηλιθιότητα (και υποκρισία) έχει περάσει κάθε ΟΡΙΟ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_5134.html#ixzz5BMMNGuwL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου