Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2018

Θέλουν οι τούρκοι και την Λέσβο. Θα χάσουν και την ΠΟΛΗ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ποιος άραγε θα φάει σύντομα αυτή την τακουνιά- τσαρουχιά της φωτογραφίας;
Τούρκοι και τοκογλύφοι έβαλαν διάγνωση « ο Έλληνας πέθανε» τώρα ορμάτε.
Αλλά όλοι αυτοί δεν γνώρισαν ποτέ τους το ΘΑΥΜΑ της Ψυχής, πάντα ήταν και παραμένουν ξενέρωτοι σαν διαχρονικοί δολοφόνοι είτε σαν στυγνοί Έμποροι των Εθνών πλιατσικολόγοι.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και μέρες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας ξεφεύγει από το απλό


επίπεδο της ελληνοτουρκικής διένεξης και εισχωρεί στο μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι που στήθηκε στην ευρύτερη περιοχή μας με τον διαμοιρασμό των ιματίων των Λαών.

Με απλά λόγια το παιχνίδι στήθηκε με δέλεαρ την Συρία συνεργούντος του Ερντογάν ο οποίος αποστασιοποιήθηκε μετά για να λάβει περισσότερα στην μοιρασιά.

Σας κουράζω αδελφοί δια της αρθρογραφίας μας αλλά ζούμε μέρες αποκάλυψης και προδοσίας.

8 Αυγούστου του 2015

με την έναρξη των προσφυγικών ροών στο ΑΙΓΑΙΟ αποκαλύπτουμε την επιτελική διάταξη της τουρκίας απέναντι στα νησιά του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ μας.

« το ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των τούρκων, δημιουργία ¨ ζωνών ασφαλείας¨ στο ΑΙΓΑΙΟ εξ αιτίας του μεταναστευτικού κύματος.»

17 Μαρτίου 2018

Αποκαλύπτεται το μυστικό:

« Τουρκία: «Θέλουμε τη Λέσβο….» – τo «Αμυντικό Δόγμα» όπως περιγράφεται από το Γ.Ε.Σ της Τουρκιάς

Τι λέει αυτό

« Όσον αφορά την ασφάλεια της Τουρκίας, εκτός από τα σημερινά σύνορα, η δημιουργία μιας «ζώνης ασφαλείας» που θα περιλαμβάνει τις προσκείμενες νήσους είναι απαραίτητη»

Τα «Παραπολιτικά» αποκάλυψαν το «Αμυντικό Δόγμα» της γειτονικής χώρας, όπως περιγράφεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού της.»

« Για παράδειγμα, ο απόλυτος στρατιωτικός έλεγχος του Ανατολικού Αιγαίου και η ένταξη υπό την «τουρκική ομπρέλα» της Σαμοθράκης, της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου αποτελούν μέρος του «Αμυντικού Δόγματος» της Τουρκίας. Το Δόγμα αυτό αναπτύσσεται με κάθε λεπτομέρεια σε μελέτη του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, η οποία έχει συνταχθεί από τον στρατηγό Χαμπντί Ερντούνα και από τους συνταγματάρχες Νετζατί Οκσέ και Γκιουζέλ Ακτάρ.

Ως επιχείρημα για το Δόγμα αυτό, που αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας, κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο, προβάλλεται ότι θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα, αν όχι αδύνατο, να συγκρατήσει μια επίθεση από χώρα μη μέλος του ΝΑΤΟ εναντίον των Δωδεκανήσων, συμπεριλαμβανομένων των νήσων Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου και Σάμου.»

« Το Αιγαίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε περιοχή συγκρούσεως συμφερόντων πολλών κρατών. Σε αυτήν την περίπτωση η Ελλάδα δεν θα ήταν σε θέση να εξασφαλίσει την ειρήνη στο Αιγαίο.»

« Όσον αφορά την ασφάλεια της Τουρκίας, εκτός από τα σημερινά σύνορα, η δημιουργία μιας «ζώνης ασφαλείας» που θα περιλαμβάνει τις προσκείμενες νήσους είναι απαραίτητη»

« Εκτός αυτού, υπάρχει ένα προηγούμενο. Όταν στα Δωδεκάνησα, υπό ιταλική διοίκηση, κατά τη διάρκεια της επιθετικής πολιτικής του Μουσολίνι εναντίον της Τουρκίας, στη Ρόδο και τη Λέρο, είχαν οργανωθεί μεγάλα στρατόπεδα και στρατιωτικά νοσοκομεία, τα μεγαλύτερα τμήματα των νήσων ήταν εξοπλισμένα και, επομένως, για έναν αριθμό ετών η Τουρκία απειλείτο από κοντινή απόσταση.»

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 Πηγή: http://www.parapolitika.grhttps://www.lesvospost.com/

Και να που έγιναν της μόδας πάλι οι ¨ζώνες ασφαλείας¨ σαν γεωστρατηγικός σχεδιασμός επιβολής χάραξης νέων συνόρων στην ευρύτερη γειτονιά μας.

Στις 8 Αυγούστου του 2015 γράφαμε λες και δεν πέρασε από τότε τίποτε μέχρι που αποκαλύφτηκε το ΜΥΣΤΙΚΟ των Τούρκων.

« Ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια εμπλοκή με τους γείτονες μας την στιγμή που το Αιγαίο ¨βουλιάζει¨ από πρωτόγνωρο κύμα λαθρομεταναστών.

Είναι εύκολο μετά την υποτιθέμενη εμπλοκή στο Αιγαίο η Τουρκία που είναι ΄μανούλα΄ σε αυτά να επικαλεστεί ανθρωπιστική κρίση λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού προσφύγων ανάμεσα σε πολεμικά πυρά και να ενεργοποιηθεί δήθεν η Παγκόσμια κοινή γνώμη ώστε να δημιουργηθούν ¨ ΖΩΝΕΣ ανθρώπινης Ασφάλειας¨ με ειδικούς όρους στα Ελληνικά νησιά;

Και όλα αυτά θα τα κάνει η Τουρκία για να κερδίσει πόντους στο διπλωματικό αλισβερίσι και να προωθήσει τους επεκτατικούς σχεδιασμούς στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου.

Φυσικά απέναντι σε μια Ελλάδα που ωδινάτε από μνημονιακούς πόνους.

ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ!!!

χρησιμοποιούν ¨ Αθώες ψυχές¨ σαν εμπροσθοφυλακή των ανόμων σχεδίων τους για να πετύχουν τους προαιώνιους σκοπούς τους στο Αιγαίο.»

« H Παναγιά μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την Πόλη.»

Τον Απρίλιο του 2016 τα φώτα της παγκόσμιας επικαιρότητας ήταν στραμμένα στην Αγιοτόκο Λέσβο λόγω της επίσκεψης του Πάπα Ρώμης.

Σήμερα την θέλει ο σουλτάνος.

« Σωθήκαμε από όλους τώρα» !!


Όμως το νησί αυτό του Αιγαίου έχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια με τα ματωμένα συναξάρια των Αγίων του μονίμως στραμμένα τα ΦΩΤΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ.

Φώτο ΠΑΝΑΓΙΑ της ΑΓΙΑΣΣΟΥ LesvosNews.gr


¨την πρόσεξα καλά στο πρόσωπο και κατάλαβα ότι ήταν η Παναγία. Σκέφτηκα αμέσως να την ρωτήσω για την Εικόνα της. Δεν πρόλαβα να ανοίξω το στόμα μου και αποκρίνεται από μόνη της¨

– Όσο για την Εικόνα μου που ζητάτε, είναι μέσα στο Ιερό. Στο Ιερό ήταν και η άλλη Εικόνα μου που είχαν φέρει οι καλόγηροι,( ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ και ο Διάκονος Νικόλαος) όταν ήλθαν στη Λέσβο από την Θράκη και την είχαν κρυμμένη στον κόρφο τους για να την φυλάξουν. Πότε ο ένας την έκρυβε και πότε ο άλλος.

Όταν την βρείτε, στην κρύπτη που βρίσκεται τώρα και είναι καλώς τακτοποιημένη και φυλαγμένη, θέλω να ψάλετε τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

Εδώ πάνω στις Καρυές μαρτύρησαν για την Πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ και για την Πατρίδα¨ σελ.387

Πηγή ¨ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΦΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ Α΄ ΤΟΜΟΣ έκδοση 2013 Μητροπολίτου Γουμενίσσης Δημητρίου

Ούτε μπορούν να καταλάβουν οι τούρκοι- οι τοκογλύφοι και οι νερόβραστοι αγαπητολόγοι της νέας εποχής με ποιο ΑΓΙΟΤΟΚΟ νησί έμπλεξαν;

Μέχρι τώρα υπάρχει ανοχή..

Μετά όμως;

Τώρα που οι γεωπολιτικές ανατροπές είναι δρομολογημένες και όλοι οι μεγάλοι βλέπουν ΣΤΕΝΑ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ οι εκπλήξεις θα είναι συνεχόμενες.

Τα Ελληνόπουλα πρέπει να ψέλνουν ελεύθερα τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ και μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μαζί με ΤΩ ΥΠΕΡΜΑΧΩ.

Με Πίστη και Ελπίδα
πηγη
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου