Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ(Βίντεο)

Η ασθένειες  και επιδημίες που η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει για εξαπόλυση επάνω μας.
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.

Είναι μέρος του πραγματικού τρίτου μυστικού της Φατίμα ότι θα υπάρξουν ασθένειες και επιδημίες που θα εξαλείψουν ολόκληρα έθνη τη νύχτα. Πρόκειται για το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της «Μεγάλης Σφαγής» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σε δράση.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πώς έχουμε ένα τείχος στα σύνορα ανεβαίνοντας τώρα για να κρατήσουμε τους μετανάστες έξω από αυτή τη χώρα, αλλά υπάρχουν κάποιες υποδείξεις ότι αυτό το «Τείχος» θα μπορούσε να παγιδεύει μια μέρα Αμερικανούς που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. Να ξεφύγουν από τι; Η νόσος και οι Επιδημίες που η Νέα Παγκόσμια Τάξη σκοπεύει να ξεσπάσει σε μας.
Δείτε το παρακάτω βίντεο. Παρακολουθήστε όλα, αλλά συγκεκριμένα το σημείο 1 λεπτό 50 δευτερολέπτων όπου εξετάζει την ημερομηνία / χρονοδιάγραμμα 2022. Οικονομική κατάρρευση, επανάσταση, στρατιωτικός νόμος, ασιατική γρίπη των πτηνών στην Αμερική και το Μεξικό, κλείνοντας τα σύνορά τους σε εμάς. Ακούσατε, αν όχι  πρώτα να ακούσετε αν αυτό συμβαίνει. Ένας πρώην πράκτορας της CIA βοήθησε να γίνει αυτό το παιχνίδι από την πλευρά του. Ίσως ήξερε κάτι που εμείς δεν ξέραμε.
Οι κυρώσεις της Δύσης βοήθησαν με ταχύτητα τη διαδικασία αντικατάστασης της δυτικής τεχνολογίας με λύσεις «made in Russia». Οι στρατιωτικές τεχνολογίες που στοχεύουν στον πολιτικό τομέα αναπόφευκτα θα τονώσουν τη Ρωσική οικονομία. Η Δύση θέλησε να μετατρέψει τη Ρωσία σε γηραιά χώρα λυγισμένη στα γόνατά της. Αυτό ήταν ένα στρατηγικό λάθος που την ενθάρρυνε να στέκεται ψηλά και να οδηγεί τον δρόμο στον υπερσύγχρονο τεχνολογικό αγώνα, αναγκάζοντας τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους να μείνουν πίσω.





Ο Bill Gates πιστεύει ότι μια εστία μολυσματικής νόσου θα μπορούσε να σκοτώσει 30 εκατομμύρια ανθρώπους την επόμενη δεκαετία.
Αυτό συμβαίνει διότι ετοιμάζει τις επιδημίες αυτές σε εργαστήρια και μέσω ψεκασμών θα μας τις παραδώσει, όπως έκαναν και με όλες τις επιδημίες μέχρι σήμερα.
Ψεκασμοί σε δοκιμασία ήδη το 1923.

Δείτε τα ειδικά κατασκευασμένα αεροπλάνα ψεκασμού.
Οι κυβερνώντες και τα αγορασμένα ΜΜΕ φυσικά διαψεύδουν τους ψεκασμούς,  λένε ότι είναι fake news . Ακόμα και για την 9 /11  ισχυρίζονται ότι είναι ψέμα. Παράλληλα τα συστημικά κανάλια προτρέπουν τους πολίτες να μην διαβάζουν στο διαδίκτυο διότι η πλειοψηφία των ειδήσεων είναι γεμάτη ψέματα και μονό στα  κανάλια θα βρουν την αλήθεια.
Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει, διότι τον έχουν αποκομίσει, ενώ προσπαθούν να τον αποχαυνώσουν και να αποσπάσουν την προσοχή του από το τι σχεδιάζουν στο παρασκήνιο.  Ακόμα και ψυχοφάρμακα έχουν βρεθεί στους ψεκασμούς.
Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν ιατροί, επιστήμονες και κάνουν την κυβέρνηση δικαστήριο, να ομολογούν ανοιχτό ότι δεν θέλουν να ψεκάζουν και να σκοτώνουν τον κόσμο. Την ίδια στιγμή κάποιοι άσχετοι πληρωμένοι δημοσιογράφοι από τα ραδιόφωνα συνεχίζουν να ισχυρίζονται πως όλα είναι ψέματα.  Μέχρι ποτέ θα τρώμε κουτόχορτο.
Απόδειξη παρακάτω:


Ο φυσικός Dr. Michio Kaku παραδέχεται τον κυβερνητικό έλεγχο του καιρού στις ειδήσεις της CBS.


https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/03/blog-post_384.html




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου