Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14, 2018

Τα ΙΜΙΑ δεν είναι τουρκικά γιατί η ΠΟΛΗ είναι ήδη καταχωρημένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ήθελε δεν ήθελε άνοιξε ο κ. Ερντογάν το βιβλίο των προφητειών. Μόνο που δεν το διάβασε σωστά.

Μια καλή ανάγνωση των τελευταίων εξελίξεων δείχνει ότι:


« Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.»

«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.

Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως.
Με την ΣΥΡΙΑ
Με την Ελλάδα
Με την ΡΩΣΙΑ
Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ

Κατά τα λεγόμενα των τούρκων στρατηγών η Τουρκία μπορεί να επιχειρήσει ταυτόχρονα στην Συρία , στο ΑΙΓΑΙΟ- Αν . Μεσόγειο – Κύπρο και ήδη αυτό κάνει.

« Τουρκικό ΥΠΕΞ: Τα ‘Ιμια μας ανήκουν»

Συνεχίζει να προκαλεί η Άγκυρα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο υποστηρίζει ότι »τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία» ενώ παράλληλα κατηγορεί την Ελληνική διπλωματία ότι διαστρέφει τα γεγονότα.

Μάλιστα προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας δια του υφυπουργού εξωτερικών της προς τον ΓΓ του ελληνικού υπουργείου για τους «επικίνδυνους ελιγμούς του Ελληνικού λιμενικού σώματος στις βραχονησίδες Kardak που ανήκουν στη χώρα μας»  http://www.capital.gr/ 13-Φεβ-2018 19:54

Hurriyet: Συγκέντρωση τουρκικών και ελληνικών πλοίων στην περιοχή των Ιμίων

« Τουρκία και ψευδοκράτος φέρνουν γεωτρύπανο στην Κύπρο – Ευθεία πολεμική πρόκληση» https://www.tribune.gr/news/world 13-Φεβ-2018

« Στο «κόκκινο» οι ισορροπίες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία να κλιμακώνει την ένταση και να υπερβαίνει τα εσκαμμένα ανοίγοντας μέτωπα και εξαπολύοντας πολύ επιθετική ρητορική.

Μετά τον αποκλεισμό του πλοίου-γεωτρύπανου της ΕΝΙ στο τεμάχιο «3» και τον εμβολισμό ελληνικού σκάφους από τουρκική ακταιωρό στα Ίμια και τις συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών στο FIR Αθηνών, οι εμπρηστικές δηλώσεις του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών έρχονται να βάλουν φωτιά στο σκηνικό, λέγοντας ότι τα Ίμια αποτελούν τμήμα της Τουρκίας.» http://www.sigmalive.com/13-Φεβ-2018

« ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ» Άγιος Παίσιος

« Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά.

Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.»

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου. 1995

« Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την ΠΟΛΗ»

« Politico: Εκτός ελέγχου η Τουρκία – Να το παραδεχτούν οι ΗΠΑ

Όμως οι ΗΠΑ το παίζουν ακόμα ευγενικές:

« Το ΝΑΤΟ θεωρεί την επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία αυτοάμυνα»  

Το ΝΑΤΟ θεωρεί ότι η επιχείρηση της Τουρκίας ενάντια στους Κούρδους της Συρίας είναι αυτοάμυνα και απάντηση στις τρομοκρατικές απειλές. Το ΝΑΤΟ επισημαίνει, επίσης, την ανάγκη  της αναλογικότητας στις ενέργειες της Τουρκίας. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass που επικαλείται πηγή προσκείμενη στο κεντρικό γραφείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, η Συμμαχία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Άγκυρα. 

«Η Τουρκία βρίσκεται σε μια εκρηκτική περιοχή και υποφέρει πολύ από την τρομοκρατία. Όλες οι χώρες έχουν το δικαίωμα της αυτοάμυνας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό με αναλογικό και ισορροπημένο τρόπο», ανέφερε. (Στοιχεία tass.ru) The Hellenic Information Team Ιανουάριος 22, 2018. 22:13 

Οι ταχύτητες των εξελίξεων και των ανατροπών επιταχύνθηκαν τα τελευταία 24 ωρα μετά την επίσκεψη του κ Ερντογάν στο Βατικανό και την συνάντηση του με τον Ποντίφηκα. Έτσι βλέπουμε οι Δυτικοί να συμπεριφέρονται με πιο « ευγενικό τρόπο » στον σουλτάνο και να του κάνουν τα στραβά μάτια.

Αλλά όπως τονίσαμε στις 7 Φεβρουαρίου 2018 «Μετά την επίσκεψη στον Πάπα τελειώνει ο έρωτας Ερντογάν – Πούτιν και έρχεται Ρωσική φωτιά στο ΑΙΓΑΙΟ και την Τουρκία»

Ήδη τα πρώτα ξεκίνησαν με τις κουταμάρες που κάνει ο υπερφίαλος Ερντογάν στο ΑΙΓΑΙΟ – Κύπρο καθότι δεν μπορεί να γνωρίζει τον στρατηγικό απώτερο σχεδιασμό και τις μελλοντικές προθέσεις των Ρώσων για τον άξονα αυτό της Αν. Μεσογείου.

Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν , αλλά έχουμε πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.

Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.

ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου