Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Οι Ρώσοι συγκεντρώνουν μεγάλες δυνάμεις στον Καύκασο για να κατέβουν εν όψει πρόκλησης στο ΑΙΓΑΙΟ... ΗΓΓΙΚΕΝ!!!

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Φωτιά πάει να πάρει το ΑΙΓΑΙΟ την στιγμή που στον γεωπολιτικό αυχένα του ΚΑΥΚΑΣΟΥ συνωστίζεται μεγάλη δύναμη πυρός.
Ένα πράγμα δεν αποδέχονται οι ξανθοί Ρώσοι, το δούλεμα.
Άκουσαν εχθές τον Γιλντιρίμ να λέει η Τουρκία υπερασπίζεται τα σύνορα του ΝΑΤΟστην Βόρεια Συρία.

Οπωσδήποτε με τον τρόπο τους μπορεί να έμαθαν στις 15 Φεβρουαρίου 2018 και τι συζητήθηκε στο τουρκικό προεδρικό μέγαρο και πήραν φωτιά.
«Συνάντηση σχεδόν τρεισήμισι ωρών με τον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, στην Άγκυρα, κεκλεισμένων των θυρών στο προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, η συνάντηση ήταν θετική και αποδοτική.
Σε σύντομη ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας τονίζεται πως κατά την συνάντηση συζητήθηκαν διμερή και περιφερειακά θέματα που σχετίζονται με το Ιράκ και την Συρία και διατυπώθηκαν ξεκάθαρα, από την πλευρά του προέδρου Ερντογάν, οι προτεραιότητες και προσδοκίες της Τουρκίας.
Για παραγωγική συζήτηση μιλά και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που συνταξιδεύει με τον Τίλερσον, ο αμερικανός υπουργός Ρεξ Τίλερσον και ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχαν «παραγωγική και ανοιχτή συζήτηση» για έναν αμοιβαία επωφελή τρόπο βελτίωσης των αμερικανοτουρκικών σχέσεων» http://www.in.gr/
Με αυτά και άλλα δεδομένα για τις τουρκικές παλινωδίες οι Ρώσοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Τούρκοι θα δημιουργήσουν θρασύτατη πρόκληση στο ΑΙΓΑΙΟ, που θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους διαδρόμους ναυσιπλοίας στο Αρχιπέλαγος και στα κρίσιμα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου…
"Πανίσχυρο σχηματισμό ταχείας επέμβασης από 4 Μ/Κ Μεραρχίες φτιάχνουν στον Καύκασο στην νότια Ρωσία ..."
Σχηματισμό ταχείας επέμβασης δημιουργεί ο ρωσικός Στρατός στα νοτιανατολικά του σύνορα με τον μετασχηματισμό της πανίσχυρης 58ης Στρατιάς.
Αυτό έγινε γνωστό απο ρωσικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με αυτά η περιοχή του Καυκάσου ενισχύθηκε με νέες μεραρχίες και το ίδιο αναμένεται να γίνει με την νότια στρατιωτική Διοίκηση.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Ισβέστια το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου αναδιοργάνωση της κύριας δύναμης κρούσης που διαθέτει στη νότια Ρωσία της 58ης Στρατιάς.
Αυτή θα ενισχυθεί σημαντικά με το σχηματισμό δύο νέων μηχανοκίνητων Μεραρχιών εξοπλισμένων με το ΤΟΜΑ BMP-3, αλλά και το νέο εκσυγχρονισμένο άρμα μάχης T-72B3, το οποίο θεωρείται εφάμιλλο εκδόσεων του T-80.
Για να γίνει δυνατή η φιλοξενία των μονάδων νέες εγκαταστάσεις στο Mozdok και το Vladikavkaz πρόκειται να δημιουργηθούν ή να επανεργοποιηθούν παλαιότερες.
ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον Ρώσο αναλυτή Nikolai Surkov η δύναμη πρόκειται να λειτουργήσει ως ένας σχηματισμός ταχείας επέμβασης απέναντι στο ΝΑΤΟ.




Με το καφέ χρώμα η περιοχή από την οποία θα ενεργούν οι σχηματισμοί ταχείας επέμβασης των Ρώσων.
Ταυτόχρονα η 19η ανεξάρτητη Μ/Κ θα συμπληρώσει τη δύναμη της σε πλήρη επάνδρωση όπως ήταν πριν το 2008.
Σε ότι αφορά την 136η Μ/Κ Μεραρχία η οποία είναι ανεπτυγμένη στο Νταγκεστάν θα ενισχυθεί επίσης στην προβλεπόμενη δύναμη μιας πλήρους Μεραρχίας.
Σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές η 58η Στρατιά θα αποτελέσει τον πυρήνα του νέου σχηματισμού κρούσης στη νότια στρατιωτική Διοίκηση, ικανή να επεμβαίνει σε πολύ μικρό χρόνο σε οποιαδήποτε περίοδο κρίσης.» http://www.pronews.gr/ 17 Φεβρουαρίου 2018
Το ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ κατεβαίνει οσονούπω, η τουρκική αλεπού στα δόκανα!!!
Οι Προφητείες έμπροσθεν μας!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
πηγη
Αναρτήθηκε από km58


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου