Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017

Δε θέλουν να σκεφτόμαστε


pixel2013 - pixabay
Της Μαρίας Σ.

Δε θέλουν να σκεφτόμαστε. Και αυτό είναι ένα γεγονός. Κάνουν τα πάντα για να μη μάθουμε την ιστορία μας, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου δημιουργώντας στους ανθρώπους την επιθυμία να αποκτήσουν υλικά αγαθά τα οποία δεν έχουν καμία ωφέλεια πραγματική για τη ζωή μας. Και όμως, μας έχουν πείσει ότι είναι αναγκαία.

Κάνουν τα πάντα για να μη μάθουμε τη γλώσσα μας και να μας απομακρύνουν από τη σωστή χρήση της. Γεμίζουν τις σελίδες των σχολικών βιβλίων με ανούσιες πληροφορίες , χωρίς να καλλιεργούν το μυαλό και την κριτική ικανότητα των νέων ανθρώπων. Γιατί ξέρουν πως αν χτυπήσουν το βλαστάρι θα χαλάσει όλο το φυτό.

Δε θέλουν να σκεφτόμαστε, να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι. Για να μπορούν να μας ελέγχουν και να μας δημιουργούν φόβους και πάθη. Διότι ένα μυαλό με φόβους δεν μπορεί να σκεφτεί, ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από τον όχλο και να υιοθετήσει σκέψεις χωρίς να τις επεξεργαστεί.

Αυτοί δε θέλουν να μορφωθούμε, δε θέλουν να σκεφτόμαστε. Θέλουν να είμαστε υποτελείς , να αγόμαστε και να φερόμαστε. Το ερώτημα είναι: Έως πότε θα το επιτρέπουμε;freepen.grΤο διαβάσαμε από το: Δε θέλουν να σκεφτόμαστε http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/blog-post_1967.html#ixzz4zlP86cFA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου