Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Η Ρωσία γεμίζει με S-400 την Μέση Ανατολή και οι ΑΓΙΟΙ της Ελλάδος οριοθετούν την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ συνοριογραμμή

« et tu, (fili) Brute!» που σημαίνει « κι εσύ, τέκνον Βρούτε!»
Θα αναφωνούν τις τελευταίες ώρες οι ΗΠΑ μετά το εμβληματικό ταξίδι του Σαουδάραβα Βασιλιά στην Μόσχα και την σύναψη πολλών deals- συμφωνιών.
« Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία συμφώνησαν για την αγορά 


αντιαεροπορικών συστημάτων S-400, δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η επίσημη εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για ζητήματα τεχνολογικής και στρατιωτικής συνεργασίας Μαρία Βαραμπιόβα.
Επίσης το Ριάντ θα αγοράσει από την Μόσχα αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα «Cornet-3M» , βαρέος τύπου πυροβόλα TOC-1A Buratino, οπλοβομβιδοβόλα AGC-30 και αυτόματα Καλάσνικοφ ΑΚ-130.» ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το Πεντάγωνο ανησυχεί σφόδρα και φυσικά στις γεωπολιτικές εξελίξεις των ημερών μας όλα είναι ρευστά διότι ο ένας στήνει παγίδες στον άλλον.
Μετά το deal αυτό η Άγκυρα φαίνεται να αναθεωρεί τις σχέσεις της με την Ρωσία που την ήθελε αποκλειστικό προμηθευτή των οπλικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.
« Άγκυρα: Πιθανή η ακύρωση της συμφωνίας για τα S400
« Η Άγκυρα μπορεί να ακυρώσει την αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400, εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τη Μόσχα για την από κοινού κατασκευή των εν λόγω συστημάτων. Την δήλωσε αυτή έκανε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Akşam». 09/10/2017 | militaire.gr/
Οι νέες συνοριογραμμές της Ελλάδος οριοθετούνται αθόρυβα ενώ η Τουρκία καταλαβαίνει ότι έπεσε σε γεωπολιτική παγίδα και έτσι αναθυμόμαστε τους επίκαιρούς λόγους του Αγίου Παισίου που μας έλεγε… « η τουρκία μοιάζει με αλεπού όταν καταλάβει ότι έπεσε στην παγίδα θα κάνει κουταμάρες και θα πιαστεί στα τέσσερα»
Το Κουρδικό ενδιαφέρει άμεσα όλους τους ισχυρούς και φυσικά η ροή της ενέργειας από το Κιρκούκ και την Μουσούλη επαναχαράσσεται όχι μόνο προς την Αλεξανδρέτα αλλά και προς την Ευρώπη μέσω αγωγού που θα διασυνδέεται με τον ΤΑΝΑΡ ( δυτικά συμφέροντα) ή με τον TurkStream ( Ρωσικά συμφέροντα) .
« Ραγδαία αλλάζουν οι γεωπολιτικές συμμαχίες από την μία στιγμή στην άλλη και μάλιστα από την Μόσχα αφού η μέχρι πρότινος ήταν αρνητική στην δημιουργία ενός «Κουρδιστάν». Σήμερα Ρωσία, πραγματοποιεί μια «στροφή» 180 μοιρών και πλέον αποδέχεται την ίδρυση ενός κουρδικού κράτους.
Ο CEO της Rosneft Ιγκόρ Ιβάνοβιτς Σετσίν μιλώντας στην Rudaw, ανέφερε πως είναι έτοιμοι για να αρχίσουν στην πράξη εργασίες στο Κουρδιστάν.
Όταν τον ρώτησαν «Η Τουρκία δεν θα εμποδίσει τα σχέδια σας στο Κουρδιστάν;», ο Σέτσιν απάντησε λέγοντας πως «Καμία πλευρά δεν μπορεί να εμποδίσει τις εργασίες μας»!
Ο Σέτσιν ανέφερε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Φυσικών Πόρων του Κουρδιστάν και συνέχισε λέγοντας : «Βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον με το Κουρδιστάν, οπωσδήποτε θα συνεχίσουμε τις εργασίες. Εκεί εργαζόμαστε. Όταν εφαρμοστούν τα σχέδια μας, οι δουλειές μας θα πάρουν τον δρόμο τους. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο» Θεόφραστος Ανδρεόπουλος pronews.gr/
Αλλά και στο Πόντο της Παναγίας Σουμελά που οι Τούρκοι απαγόρευσαν την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τον Δεκαπενταύγουστο τα μηνύματα δεν είναι καλά για τους κατακτητές τούρκους.
«Ναι, είμαστε Έλληνες του Πόντου»! ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ…
« Ο Γενικός Εισαγγελέας της Τραπεζούντας ξεκίνησε έρευνα για την ιστοσελίδα Devrimci Karadeniz η οποία απαντά :
«Ναι, είμαστε Έλληνες του Πόντου»!
Η ιστοσελίδα Devrimcikaradeniz.com για πολλά χρόνια αναδεικνύει τα ζητήματα του Πόντου και αυτό φαίνεται ότι αποτελεί λόγο για εισαγγελική έρευνα.» 06 Οκτώβριος 2017voicenews.gr/
Οι ΑΓΙΟΙ της Ελλάδος οριοθετούν την ΒΥΖΑΝΤΙΝΉ συνοριογραμμή.
Μάλιστα στην υφιστάμενη συνοριογραμμή οι ΑΓΙΟΙ εμφανίζονται οφθαλμοφανώς ενισχύοντας το φρόνημα και ειδικά την ΠΙΣΤΗ μας σε καιρούς δίσεκτους και μέρες σκοτεινές, γεγονότα καταγεγραμμένα που θα έρθουν στο προσκήνιο για να δώσουν μεγάλη χαρά στους Έλληνες.
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου