Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Αν εμείς θέλουμε το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ μια φορά ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το θέλει εκατό

BY 242424V 
Και το θέλει ΕΚΑΤΟ φορές ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να φύγει η βρωμιά μέσα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.


Δεν είναι μόνο δυσώδεις οι πράξεις τους αλλά και βρώμικο το επικοινωνιακό μυαλό αυτών που τους υποκινεί σε τέτοιες ενέργειες για να ΕΞΆΨΟΥΝ τον φανατισμό του τουρκικού όχλου και να στείλουν μήνυμα στην άλλη πλευρά του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Ο Σουλτάνος φαίνεται στέλνει φυτευτούς όμοιους του.
« Σύμφωνα με όσα αναφέρει ***η Hürriyet δυο μουσουλμάνοι μπήκαν στο εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη για να διαμαρτυρηθούν γιατί απαγορευτεί η προσευχή αφού είναι μουσείο.
Τα δύο άτομα αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς και μετά την είσοδό τους, γονάτισαν και άρχισαν να προσεύχονται.
Οι δύο μουσουλμάνοι δικαιολόγησαν την πράξη τους λέγοντας ότι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση της προσευχής στην Αγιά Σοφιά υποστηρίζοντας ότι δεν είναι μουσείο αλλά τζαμί.
Ένας από τους δύο, μάλιστα, έβγαλε το πανωφόρι του προκειμένου να φανεί η μπλούζα με τη σημαία της Τουρκίας που φορούσε από μέσα.
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία αντίδρασης από τους άνδρες ασφαλείας οι οποίοι δεν παρενέβησαν άμεσα για να απομακρύνουν τους δύο Τούρκους, αλλά αντίθετα τους περίμεναν να τελειώσουν ό,τι έκαναν.
Από το θρησκευτικό και εθνικιστικό μένος τους δεν ξέφυγαν ούτε οι τουρίστες τους οποίους επέκριναν γιατί φορούσαν παπούτσια, πράγμα που απαγορεύεται στο κατά τους ίδιους «τζαμί». pronews.gr/amyna-
Λίγο πριν το γεγονός αυτό της βεβήλωσης του ιερού χώρου του Πνευματικού και Πολιτισμικού καθιδρύματος της του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ένα σεβαστός λευίτης μας έστελνε με τον δικό του τρόπο ένα μήνυμα:
« Αν εμείς θέλουμε το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ μια φορά ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το θέλει εκατό.»
« είμαστε τόσο κοντά που κανείς δεν το φαντάζετε»
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ πολλών χρόνων από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και χρειαζόμαστε αρκετά χέρια για το σκούπισμα αυτό.
Ο πρώτος που θα πιάσει την σκούπα και το φαράσι θα είναι ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας.
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Πιστεύω δεν θα την αφήση την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρώμικων τούρκων…
« Χειρόγραφο σημείωμα έστειλε ο γέροντας Παΐσιος τον Οκτώβριο του 1974 σε νέο ο οποίος αργότερα έγινε μοναχός κοντά του.
Την επιστολή αυτή του σύγχρονου Άγιου της Ορθόδοξης Εκκλησίας έδωσε στη δημοσιότητα ο παραλήπτης Ιωάννης, ο οποίος μονάζει στο Άγιο Όρος και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994», Τόμος 1, επιμέλεια Νικόλαος Ζουρνάνογλου.
Η απόδοση του κοχλιοειδούς κειμένου -ιδιόχειρο του π. Παϊσίου- σε καρτποσταλ από την Αγιά Σοφιά είναι το παρακάτω κείμενο:
«Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη,
Εύχομαι ο Θεός να δώση γρήγορα να έλθη η Χάση του τουρκικού φεγγαργιού .Αμήν.
Του Αγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια που προσευχήθηκα Στην Αγία Σοφιά μας, και είπα τα παράπονα μου στον Καλόν Θεόν.
Με κατάλαβε ο τούρκος φύλακας πού προσευχὀμουν και με έδιωχνε έξω κλπ και πρόσθεσα και άλλα παράπονα Στον Θεόν.
Πιστεύω δεν θα την αφήση την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρώμικων τούρκων.
Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρόμικος και φοβιτσιάρικος.τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ.
Τώρα ούτε στο Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφόθικαν κάπως , και ίδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ) ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία.
Ενώ εμείς πιστεύουμε Στον Χριστό. ο οποίος έχει συνέχια την Θεϊκή Του Αξία. και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά. Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του.
Με αγάπη Χριστού Μοναχός Παΐσιος» newsbomb.gr/
18 Ιανουαρίου 2017
Κάποιος αδελφοί πριν μερικά χρόνια αρπάχτηκε εν πνεύματι και έβλεπε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ από επάνω όπως παρακολουθούν και καταγράφουν σήμερα τα drone with camera
Και τι έβλεπε ο Ευλογημένος ;
Τις κοινότητες των Ελλήνων με Παραδοσιακές Φορεσιές να έχουν περικυκλώσει με κυκλοτερούς δημώδεις χορούς την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Ζούσε την ημέρα της ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ και αδυνατούσε να το πιστέψει μέχρι που επισκέφτηκε έναν γνωστό του Αγιορείτη Γέροντα Πνευματικό Τέκνο του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του το εκμυστηρεύθηκε.
Εκείνος τον μάλωσε και του είπε να μην αμφιβάλλει, έτσι θα γίνει.
Με Πίστη και Ελπίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου