Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ-ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΕΣΑ" ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ

Η αλληλοστήριξη (κομματικά) γίνεται στη βάση "μην ξηλωθεί το πουλόβερ" γιατί θα στραφούν και στη δική μας πλευρά, αλλά μην υποτιμάτε καθόλου και διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων κυρίαρχο ρόλο παίζει και η Μασονία στην Ελλάδα.




ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ...
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Καλλιόπη Σουφλή





Ιδού πως καταγράφει το σκάνδαλο η δικαστική απόφαση.
Γιάννης Ντάσκας
Δεν έχουμε κάποιο προσωπικό απωθημένο αφού περάσαμε με άνεση απο τη Νομικη της Αθήνας με εξετάσεις, πήραμε τη δικηγορική άδεια, άνετα και τα λοιπά και τα λοιπά.



Το σημειώνουμε όχι από έπαρση, αλλά για να μην παρεξηγηθεί η συμφωνία μας μέσες άκρες με τις νέες ρυθμίσεις που δεν δίδουν τη σημαία στον καλύτερο μαθητή του σχολείου,αλλά με κλήρωση κλπ.


Και παλαιότερα πολλές φορές η πρωτιά ήταν δοτή από πολλούς παράγοντες και κυρίως από παρεμβάσεις γονέων που είχαν τα μέσα.


Έτσι ένας μαθητής άριστος μεταξύ πολλών αρίστων έπαιρνε κάποια απαραίτητα "δέκατα" για να κρατήσει τη σημαία στην παρέλαση κλπ.





Στα πανεπιστήμια προστέθηκαν άλλοι λόγοι και είναι διάσημη μια κυρία που μπήκε σε πανεπιστημιακή σχολή πολύ σιτεμένη, έξω από το πνεύμα των μαθημάτων και οι καθηγητές της έβαζαν πάντα και παντού 10άρια και βγήκε ΠΡΩΤΗ!



Το δύσκολο επάγγελμα δεν θα το ασκήσει ποτέ γιατί το πτυχίο με το άριστα είναι "μαιμού" στην ουσία.


Παιδιά μεγαλοδικηγόρων και μεγαλογιατρών και μεγαλοεπιχειρηματιών παίρνουν σε σχολεία και πανεπιστήμια άριστα. Πολλά από αυτά είναι μαθητές του 18-19, αλλά μεταξύ πολλών άλλων ίδιας κατηγορίας. Παίρνουν όμως το 19,8,19,9 αν χρειαστεί για να είναι πρώτοι.





Αυτή η πρωτιά ενισχύεται και με άλλες ενέσεις και έτσι σήμερα στα πανεπιστήμια έχουν γίνει καθηγητές (π.χ.Ιατρικής, Νομικής κλπ) παιδιά και ανήψια στη θέση των γονέων, συγγενών κλπ.
Με τον τίτλο μπαίνουν στις Επιτροπές, στην πολιτική, σε δημόσιες υπηρεσίες και αρχές.
Η αλληλοστήριξη (κομματικά) γίνεται στη βάση "μην ξηλωθεί το πουλόβερ" γιατί θα στραφούν και στη δική μας πλευρά, αλλά μην υποτιμάτε καθόλου και διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων κυρίαρχο ρόλο παίζει και η Μασονία στην Ελλάδα.





Πριν χρόνια, που δεν υπήρχε τηλεόραση και ήταν άγνωστη η φυσιογνωμία μας, ένας πασίγνωστος και σήμερα δικηγόρος, ο Φ.Ρ. αποκάλυψε σε μας την μασονική του ιδιότητα, διότι έπαιρνε μέρος σε εσωτερικές συγκρούσεις και δίκες με "σκανδαλιάρηδες" εμπόρους οπλικών συστημάτων, οι οποίοι είχαν δικηγόρους υψηλόβαθμους της μασονικής στοάς και είχε γίνει σάλος για το φαγοπότι.


Μάλιστα ένας απο αυτούς τους δικηγόρους που είχε αναμιχθεί στις μίζες με πολιτικούς πέθανε στη φυλακή πριν αρκετά χρόνια.


Τότε ο δικηγόρος Φ. Ρ. μας πήγε σε μια συνάντηση που είχε και μια και φυσιογνωμικά δεν μας ήξερε κανείς, μας σύστησε σαν νεο συνεργάτη του δικηγορικού γραφείου.


Εγινε μια συζήτηση για μια υπόθεση άσχετη με τα μασονικά στην οποία δεν είχε δίκιο η πλευρά του Φ.Ρ., αλλά ήταν τεράστιου ειδικού και οικονομικού βάρους.


Το τρίτο πρόσωπο τον βεβαίωσε ότι "θα πάνε όλα καλά, αλλά σιγά-σιγά και η απόφαση θα βγει τον Αυγουστο που θα είναι όλοι στις παραλίες".


Ετσι και έγινε.


Πήγαν όλα καλά και στην απορία μας για το πώς κατάφερε να βγάλει αυτή την "τρελή" νομικά απόφαση μας απάντησε ότι αυτός που συναντήσαμε, ο πρόεδρος (δικαστικός), ήταν μέλος της Στοάς...



Πέρασαν τα χρόνια γίναμε γνωστότεροι λόγω τηλεόρασης, και συναντήσαμε ξανά τον δικαστικό. Στη συζήτηση του αναφέραμε τον δικηγόρο και μας είπε "αριστος δικηγόρος και στο πανεπιστήμιο επίσης ήταν άριστος..."


Τα συνδυάζουμε γιατί ακούμε αυτά τα "αριστεία" πολύ συχνά σε αυτά τα επίπεδα.


Και τα συνδυάζουμε με την δικαστική απόφαση που αναγνωρίζει ότι στη μασονική στοά τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό και διατάσσει έλεγχο.


Για να βεβαιωθείτε περι της εγκυρότητας διαβάστε τι γραφει η δικαστική απόφαση διατάσσοντας με αίτημα μελών της Στοάς, που προφανώς δεν έχουν σχέση με τα σκάνδαλα, έλεγχο οικονομικό από το 2006 και εντεύθεν.


Στις καταγραφές αναφέρεται ότι δεν βρίσκει κανείς άκρη με το οικονομικό ύψος του σκανδάλου καθώς το φαγοπότι δεν καταγραφόταν.





Εμείς προσθέτουμε ότι αυτή η πλευρά που κατηγορείται προσκόμισε ως έγκυρη μια ΠΛΑΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ με υπογραφή, προφανώς πλαστή Βροντάκη.


Εδώ και 5 χρόνια δεν τον ρώτησε κανείς ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕ, αν δεν την έφταιξε ο ίδιος. ΚΑΝΕΙΣ.

Εμείς την δημοσιεύσαμε και θα την ξαναδημοσιεύσουμε την άλλη εβδομάδα. ΚΑΝΕΙΣ δεν μας ρώτησε. Ούτε το θύμα, ο Βροντάκης...


Γιατί;


Διαβάστε τις σελίδες 7,8 και 9 της προχθεσινής δικαστικής απόφασης που διατάσσει έλεγχο στη μασονική στοά






H​ απόφαση διενέργειας πραγματογνωμοσύνης και στα τρία νομικά πρόσωπα από 2006 μέχρι και σήμερα είναι κόλαφος.


Αναφέρεται ενδεικτικά:

-οι ίδιοι οι ελεγχόμενοι κατά παράβαση του νόμου έφεραν ορκωτούς, που απέκρυψαν απο τη ΓΣ της 23-1-2016 το πόρισμα περιόδου 2014-2015 αν και το είχαν έτοιμο

-δημιούργησαν εντυπώσεις και πέτυχαν τη μη επανεκλογή Κοντογιάννη

-οι ορκωτοί απέκρυψαν από τη ΓΣ (23-1-2016), μερικά μέλη του ΔΣ και από την εισαγγελία τα ευρήματά τους, που ήταν άλλωστε σε πλήρη σύγχιση και ασάφεια [*ευθύνη και ορκωτών*]

-δεν ασκηθηκαν οι προσήκουσες αγωγές κατά των όποιων ήθελε προκύψει υπευθύνων

-δρομολόγησαν τη διάλυση του σωματείου για να χαθούν, άλλως δυσκολευθεί η χρήση αποδεικτικών μέσων που αφορά τεράστιο έλλειμμα

-η απόφαση εγκαθιστά στον 5ο όροφο 2 ορκωτούς πραγματογνώμονες του πρωτοδικείου για έλεγχο των πάντων από 2006 μέχρι σήμερα και με εντολή να βρουν ποιοί υπεξαίρεσαν


http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_74.html

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου