Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017

Ναρκωτικά με drones απο ξηρά και απο θαλαμηγούς. Παράδοση στο σπίτι! Μιλιά τα λαμόγια στη Βουλή. Η προστασία και η συσκότιση συνεχίζεται.


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η χώρα μας έχει γίνει ένα κράτος μηδενικής αστυνόμευσης και δικαίου. Τους πιτσιρικάδες πιάνουν οι αστυνόμοι και σε μια μέρα με νόμους που υπάρχουν οι κατάλληλοι δικηγόροι τους βγάζουν έξω.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο λιμενικό σώμα δεν μπαίνει όποιος νάναι. Είναι πολύ ΛΕΠΤΟ το θέμα. Η Μύκονος ήταν πάντα ένας παράδεισος των ναρκωτικών και ο Δήμαρχος ήταν πάντα προσεκτικά "εκλεγμένος", κάτι που έχει νόημα. Το Ματογιάννη το βράδυ πάντα μύριζε χασίσι. Τώρα σταμάτησε; To Namos τώρα κόβει αποδείξεις; Η αγορανομία στα μαγαζιά κάνει ελέγχους; Η Εύα και ο Άρης δεν καπνίζουν πια τη πίπα της Eιρήνης;

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει στο τρόπο μεταφοράς των ναρκωτικών και δεν αναφέρομαι στη μεταφορά κόκας με βιβλία. Αυτό ήταν γνωστό πριν 40 χρόνια. Τί βήματα έχουν κάνει στο Λιμενικό οι σαπουνάδες πάνω στο θέμα; Στην Ελευσίνα τα σλέπια δεν ξέρουν τί είναι; Όλοι στην Ελευσίνα το ξέρουν. Ας τους ρωτήσουν.

Τα παιδιά της Στοάς Μακαντάση που είναι στη Βουλή αρχίσαν να δουλεύονται και μεταξύ τους. Ένα αγόρι χθές πείραζε τον Καμμένο για τα ORION. To Alcatras δεν το είδε όμως... Είναι εθνικό θέμα και το απέφυγε. Μια μειοδοσία παραπάνω ή μια λιγότερο δεν έχει πια σημασία.

Σας το έχω πεί και σας το ξαναλέω. Όσο τα πράγματα χειροτερεύουν στη χώρα, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται να περπατούν πολλοί στις πλατείες και τόσο πιο εύκολα θα κοινοποιούνται δεδομένα...

Τον έλεγχο αποσκευών στα αεροδρόμια της Fraport, γιατί τον κάνουν ιδιωτικές εταιρείες και όχι η αστυνομία; Για να περνάνε στα στραβά τα ναρκωτικά και το "ναυτιλιακό" συνάλλαγμα; Τις θαλαμηγούς που πάνε στα νησιά τίγκα στη πρέζα ποιός τις ελέγχει; Σκύλους στις μαρίνες έχουν βάλει οι προστάτες των ναρκωτικών;

Εν τω μεταξύ, ένα μεγάλο σύννεφο από θέματα έχει βγεί ξαφνικά στην επικαιρότητα για να καλύψει το θέμα "Ναρκωτικά, τον γνωστό Ναρκέμπορο και τους προστάτες του" αλλά και τη διάνοιξη νέων οδών για τα ναρκωτικά και τα λαθραία καύσιμα απο το Αιγαίο πρός της ΕΕ, μέσω Σερβίας (παράνομη διάνοιξη του Αξιού, αφού ανήκει στο δίκτυο Natura). Για 5 δις ευρώ εν τω μεταξύ η Ελλάδα είναι έτοιμη να χρεοκοπήσει.





Σημειώστε ότι οι επενδύσεις των BRICS αφορούν sovereign operations (δηλαδή έργα που χρηματοδοτούνται από κρατικούς φορείς με την εγγύηση του Δημοσίου). H επέκταση χρηματοδότησης και στα ιδιωτικά επιχειρηματικά σχέδια (projects) δεν αποκλείεται εφόσον υπάρχουν κρατικές εγγυήσεις π.χ. Ελληνικό. Κρατικές εγγυήσεις είναι π.χ. απο τα κοιτάσματα.

Αυτή είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης και των σοβαρών επενδυτών που επιθυμούν Τσίπρας, Καμμένος, Σαμαράς, Κούλης και άλλοι. Μια Κολομβία με τα όλα της. Θα τους πιώ το αίμα.




zcode-gr



Το διαβάσαμε από το: Ναρκωτικά με drones απο ξηρά και απο θαλαμηγούς. Παράδοση στο σπίτι! Μιλιά τα λαμόγια στη Βουλή. Η προστασία και η συσκότιση συνεχίζεται. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/07/drones.html#ixzz4neAyqVPb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου