Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Βίντεο – ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο


Δύο συγκλονιστικά βίντεο, από κάμερες κλειστού κυκλώματος, έχουν καταγράψει τη στιγμή που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς μεταξύ των Σέρβων και του άτυχου Αμερικανού, καθώς και το άγριο ξυλοκόπημα που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Bakari Henderson.

Στο πρώτο συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιεύει το eReportaz, καταγράφεται η στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς στην Ζάκυνθο. Μετά από την selfie, ξεκινούν να σπρώχνονται και μετά οι γροθιές πέφτουν βροχή.


Ένα δεύτερο βίντεο - ντοκουμέντο, που επίσης καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου, δημοσιεύει το protothema.gr, όπου φαίνεται καθαρά, ο Αμερικανός τουρίστας να τρέχει, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους διώκτες του, αλλά μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά τον ρίχνει στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και εκείνος αμέσως σωριάζεται στο έδαφος.

Σε κλάσματα δευτερολέπτων, εκείνοι που τον κυνηγούν, τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος.


Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το δρόμο.

Νέα προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 8 συλληφθέντες για τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα

Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα - Φίλος θύματος: Αφορμή δεν ήταν η selfie, αλλά...

Όταν οι θύτες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του ενώ αίματα τρέχουν από το πρόσωπό του, σταματούν τα χτυπήματα. Κοπέλες που βρίσκονται σημείο και βλέπουν τουλάχιστον δέκα άτομα να χτυπούν βίαια έναν ανήμπορο να προστατευτεί άνθρωπο, προσπαθούν να τους σταματήσουν. Κάποιες άλλες πιάνουν το κεφάλι τους μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που βλέπουν. Οι σκηνές του ξυλοδαρμού είναι άγριες και κάποια κορίτσια βάζουν τα κλάματα!

Ο Bakari, πεσμένος στο δρόμο, δεν κινείται... Κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει, αλλά είναι μάταιο. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που πλέον δε ζει.

Όταν το ασθενοφόρο φεύγει σιγά σιγά «σπάει» και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. Κάποιοι προσπαθούν να εξηγήσουν σε δυο κορίτσια με ποιον τρόπο χτυπήθηκε ο νεαρός δείχνοντάς τους πως οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο.

Ο δρόμος σχεδόν αδειάζει και το μόνο που θυμίζει πως εδώ έπεσε νεκρός ο Bakari Henderson, είναι τα σημάδια αίματος που βρίσκονται στο σημείο.

www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου