Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Να στηρίξουμε τον Γιώργο στον αγώνα του!


Στις 3 Μαρτίου 2016 ο Γιώργος Ιωαννίδης – 32 ετών – είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του. Βρισκόταν σε ώρα δουλειάς (delivery) όταν λόγω του κακού οδοστρώματος έπεσε και χτύπησε άσχημα.

Από την ημέρα εκείνη βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι δίνοντας έναν μεγάλο αγώνα σε Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας.

Έναν μεγάλο αλλά δύσκολο αγώνα γιατί το κόστος των θεραπειών που χρειάζεται είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του.
Με μοναδικό έσοδο ην πενιχρή σύνταξη της μητέρας του η οποία μοιράζει τον χρόνο αλλά και τις ψυχικές της δυνάμεις μεταξύ του παιδιού της και της οικογένειας της.


Συμπαραστάτες στον αγώνα αυτό του Γιώργου είναι η αδελφή του Μαρία (η οποία όμως μένει στην Αθήνα) και οι φίλοι του Γιώργου.
Το κράτος φυσικά και στην περίπτωση αυτή είναι απών.
Την Δευτέρα ο Γιώργος “γιορτάζει” τα 32α γενέθλια του και η οικογένεια του ετοιμάζει μια μικρή γιορτή στην οποία θα παρευρεθούν πολλοί φίλοι του από την Κατερίνη όπου κατάγεται αλλά και από την Λάρισα.

Από τα γενέθλια του Γιώργου δεν θα μπορούσε να λείπει η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ για του δώσουμε το μήνυμα ότι δεν είναι μόνος του.
Αυτό όμως (η γιορτούλα των γενεθλίων) είναι μια συμβολική κίνηση. Οι ανάγκες για θεραπείες υπάρχουν και τα μεγάλα έξοδα γι’ αυτές τρέχουν. Γι’ αυτό χρειάζεται η βοήθεια όλων μας τόσο για να κάνει τις θεραπείες του ο Γιώργος όσο και για να ζήσει αξιοπρεπώς η οικογένεια του.
Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ καλεί τα μέλη της αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο να συμβάλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για χαρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάποια χαμόγελα σε έναν ακόμη νέο και άτυχο συνάνθρωπο μας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980722881 Μαρία Ιωαννίδου (Αδελφή του Γιώργου)
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/06/17/na-stirixoume-ton-giorgo-ston-agona-tou/


kranosgrΤο διαβάσαμε από το: Να στηρίξουμε τον Γιώργο στον αγώνα του! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_7286.html#ixzz4kM2qVoIQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου