Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Δήλωση του Γραμματέα Ορθοδοξίας της Νέας Δεξιάς, Φαίδωνα Χριστοδουλάκη για τα θρησκευτικά.


Σύμφωνα με τους ευρωπαϊστές «θεολογάρες», η Μουφτεία της Θράκης καθώς κι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία εν Ελλάδι, έχουν δικαίωμα να ορίζουν το μάθημα των θρησκευτικών για τους Έλληνες πολίτες των ανωτέρω θρησκευμάτων.
  • Η μόνη που δεν έχει είναι η επικρατούσα κατά το Σύνταγμα θρησκεία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, η Ορθόδοξη Εκκλησία. 
Εκεί θα γίνουν πειράματα απίθανα από πρώην Ρηγάδες και νυν ευρωγλείφτες Διαφωτιστές χέρι χέρι με την μεταδεξιά γιαποσύνη της ΝΔ, των «δεξιών της οικονομίας» και θα εκφέρει γνώμη ο κάθε αυστραλοπίθηκος τεχνοκράτης του Southern Εastern Gollege και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με μάστερ σε αόρατο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
  • Το πολύπαθο μάθημα των θρησκευτικών χρόνια τώρα «σταυρώνεται» σε χέρια ανθρώπων χωρίς πίστη, αγάπη κι ελπίδα, άνευ των βασικών δηλαδή Ευαγγελικών αρετών.
Οι πιό, όμως, τραγικοί είναι οι φιλελέ θεολογούντες Βολταίροι απ' τα Κράβαρα, άγριοι και τσαμπουκαλεμένοι αντικληρικαλιστές που κοιμούνται με προσκέφαλο τις μπούρδες των Ζουμπουλάκηδων και των Ράμφων και που για ένα ξεροκόμματο φτύνουν τη Μάνα τους την Εκκλησία απαγορεύοντας με το ύφος του Μέγα Ιεροεξεταστή του Ντοστογιέφσκι να έχει άποψη και γνώμη για το ζήτημα της θρησκευτικής διαπαιδαγώγησης των ελληνοπαίδων που τυγχάνει να είναι και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Δεν είστε μεταμοντέρνοι σύντροφοι. Καμμένοι είστε και τελειωμένοι δυστυχώς…

Φαίδων Χριστοδουλάκης
Γραμματέας Ορθοδοξίας της Νέας Δεξιάς
fedon-christodoulakis.blogspot.gr/2017/06/thriskeytika

Διαβάστε κι άλλα άρθρα του κ. Φαίδωνα Χριστοδουλάκη
στο ιστολόγιο «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ»

Σχόλια FACEBOOK
Φαίδων Χριστοδουλάκης 29 Ιουνίου 2017 στις 6:43 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου