Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017

Μητρ. Πειραιώς Σεραφείμ: Ομολογητές της πίστεως οι τρεις ιατροί της Σάμου που αρνούνται να εκτελέσουν αμβλώσεις (σοκαριστικό βίντεο)


Σχόλιο ΣΝΠ: "Η απανθρωπιά του νόμου περί αμβλώσεων είναι ακόμη πιο έκδηλη εάν αναλογιστούμε ότι σε περίπτωση που όμοιες τεχνικές εφαρμοστούν σε ζώα, ο θύτης μπορεί να κατηγορηθεί δικαίως για κακούργημα και να φυλακιστεί για κακοποίηση ζώων!"Απέναντι στο έγκλημα των εκτρώσεων που στην δύστυχη πατρίδα μας θεωρείται «θεσμοθετημένο δικαίωμα» της γυναίκας, τρείς ιατροί αναισθησιολόγοι του Νοσοκομείου της Σάμου, γνωστοποίησαν με επιστολή τους στην διοίκηση




του Νοσοκομείου Σάμου, ότι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους σε ιατρική πράξη διακοπής κυήσεως, αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι κινδύνου ζωής ή υγιείας της εγκύου. Επικαλούμενες οι αναισθησιολόγοι, το άρθρο 31 του Ν. 3418/2005 «Κώδικας ιατρικής δεοντολογίας» το οποίο προβλέπει ότι «Ο ιατρός μπορεί να επικαλεσθεί τους κανόνες και τις αρχές ιατρικής συνείδησής του και να αρνηθεί να εφαρμόσει ή να συμπράξει στις διεργασίες τεχνητής διακοπής της κύησης εκτός αν υπάρχει αναπότρεπτος κίνδυνος για την ζωή της εγκύου ή κίνδυνος σοβαρής και διαρκούς βλάβης της υγείας της» δήλωσαν ότι δεν θα συμπράξουν στην «διακοπή» της ζωής των εμβρύων.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επαινέσωμε δημόσια τις τρείς ιατρούς της Σάμου, όπως έπραξε και ο Σεβ. Ποιμενάρχης τους κ.κ. Ευσέβιος και να επισημειώσουμε ότι το άρθρο 304 του ισχύοντος Ποινικού Κώδικος που κατοχυρώνει και στην Ελλάδα το δικαίωμα μιάς γυναίκας στην άμβλωση, στην παραγρ. 4, αποτελεί μία απόδειξη ότι το θετέο δίκαιο, σαν δημιούργημα της ανθρώπινης αντίληψης μπορεί να θεσμοθετεί την ανατροπή της ενθέου ηθικής που καταγράφεται και διά του άγραφου ηθικού νόμου αλλά και διά της ιεράς Αποκαλύψεως στην ανθρωπίνη ψυχή. [...]


Είναι τρομακτική και άκρως διδακτική η κυκλοφορηθείσα ρεαλιστική ταινία Silent scream (Σιωπηλή κραυγή) που καταδεικνύει τον τρόμο και την αγωνία του εμβρύου, του οποίου επιταχύνονται οι καρδιακοί παλμοί, όταν αντλαμβάνεται τον μηχανισμό διαμελισμού του και απορροφήσεώς του και θα έπρεπε όλοι όσοι υποστηρίζουν το κακούργημα των αμβλώσεων και οι γυναίκες που το αποφασίζουν να υποχρεώνονται πρίν την ενέργεια τους να παρακολουθήσουν με τα μάτια ορθάνοιχτα αυτήν την ταινία.

Πολύ σκληρές οι σκηνές στην παραπάνω 20λεπτη ταινία Silent Scream.
Παρακαλούμε να ΜΗΝ την παρακολουθήσετε εάν δεν είστε προετοιμασμένοι
να δείτε την διαδικασία και το αποτέλεσμα των αμβλώσεων!
Στήν πατρίδα μας με μέτριους υπολογισμούς πραγματοποιούνται 300.000 εκτρώσεις το χρόνο εκ των οποίων 110.000 από νέες κάτω των 18 ετών και επομένως πέρα από το ηθικό κακό και το έγκλημα σε βάρος ανυπερασπίστων εμβρύων, για τα οποία ο Αστικός Κώδικας έχει προβλέψει τον θεσμό του εμβρυωρού και εδώ ακριβώς αποτυπώνεται η αντιφατικότητα των ανθρωπίνων νόμων, διαπράττεται και ένα έγκλημα σε βάρος της Πατρίδος με την δημογραφική απομείωση του Ελληνικού πληθυσμού της χώρας. Ο άκρως περιορισμένος αριθμός των γεννήσεων γύρω στις 90.000 ανά έτος, σε συνδυασμό με τον υψηλό αριθμό των θανάτων γύρω στις 120.000 ετησίως, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού, έχουν σαν αποτέλεσμα αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων με πρόδηλη συνέπεια, την δημογραφική συρίκνωση. Επομένως αυτοί που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό πρόβλημα, την αύξηση του συνολικού κόστους υπηρεσιών υγείας, την έλλειψη προσώπων στην εθνική άμυνα, τα ελλείματα μεσοπρόθεσμα στον οικονομικά ενεργό πληθυσμό, τις δυσκολίες προσαρμογής στα νέα οικονομικά περιβάλλοντα, άς αιτιώνται κυρίως το έγκλημα των αμβλώσεων που αφανίζει κάθε χρόνο μιά ολόκληρη πόλη.


Τέλος η αφελής θέσις ότι η είσοδος και εγκατάσταση αλλοδαπών προσφύγων και μεταναστών μπορεί βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα να αναχαιτήσει την μείωση του πληθυσμού δεν υπολογίζει ότι οι κατά πάντα συμπαθείς αυτοί συνάνθρωποί μας, είναι φορείς άλλου πολιτισμού και κοσμοειδώλου, ασύμβατων, κυρίως οι προερχόμενοι από ισλαμικές χώρες, με τις ευρωπαϊκές αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας του προσώπου και της ισονομίας και ότι αποκτώντας πολιτικά δικαιώματα στην χώρα, θά επιδιώξουν την ανατροπή του υφισταμένου πολιτισμού της, όπως δραματικά βλέπουμε να επισυμβαίνει στις χώρες της αποικιοκρατίας, που πληρώνουν με αίμα το τίμημα του πάλαι ποτέ επεκτατικού μεγαλοϊδεατισμού τους, στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Σχόλιο ΣΝΠ: "Ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας και άλλοι ιατροί να ακολουθήσουν το παράδειγμα των τριών από την Σάμο! Ο Θεός να τους έχει καλά!"ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ!
Πηγή: synodoiporia.gr
Ο Ιστότοπος της Σύναξης Νέων Παλαιοχωρίου είναι αφιερωμένος εις αιώνιο μνημόσυνο των παιδιών των αμβλώσεων και των αποβολών! Εύχεστε ταπεινά δια αυτά και τους γονείς τους!

( Αναγνώσεις: 249 )

Μοιράσου τις εντυπώσεις σου!


Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/

Παρακαλούμε να διαγραφούν αφού επισημανθούν τα παρακάτω:
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση - ολική ή μερική - του περιεχομένου του Ιστότοπου με την προϋπόθεση της ρητής αναφοράς της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία (Ν.2121/1993). Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης Πνευματικών Δικαιωμάτων και ανίχνευσης αντιγραμμένου υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου