Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017

Ο άθεος Τσίπρας χτυπά την Ελληνική οικογένεια, ισοπεδώνει και καταργεί το θεσμό του γάμου.

Σχόλιο ιστολογίου:

όταν το 2012 γράφαμε:

Eπίδομα γάμου και για όσους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσηςΟ Αλέξης Τσίπρας ανύπαντρος με δύο εξώγαμα παιδιά συμβιώνει με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

τότε κρούαμε τον κώδωνα του κίνδυνου,  ότι με τον άθεο και ανύπαντρο Τσίπρα που αμφισβητεί και προσβάλλει θεμελιώδεις αρχές της Ελληνικής κοινωνίας, όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια, η αξία της γυναίκας και της συζύγου, την ορθοδοξία κλπ, δεν θα μπορούσε να πάει μπροστά η χώρα, αφού δεν είναι ικανός να κυβερνήσει.  

Σήμερα τα λαμόγια της αριστεράς εξισώνουν τον γάμο με το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ σε λίγο καιρό θα υιοθετούν και παιδιά οι ομοφυλόφιλοι, εύγε στους ανώμαλους Πασοκ-Συριζαίους αριστεροί μονάχα στο όνομα, αλλά με δεξιά τσέπη, εύγε στους προδότες, στους φασίστες, στους νεοναζί αριστερούς, που αποφασίζουν - διατάσσουν και επιβάλλουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη καμία δημοκρατική διαδικασία.

Σχετικά θέματα:
eleftheroiellines.blogspot

Eπίδομα γάμου και για όσους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης

Επίδομα γάμου δικαιούνται και όσοι έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας που δημοσιοποιήθηκε στη Διαύγεια.

Τι προβλέπει η εγκύκλιος

Αναλυτικά, η εγκύκλιος ορίζει ότι εξομοιώνονται πλήρως οι αντισυμβαλλόμενοι στο σύμφωνο συμβίωσης με τους εγγάμους ως προς κάθε δικαίωμα, παροχή, υποχρέωση ή περιορισμό που προκύπτει από τις διατάξεις της εν γένει κοινωνικοασφαλιστικής, προνοιακής και εργατικής νομοθεσίας, καθώς και υλοποίησης πολιτικών απασχόλησης.


Ενδεικτικά αναφέρεται η χορήγηση επιδόματος γάμου, άδειας γάμου, τα κριτήρια συμμετοχής και κατάταξης στα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ κ.λπ.
Ο νόμος 4356 του 2015 που θεσμοθετεί το νέο Σύμφωνο Συμβίωσης, προβλέπει με μια γενική διάταξη πως στους συντρόφους που υπογράφουν Σύμφωνο αναγνωρίζονται δικαιώματα, τα οποία μέχρι πριν από την ψήφιση του νόμου δεν απολάμβαναν και τα οποία απορρέουν από πληθώρα διατάξεων και κλάδων δικαίου (π.χ. ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, φορολογικό, εργατικό, δημοσιοϋπαλληλικό κ.ά.). Ειδικά για τα ασφαλιστικά – εργασιακά προβλέπεται έκδοση Προεδρικού Διατάγματος που θα προσαρμόζει τις κείμενες διατάξεις του εργατικού δικαίου και του δικαίου κοινωνικής ασφάλισης στις απαιτήσεις του νόμου για το Σύμφωνο.

Όπως όμως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νόμου, η ύπαρξη των εν λόγω δικαιωμάτων κατοχυρώνεται στον παρόντα νόμο, ενώ με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα απλώς θα ρυθμίζονται οι επιμέρους λεπτομέρειες για την άσκησή τους.

tribune.gr
Αναρτήθηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου