Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

Αν μελετούσε τουλάχιστον ο κόσμος θα ήταν όλοι Χριστιανοί!!!




Διαβάστε αποσπάσματα από το κοράνι που μιλούν για τον Χριστό και δείτε γιατί μάχεται ο κόσμος και ποιος "θεός" άραγε το θέλει αυτό...!!!

Είναι τουλάχιστον φοβερό, οι εχθροί της Ορθοδοξίας μας, να πιστεύουν στην Παρθενία της Παναγίας μας κατά τον τοκετό, στην Ανάσταση του Χριστού μας και σε τόσα άλλα Δόγματα της Ορθοδοξίας μας, έστω με λάθος τρόπο(...) και Ορθόδοξοι Χριστιανοί που κατέχουν την Αλήθεια, να αμφιβάλλουν ή να την διαστρεβλώνουν...!!!

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε και μακάρι να δούμε όλοι μας, την Αλήθεια, με την βοήθεια του Μόνου Αληθινού Τριαδικού Θεού, του Κυρίου Ιησού Χριστού μας!!!

Άσωτος Υιός.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/16

    Τελικά δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι Αλλάχ λένε οι μουλσουμάνοι τον ίδιο Θεό των Ορθοδόξων ή Βούδα οι βουδιστές... μπορούμε να δούμε ότι άλλοι θεοί είναι οι άλλοι εκτός τον μόνο Αληθινό Τριαδικό Θεό! Για παράδειγμα αν όντως διάβασες το κοράνι, θα δεις πως άλλος θεός του τα είπε του Μωάμεθ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/16

    Στο Όνομα του Χριστού σταυρώνεσαι για τον άλλον, σταυρώνεις τα πάθη σου. Στο όνομα του αλλάχ σταυρώνεις τον άλλον για να πετύχεις μία θέση στον Παράδεισο, για σεξ με παρθένες και μπόλικα φαγητά... Λίγο σκέψη δεν βλάπτει... Φαίνεται η Αλήθεια και το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/16

    Παντού είναι η Αλήθεια αρκεί να έχουμε καλή προαίρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή