Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016

Το ΣΟΚ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις θα μας επιβάλουν μια εικονική πραγματικότητα που χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε θα οδηγήσει στην πλήρη υποταγή στο χάραγμα του θηρίου. Ένας από τους κορυφαίους ερευνητές ο Mar Γκονζάλες Φράνκο, συνεργάτης της εταιρίας Microsoft, αποκάλυψε ότι θα έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στο σημείο να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια πραγματικότητα που μας έχουν αυτοί επιβάλλει.

Ο Mar Γκονζάλες Φράνκο, ένας ερευνητής στην έδρα της εταιρίας Microsoft’s Redmond δήλωσε: το πολύ μέχρι το 2027 θα έχουν επιβάλει παντού αυτά τα συστήματα διαμόρφωσης της εικονικής τους πραγματικότητας τα όποια θα έχουν υποτάξει όπως σκοπεύουν τον ψυχικό μας κόσμο με πολύπλευρα κατευθυνόμενα αισθητικά ερεθίσματα.

Αποκ. 13,15   Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.

Ήδη έχουμε αναφέρει σε πολλά προηγούμενα άρθρα μας ότι το θηρίο της αποκάλυψης θα χρησιμοποιήσει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να καθυποτάξει ολοκληρωτικά τις συνειδήσεις μας, μετατρέποντας μας σε άβολα πιόνια. Το πιο σημαντικό σε όλα αυτά είναι ότι έχουν γραφτεί και προφητευτεί για όσους ξέρουν και μελετούν στην Βίβλο πριν από πολλούς αιώνες.

Βρισκόμαστε στην εποχή που οι παγκόσμιοι συνωμότες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο να επιβάλλουν την τεχνολογία του εθισμού μας στα σατανικά τους προϊόντα έτσι ώστε σαν ναρκομανείς σε πρώτη φάση να γίνουμε πλήρης εξαρτώμενοι από αυτούς. Θα είναι τόσο δυνατά τα εικονικά δεδομένα που θα μας πασάρουν, ώστε θα λειτουργούν σαν φάρμακα απαραίτητα και αναγκαία για την ιδία μας την ύπαρξη και επιβίωση.
Στην παρακάτω ταινία, που έχει ως περιεχόμενο τα σημάδια της Αποκάλυψις που αναφέρονται σε όσα εκθέσαμε πάρα πάνω, είναι άλλη μια προβολή στα όσα επέρχονται και στα όσα θα αντιμετωπίσουμε μπροστά μας στο εγγύς μέλλον.

Η επιβολή αυτής της τεχνολογίας, υποταγή των συνειδήσεων μέσω εικονικής πραγματικότητας, παρουσιάζει και ορισμένα μείον τα όποια μπορεί να αποβούν ανασχετικά στην επιβολή της. Δηλαδή η αντικατάσταση του ανθρώπου από τον εικονικό κατευθυνόμενο άνθρωπο μπορεί να αποβεί μοιραία για τους ιδίους τους κατασκευαστές αυτών των σατανικών σχεδίων. 

 Ματθ. 24,24 Διότι θα αναφανούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.

 Ματθ. 24,25 Ιδού σας τα προείπα, ώστε να λάβετε τα μέτρα σας.
Στο παραπάνω χαρακτηριστικό βίντεο αποκαλύπτεται ένα πείραμα που έγινε πρόσφατα στην Ιαπωνία. Στην πόλη αυτή επιλεχτήκαν άτομα ηλικιωμένα που πάσχουν από άνοια, άλλη μια ασθένεια του σύγχρονου πολιτισμού μας, και με το πρόσχημα της προστασίας τους, τους επέβαλλαν ένα ειδικό χάραγμα στο νύχι με το οποίο μπορούν παρακολουθούν τις κινήσεις τους και να εντοπίζουν την εκάστη τοποθεσία που βρίσκονται. 

 Ο λόγος που έγινε αυτό, ήταν λόγω σειρών από θανάσιμα ατυχήματα από ηλικιωμένους οδηγούς , ένα μεγάλο πρόβλημα σε μια χώρα όπου 4.8 εκατομμύρια ανθρώπων ηλικίας 75 ετών και άνω έχουν στην κατοχή τους δίπλωμα οδήγησης. 

 Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον). 

 Αποκ. 13,17 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. 

 Τα ελκυστικά προσχήματα που επικαλούνται για να μας επιβάλουν τελικά το χάραγμα θα είναι ακριβώς η προστασία μας από διαφόρους κινδύνους, η δυνατότητα να μας παρέχουν υποτίθεται άμεση βοήθεια σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπως τραυματισμοί ατυχήματα και λοιπά και γενικά η διάσωση μας από οτιδήποτε κακό μπορεί να μας συμβεί. Δηλαδή για να μας σώσουν …θα μας καταργήσουν ως συνειδητά όντα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται άλλο ένα τεχνολογικό εφεύρημα το οποίο θα χρησιμοποιήσουν σαν φακούς επαφής που θα περιέχουν τα τσιπάκια πλήρους ελέγχου όλων των αισθήσεων μας. Το πρόσχημα για να μας τα φορέσουν θα είναι ότι έτσι θα μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε πολλαπλές υπεραισθητές εμπειρίες που θα ανεβάσουν την συνείδηση μας σε ανώτερα επίπεδα απεριορίστων δυνατοτήτων. Η Google αποκάλυψε πώς αυτοί οι φακοί κατασκευάζονται, έτσι ώστε λειτουργούν, με τη δυνατότητα να επικοινωνούν ακόμα και με smartphone.
Το μεγαλύτερο δώρο στον παντοδύναμο άνθρωπο είναι το αυτεξούσιο δηλαδή η ελευθερία επιλογής του.
 Αυτό το αυτεξούσιο η Νέα Τάξη, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, επιδιώκει να το αφανίσει. Και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα μετά το προπατορικό. Αντικαθιστώντας τον ίδιο τον Θεό , με το θεό της τεχνολογίας προς το συμφέρον μιας κλειστής ομάδας δαιμονισμένων. 
Ο κάθε ένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
http://www.rafail.org/2016/12/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου