Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Εντοπίστηκε το άτομο που έκαψε την Ελληνική Σημαία!


Αναμένεται να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του – δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Ένα άτομο που έκαψε μια Ελληνική σημαία στη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διαβιβάζεται στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη.

Νωρίτερα, είχε γίνει διαρρεύσει η πληροφορία ότι είχε ταυτοποιηθεί ο κάτοχος του πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα, που αναρτήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον αγώνα της Εθνικής εναντίον της αντίστοιχης της Βοσνίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, δικαστικές πηγές διευκρινίζουν ότι αυτός που ταυτοποιήθηκε ήταν ο εμπρηστής της Ελληνικής σημαίας. Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, όμως, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, που αναμένεται να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά. Ακολούθως αναμένεται να ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη και υπόθεση θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.


veteranos.gr



Το διαβάσαμε από το: Εντοπίστηκε το άτομο που έκαψε την Ελληνική Σημαία! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_9323.html#ixzz4QMOiAbu6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου