Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Αμβρόσιου στον υβριστή της Εκκλησίας και υπερασπιστή των ομοφυλόφιλων, Ζουράρι! – Η Πολωνία ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ τον Χριστό… ΒΑΣΙΛΙΑ της χώρας! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ!

ΕΝΑΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Ευγνωμονούμε τον Εξοχότατο Υφυπουργό της Παιδείας ΚΥΡΙΟ Κωνστ. Ζουράρι, τον φίλο και υπερασπιστή των ομοφυλοφίλων (βλ. σχετική ψηφοφορία στη Βουλή), για όσα είπε δημοσίως για την ελαχιστότητα μας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή. Τα ανεγνώσαμε στην ιστοσελίδα «Romfea.gr» και σας τα παραθέτουμε παρακάτω.

Η απορία μας είναι πως ένα τόσο υψηλά ιστάμενο δημόσιο πρόσωπο, που έχει επιφορτισθή μέ τόσο υψηλά καθήκοντα, επαναλαμβάνω, πως κατορθώνει και βρίσκει τον χρόνο, ώστε να ασχολείται με ένα τόσο ευτελές πρόσωπο, όπως η ελαχιστότης μας; Μας αποκάλεσε:
«γέρο μητροπολίτη»,
«παληό χωροφύλακα»,
«γεροντάκι» καί
«τζιχαντιστή»!

Απορούμε πως ένα Ζουράρις ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ να ασχοληθει με ένα τόσο ευτελές πρόσωπο, τον ταλαίπωρο Αμβρόσιο; Αυτός ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ! ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ! ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ! ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Τόσο πολύ, λοιπόν τον ενοχλεί η παρουσία μας; Τόσο πολύ τον ενοχλεί ο λόγος μας;

Καταγράφουμε την συμβουλή του: μας υποδεικνύει να πάμε σε κάποιο Μοναστήρι, ώστε να σώσουμε την ψυχή μας! Αλλά δεν μπορούμε να τον υπακούσωμε! Για τον απλούστατο λόγο: αφού ο λόγος ενός ΒΛΑΚΑ Μητροπολίτη, γέρου και παληοχωροφύλακα, ενοχλεί τόσο πολύ ένα ΣΟΦΟ δημόσιο πρόσωπο, γιατί να εξαφανισθούμε από τό προσκήνιο; Η ψυχή μας χαίρεται, όταν καί οσάκις ο λόγος μας ενοχλεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ (;) σαν τον κ. Ζουράρι! Η καταφυγή μας σε κάποιο Μοναστήρι θα μας αποστερούσε το ρόλο, που σήμερα άθελά μας παίζουμε, να παρενοχλούμε δηλ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΕΣ, ως τον ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ ΚΥΡΙΟ ΖΟΥΡΑΡΙ!!!!

Συμπέρασμα: Θα παραμείνουμε στις επάλξεις, όπου η άπειρος συγκατάβασις του Θεού μας τοποθέτησε, ώστε με την ιχνή φωνούλα μας, «οι αηδίες μας», όπως είπε, σαν άλλο κουνούπι ή κάποια σκνίπα, να «τσιμπάμε» τον κ. Ζουράρι και εκείνος να χάνει τόν ύπνο του!

Αλήθεια, σκεφθείτε: Θα μπορούσε ο λόγος μας νά έχει μεγαλύτερα αποτελέσματα; Ο κ. Φίλης χθες, ο κ. Ζουράρις σήμερα, ίσως και κάποιοι άλλοι ακόμη, όταν μας σκέπτονται, χάνουν τον ύπνο τους! Η φυγή μας θα ήταν μια ευεργεσία γι’ αυτούς τους μικρούς και τόσο μικρόψυχους, χωρίς ίχνος ευγένειας για τον συνανθρωπό τους, ανθρώπους!

Αίγιον, 28 Νοεμβρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
***************
Ζουράρις για Καλαβρύτων:
»Αντί να κλειστεί σε μοναστήρι λέει αηδίες»

Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο μίλησε ο Κώστας Ζουράρις, Υφυπουργός Παιδείας για τον Φιντέλ Κάστρο, τις σχέσεις με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες.
«Ήταν μια μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας ο Φιντέλ Κάστρο, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα. Αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες…», είπε στον Alpha 96.5 και τον Αlpha 989 ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις για τον θάνατο του ηγέτη της «Κούβας ενώ χαρακτήρισε «μ@λ@κες» όσους τον αποκαλούν «δικτάτορα» λέγοντας χαρακτηριστικά «βαριέμαι να μιλάω γι’ αυτούς».

Σε ερώτηση για τη σχέση του με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες, ο κος Ζουράρις εμφανίστηκε λάβρος κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου: «Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά». Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό. Δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό με την έννοια της πραότητας, της καταλλαγής, δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό πχ (όπως) από τον διάλογο του Χριστού με την πόρνη στην Κανά. Τί να σου πω δηλαδή; Σαν τζιχαντιστής μιλούσε».
Όπως είπε ο ίδιος ο κος Ζουράρις, πάντως, «η Ορθοδοξία περιλαμβάνεται στην πολιτιστική μου συγκρότηση».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Ο κ. Ζουράρις υπηρετεί μια Κυβέρνηση, που αυτοαποκαλείται «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», η οποία σκοό της και στόχο της έθεσε να γκρεμίσει την Ορθοδοξία μας και συγχρόνως να αναδείξει τον Ισλαμισμό στην δύστυχη Χώρα μας! Κορυφαίοι παράγοντες της Κυβερνήσεως αρνήθηκαν τον θρησκευτικό όρκο, υπερηφανεύονται και προβάλλουν ως αστεφάνωτα ζευγάρια, καμαρώνουν για τα αβάπτιστα παιδάκια τους, καταργούν τις εθνικές εορτές, αλλοιώνουν την ιστορία μας, π.χ. ομιλούν για τον συνωστισμό της Σμύρνης, κλπ. κλπ. Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ κ. Ζουράρις όχι μόνον δεν ενοχλείται από όλα αυτά, αλλά καί αποδέχθηκε το αξίωμα του Υφυπουργού της Παιδείας! Δηλ. συμπράττει στον αφανισμό της Χώρας μας!

Δίδοντάς του μια αφορμή μήπως και ανοίξουν τα τυφλωμένα ματάκια της ψυχής του, από τη θέση αυτή τον πληροφορούμε ότι οι ………ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΛΩΝΟΙ με πρόσφατη απόφασή τους ανεκήρυξαν τον Χριστό μας ως ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!

Απολαύστε το!
+ Ο Κ και Αι. Αμβρόσιος



Στις 19. Νοεμβρίου 2016, μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος, αποκηρύσσοντας ουσιαστικά το άθεο παρελθόν της.
Την ώρα μάλιστα που η Ευρώπη βάσει σχεδίου ισλαμοποιείται.

Σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας, οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα τον Ιησού Χριστό ως Βασιλιά της Πολωνίας και Τον κάλεσαν να καθοδηγήσει το έθνος τους, το λαό τους και τους πολιτικούς τους ηγέτες.



Στην Ελλάδα αντίθετα, χάρη στις αποστασίες των πολιτών, το κράτος επιδιώκεται να κηρυχθεί σε ουδετερόθρησκο, προπομπό του αθεϊσμού.

«Αθάνατε Βασιλέα των Αιώνων Κύριε Ιησού Χριστέ, Θεέ μας και Σωτήρα μας, σκύβοντας τα κεφάλια μας ενώπιόν Σου, Βασιλέα του Σύμπαντος, αναγνωρίζουμε την κυριαρχία Σου πάνω από την Πολωνία, σε εκείνους που ζουν στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο. Επιθυμώντας να προσκυνήσουμε το μεγαλείο της δύναμής Σου και της δόξας Σου, με μεγάλη πίστη και αγάπη, θα φωνάξουμε: κυβέρνησέ μας, Χριστέ!», ανέφεραν οι Πολωνοί.

Επιπλέον, νεαρή Πολωνέζα ορθώνει ανάστημα απέναντι στην Νέα Τάξη και το Ισλάμ τονίζοντας στους ιμάμηδες πως δεν πρόκειται να εφαρμόσουν στην Πολωνία του νόμους του Αλλάχ, καθώς στην χώρα της ο βασιλιάς είναι ο Ιησούς Χριστός.

http://mkka.blogspot.gr



1 σχόλιο: