Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

Υπάρχει ¨Χύτρα Ταχύτητος¨ στην Ενεργειακή Λεκάνη της Μεσογείου;;;


BY IOANNA

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η τρέχουσα επικαιρότητα μιλάει για αναδιάταξη των στρατηγικών πυρηνικών όπλων των ισχυρών στον σχεδιασμό τους να υπερισχύσει ο ένας του άλλου σε περίπτωση γενικευμένης εμπλοκής.

Απέναντι σε αυτόν τον ανθρώπινο ματαιόδοξο σχεδιασμό μήπως βρίσκεται το ¨υπερόπλο του ΘΕΟΥ¨ για να γίνει το δικό ΤΟΥ Θέλημα και να αλλάξει ο ΡΟΥΣ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ την στιγμή που οι αντίχριστοι θα είναι έτοιμοι να καταπιούν Έθνη;

Σεισμός από εδώ , σεισμός από εκεί , όλος ο πλανήτης τρέμει σαν την συκιά που την κουνάς για να πέσουν τα σύκα της.
Εξαιρετικοί σεισμολόγοι ομιλούν κατά περιόδους για συγκέντρωση μεγάλης σεισμικής ενέργειας στα έγκατα της γης που θέλει να εκτονωθεί στην περιοχή της Μεσογείου η οποία τέμνεται από πολλά τεκτονικά ρήγματα. Και λογικό είναι.
Εν τω μεταξύ η φημολογία οργιάζει.

Όμως θα ήταν ευχής έργον αν η συσσωρευμένη αυτή ενέργεια ήθελε εκτονωθεί στην Θάλασσα μέσω ενός υποθαλάσσιου ηφαιστείου που θα το ενεργοποιούσε σεισμική διέγερση.

Ακόμα και αυτό το σενάριο ενέχει πολλαπλασιαστικούς κινδύνους από την εκτόξευση τεραστίων ποσοτήτων πυρακτωμένου μάγματος, Θειωδών αερίων και από την δημιουργία καλδέρας με την εισόρμηση της θάλασσας μέσα σε αυτήν και την δημιουργία τεράστιου τσουνάμι.

ΑΥΤΟΣ ο κίνδυνος αφορά την πυκνή ανθρωπογεωγραφία πολλών εθνών γύρω από την μεσογειακή λεκάνη, μιας περιοχής στην οποία ξεκίνησε ο ανθρώπινος πολιτισμός και η οποία συνεχίζει πάλι να παράγει πολιτισμό .

Όμως στις ημέρες μας τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα που κρύβονται στα γεωλογικά αντίκλινα της λεκάνης αυτής έχουν κινητοποιήσει όλα τα βάσκανα βλέμματα των άπληστων ισχυρών της γης που καραδοκούν χειρότερα καταστρεπτικοί και από τον σεισμό.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης πλην των άλλων δεν περιορίστηκε να μας μιλήσει μόνο για τις γεωπολιτικές ανατροπές που ήδη βιώνουμε στις μέρες μας αλλά και για ένα ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ που πρόκειται να ζήσουμε και το οποίο θα μας δοκιμάσει πολύ.
«Ο Θεός επιτρέπει να γίνει ΤΩΡΑ ένα τράνταγμα γερό.»

« Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά. Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά. Καλό όμως είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά και όχι από θλίψεις, αναγκαστικά. Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζήσουν στην εποχή μας, για να αγωνισθούν… Ο Θεός ας αξιοποιήσει το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός. Αμήν »
Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α” Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο
Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης
πηγή: pentapostagma.gr/2013/10/gerontas-paisios-erhontai-duskola-hronia.html#ixzz4MUgVKaw4
Τελικά μόνο με γεωλογικά τραντάγματα παγκοσμίως θα ξυπνήσουμε από τον πνευματικό λήθαργο που μας επέβαλλε η αμαρτία και τα όργανα της;

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου