Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016

Δημοσιογράφος βγάζει τη Ζαχάροβα έξω από τα ρούχα της! "Η ηλιθιότητα της Δύσης (ΗΠΑ) πιο επικίνδυνη από τους ισλαμιστές στη Συρία"

Στρατής Μαζίδης
Έξω φρενών έκανε δημοσιογράφος δυτικού ΜΜΕ την εκπρόσωπο τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova όταν τη ρώτησε για ποιο λόγο η Ρωσία υποστηρίζει τον Ασαντ που σκοτώνει αμάχους.


Η Zakharova έδωσε μια απάντηση σκέτο χείμαρρο ρωτώντας το δημοσιογράφο που ήταν τα δυτικά ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια του πολέμου σχολιάζοντας πως ούτε ένας απεσταλμένος δυτικού μέσου δεν πάτησε το πόδι του στη Συρία για να μεταφέρει τα όσα γίνονταν στην πολύπαθη χώρα.


Επιπλέον ρωτά, αφού τώρα σκοτώνουν οι Ρώσοι τον πληθυσμό, ποιοι σκότωσαν τους εκατοντάδες χιλιάδες Σύριους μέχρι πέρυσι.


Επίσης σημειώνει τον κομβικό ρόλο της Αλ Νούσρα (ή αλλιώς Τζέις αλ Φατάχ) η οποία συνδέεται άμεσα με την Αλ Κάιντα και αποτελεί τη βασική απειλή στη Συρία.


Τέλος, η Zakharova σημειώνει μεταξύ άλλων στην ενδιαφέρουσα απάντησή της πως η δυτική ηλιθιότητα είναι πιο επικίνδυνη από την ίδια την απειλή!

freepen.gr

Το διαβάσαμε από το: Δημοσιογράφος βγάζει τη Ζαχάροβα έξω από τα ρούχα της! "Η ηλιθιότητα της Δύσης (ΗΠΑ) πιο επικίνδυνη από τους ισλαμιστές στη Συρία" http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_489.html#ixzz4Mc9PZk5N


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου