Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016

Σία Αναγνωστοπούλου: Eίναι ΧΡΕΟΣ μας να γεμίσουμε τα σχολεία με λαθρομετανάστες!
Απύθμενο θράσος και προφανή αντεθνικό – ανθελληνικό προσανατολισμό είχαν τα όσα είπε η γνωστή και μη εξαιρετέα Σία Αναγνωστοπούλου σε συνέντευξή της στην κομματική ιστοσελίδα του Σύριζα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα του αφελληνισμού των

ελληνικών σχολείων μέσω της εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, είπε:
«Είμαστε υποχρεωμένοι, απέναντι σε αυτό που λέμε Αριστερά, να εντάξουμε τα παιδιά των μεταναστών που θα μείνουν στην Ελλάδα, ομαλά στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Η απάντηση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς στα κλειστά σύνορα είναι η ίση αντιμετώπιση των παιδιών των μεταναστών, όπως όλων των παιδιών του κόσμου και της Ευρώπης. Από τη στιγμή που θα μείνουν κάποια από αυτά στην Ελλάδα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, απέναντι σε αυτό που λέμε Αριστερά, να τα εντάξουμε ομαλά στο εκπαιδευτικό σύστημα. Να τους δώσουμε ελπίδα και να μας δώσουν ελπίδα»
Ξεκινάμε από το γεγονός ότι ένας δημόσιος υπάλληλος (γιατί αυτό είναι αυτή τη στιγμή) μιλά και εκφράζει ένα χρέος προς την αριστερά, γεγονός προφανώς απαράδεκτο, αφού μία κυβέρνηση οφείλει να εκφράζει όλους τους Έλληνες και όχι μία στενή κλίκα που αποδεδειγμένα δεν εκφεύγει του περιθωρίου, τόσο εκλογικά, όσο και διανοητικά.
Το δεύτερο που οφείλουμε να θίξουμε, πάνω σε αυτό το «χρέος προς την Αριστερά», είναι ότι παρότι έχει παρέλθει ο καιρός που οι αριστεροί πανηγύριζαν για κάθε ήττα των Ελλήνων, όπως στην Μικρασία, αυτοί συνεχίζουν να αποσκοπούν στην αντεθνική δράση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Έτσι και τώρα φιλοδοξούν να αφελληνίσουν την Παιδεία των Ελλήνων, ξεκινώντας από την αντισυνταγματική κατάργηση της πρωινής προσευχής και της έπαρσης της σημαίας και αργότερα – πιθανόν σύντομα – εισάγοντας την υποχρεωτική ισλαμική προσευχή, μιας και θα έχουν κάνει τους μουσουλμάνους πλειοψηφία στα σχολεία.
Και όσον αφορά την «ελπίδα» που θα δώσουν στην αριστερά, τι ακριβώς εννοείς Σία; Ελπίζεις ότι θα σας ψηφίσουν οι λαθρομετανάστες, τώρα που οι Έλληνες δεν θέλουν να σας βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς; Αυτό είναι το ζήτημα;
http://aegaio.blogspot.gr/2016/09/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου