Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ...


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/9/16

    Μπορεί άσωτος υιός να είμαι μα γνωρίζω τον Κύριο και Τον τρέμω και αμαρτάνω, αλλά δεν θα υποκύψω στα θελήματα της Νέας Εποχής και θα βροντοφωνάξω, θα προσευχηθώ, θα δακρύσω για τις πτώσεις μου και θα ομολογήσω τον Χριστό, στα Σόδομα και Γόμορρα στα οποία, τώρα ζω και σας ανέχομαι!

    Πιστεύω στον Κύριο που οι Μάγοι φέρανε τα Δώρα Τους, τα οποία βρίσκονται στην στην Ιερά Μονή του Αγίου Παύλου στο Άγιο Όρος.
    Πιστεύω σε Εκείνον που ανέστησε τον Λάζαρο, που έχει δύο τάφους ο άνθρωπος αυτός, στη Βηθανία, νοτιοανατολικώς της Ιερουσαλήμ, στους πρόποδες του Όρους των Ελαιών και στη Λάρνακα Κύπρου, το αρχαίο Κίτιο, στο οποίο διετέλεσε, πρώτος Επίσκοπος εκεί.
    Πιστεύω σε Εκείνον που σταυρώθηκε στο Γολγοθά και για εμένα τον ελάχιστο και που τόσες άλλες αποδείξεις και ιστορικά αντικείμενα υπάρχουν σε διάφορες Εκκλησίες του κόσμου.
    Πιστεύω στους Ζωντανούς Αγίους Του, στον Αγιασμό, στα Σταυρολούλουδα με τα οποία φτιάχνεις προζύμη και στο Άγιο Φως, που ανατέλλει μόνο στους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

    Προσπαθείτε να σταματήσετε την προσευχή, να προστατεύσετε την αμαρτία και να εισάγετε αιρετικούς και αλλόθρησκους στην χώρα των Αγίων και των Ηρώων, με τον Σταυρό στην Σημαία Της.

    Τα λόγια των Αποστόλων σας καίουν...
    Προς Ρωμαιους Επιστολή ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ:
    "...Γιατί, ενώ γνώρισαν το Θεό, ως Θεό δεν τον δόξασαν ή δεν τον ευχαρίστησαν, αλλά απατήθηκαν με τους μάταιους διαλογισμούς τους και σκοτείνιασε η ασύνετη καρδιά τους. Ενώ ισχυρίζονταν πως είναι σοφοί, έγιναν μωροί, και άλλαξαν τη δόξα του άφθαρτου Θεού με ομοίωμα εικόνας φθαρτού ανθρώπου και πτηνών και τετραπόδων και ερπετών. Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός στις επιθυμίες των καρδιών τους σε ακαθαρσία, ώστε να ατιμάζουν τα σώματά τους μεταξύ τους, αυτοί που μετάλλαξαν την αλήθεια του Θεού με το ψέμα, και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση παρά τον Κτίστη, που είναι ευλογητός στους αιώνες. Αμήν. Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός σε ατιμωτικά πάθη: γιατί και τα θηλυκά τους μετάλλαξαν τη φυσική χρήση του σώματός τους στην ΑΦΥΣΙΚΗ, κι όμοια και οι αρσενικοί, αφού άφησαν τη φυσική χρήση του θηλυκού, κατακάηκαν από την όρεξή τους ο ένας προς τον άλλο, ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ, ενώ κατεργάζονταν άσχημες πράξεις και λάβαιναν στους εαυτούς τους το μισθό που τους έπρεπε της πλάνης τους. Και καθώς δε δοκίμασαν για να έχουν το Θεό με επίγνωση, τους παράδωσε ο Θεός σε κίβδηλο νου, ώστε να κάνουν όσα δεν πρέπει. Πλήρεις από κάθε αδικία, ενεργητική κακία, πλεονεξία, ροπή προς την κακία. γεμάτοι φθόνο, φόνο, έριδα, δόλο, κακοήθεια. κουτσομπόληδες, συκοφάντες, μισόθεοι, υβριστές, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρέτες κακών, απειθείς στους γονείς, ασύνετοι, παραβάτες συνθηκών, άστοργοι, ανελεήμονες. Οι οποίοι, μολονότι γνώρισαν καλά τη δίκαιη απόφαση του Θεού, ότι όσοι πράττουν τέτοιου είδους πράγματα είναι ΑΞΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, όχι μόνο κάνουν αυτά, αλλά και ευαρεστούνται συμφωνώντας με όσους τα πράττουν."

    Και η Ιστορία μας σας πειράζει...
    Λέτε Συνωστισμό την σφαγή της Σμύρνης και Ντρομπολιτσά την Ελληνική Τρίπολη. Την Απελευθέρωση της πόλης μου, την λέτε Άλωση και τα βάζετε με την Ιστορία. Θεωρείται μελανό σημείο της Ιστορίας μας, την σφαγή των κατεκτητών, του Απελευθερωτή Κολοκοτρώνη και ειρηνική συμβίωση, τα 400 χρόνια σκλαβιάς, βιασμών και φόνων. Τον Κολοκοτρώνη τον παρουσιάζεται ομοφυλόφιλο και τον Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, τον θεωρείτε μασόνο.

    Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα δεν θα χαθεί, γιατί έχει Θεό Αληθινό και Ισχυρό και πολλά κρυφά σχολειά, στα σπίτια μας!
    Ζω και περιμένω αυτήν την εποχή των διωγμών μας και προσεύχομαι στον Κύριο, να σας φωτίσει και να βαπτίσει... εκ νέου τους αμαρτωλούς ομολογητές Του, σαν εμένα.
    Η Ορθόδοξη Αγάπη για όλους σας, στο τέλος θα νικήσει, τον δικό σας πόλεμο!
    Άσωτος Υιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή