Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Εσύ Έλληνα, αυτό θα το υπέγραφες;


BY IOANNA


ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)

ΚΑΤΑ

1. Της Εισαγγελίας Πρωτοδικών του εκάστοτε Νομού (AYTO αλλαζει ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΈΡΟΣ)
2. Του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Π.Κανελλοπούλου 4, Τηλ.210-6919773 (Αντιστράτηγο κ. Τσουβαλά Κωνσταντίνο)
3. Του Υπαρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, Π.Κανελλοπούλου 4, τηλ.2106917774, 2106929339 (Αντιστράτηγο κ.Ιωάννη Διαμαντόπουλο)

4. Του Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Π.Κανελλοπούλου 4 τηλ.2106924850, 2106922898 (Αντιστράτηγο κα.Ζαχαρούλα Τσιριγιώτη
5. Τον Προϊστάμενο Κλάδου Ασφάλειας, Π.Κανελλοπούλου 4 τηλ.2106977256, 2106977582 (Υποστράτηγο κ.Χρήστο Παπαζαφείρη)
6. Την Διεύθυνση Υγειονομικού, Π.Κανελλοπούλου 4, τηλ.2103482302 (κ.Διευθυντή Μαλεβίτη Ηλία)
7. Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Λεωφόρος Μεσογείων 227-231, Φανερωμένη, Χολαργος Αττικής, (κ.Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη)
8. Το Αρχηγό ΓΕΝ, Λεωφόρος Μεσογείων 227-231, Φανερωμένη, Χολαργός Αττικής, (κ. Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη) τηλ.2106551900
9. Τον Αρχηγό ΓΕΑ, Μεσογείων 229, ΤΚ 15561 Χολαργός, Στρατόπεδο Παπάγου (κ.Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση) τηλ.2106592901
10. Τον Αρχηγό ΓΕΣ, Στρατόπεδο Παπάγου, Μεσογείων 227-231, Χολαργός (κ.Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη) τηλ.6555911
11. Την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Χ.Τρικούπη 18α, Αθήνα Τηλ.2103633797
12. Τον Πανελλήνιο Σύλλογο Απόστρατων Εθελοντών Μακράς Θητείας, Αναγεννήσεως 184, Ορεστιάδα
13. Την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας, Χαλκοκονδύλη 5, Αθήνα, Τηλ.2103802241, 2103820271

Στην χώρα μας συντελείτε από την πολιτική ηγεσία, ενώπιον όλων των Ελλήνων, η συστηματική καταπάτηση όλων των συνταγματικών θεμελιωδών κανόνων της Δημοκρατίας μας, δυνάμει αλλότριων συμφερόντων (των δανειστών), οι οποίοι προασπιζόμενοι τα συμφέροντά τους και μόνο, ζήτησαν την πλήρη υποταγή με την ψήφιση αντισυνταγματικών νόμων και άλλων ενεργειών πλήρως αντισυνταγματικών, ενεργώντας εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, της χώρας και του μέλλοντος αυτής της χώρας, εξαθλιώνοντας και διώκοντας οποιονδήποτε αδυνατεί να ανταπεξέλθει στους αντισυνταγματικούς αυτούς νόμους.

Όλα τα ατιμώρητα σκάνδαλα που ήρθαν στο φως από τις παράνομες πολιτικές που ασκήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, αλλά και η αναλγησία της «αντιπολίτευσης» και των άλλων κομμάτων που ανέλαβαν την εξουσία να διορθώσουν τις παράνομες πολιτικές, καταδεικνύουν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι σύσσωμοι οι κυβερνώντες (νυν και πρώην) αποτελούσαν εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν μόνο προς ξένα και αλλότρια συμφέροντα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και συντέλεσαν στην τελική μας κατάντια, να βυθιζόμαστε ως Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας σε όλο και μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση. Ενώ παράλληλα όλες τις ευθύνες αυτών των μη νόμιμων και λανθασμένων πολιτικών, οι κυβερνώντες τις μεταβίβασαν ως παράνομο δικό τους χρέος, σε όλους εμάς, τους πολίτες αυτής της χώρας, χωρίς να αναλάβουν καμία ευθύνη των πράξεών τους, εξυπηρετώντας πάντα αλλότρια συμφέροντα πλην των Ελλήνων πολιτών, ξεπουλώντας δε και όλο τον πλούτο αυτής της χώρας, παράνομα και αντισυνταγματικά, που είναι απαραίτητος για την επιβίωσή μας, όπως το νερό, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, την ενέργεια, τα νησιά, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κ.ά.

Δυνάμει και όλων των τελευταίων γεγονότων τόσο στη Παιδεία μας, τις επικίνδυνες εξεγέρσεις των παράνομων και παράτυπων μεταναστών αλλά και των συνθηκών υγιεινής όλων μας να υποβαθμίζονται σε σημείο που να αποτελεί υγειονομική βόμβα, πολύ δε περισσότερο οι συνθήκες διαμονής στα hot spot αυτών των ανθρώπων και με τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον των παιδιών μας, που καλούμαστε να προασπίσουμε, της πατρίδας, της θρησκείας και όλων των συνταγματικών κανόνων αυτής της χώρας, ζητάμε την επαναφορά του Συντάγματος ως θεμελιώδη κανόνα αυτής της χώρας.

Ζητάμε την άμεση σύλληψη όλων αυτών που συντέλεσαν στην καταπάτηση του Συντάγματος της χώρας μας, ψηφίζοντας νόμους και ενεργώντας με τρόπο που δεν εξυπηρετούσαν σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα αυτής της χώρας, αλλά αλλότρια ξένα συμφέροντα και την άμεση συγκρότηση ειδικού δικαστηρίου από δικαστές, που δεν εξυπηρέτησαν σε καμία περίπτωση την καταπάτηση του συντάγματος, ώστε να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες και να υποστούν τις συνέπειες του Συντάγματος.

Την διακοπή και διαγραφή όλων των παράνομων και αντισυνταγματικών χρεώσεων φόρων με βάσει το μη πραγματικό εισόδημά μας.

Την διακοπή όλων των παράνομων δικαστηρίων απαλλοτρίωσης της περιουσίας των Ελλήνων από τις τράπεζες, διότι εξυπηρετούν άμεσα τα ξένα συμφέροντα.

Την άμεση παύση οποιονδήποτε πλειστηριασμών ή δήμευση περιουσιών.

Την άμεση παύση δημιουργίας hot spot στην χώρα μας με παράλληλο κλείσιμο των συνόρων μας από την εισβολή των προσφύγων – μεταναστών, μέχρι η Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορά της γι’ αυτούς και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν ως προασπιστές δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τόσο των προσφύγων όσο και των δικών μας. Να ζητηθεί να αποδοθούν άμεσα οι ανάλογες κυρώσεις.

Να ληφθεί υπόψη ότι η χώρα μας τελεί υπό σοβαρή ανθρωπιστική κρίση και δεν δύναται να βοηθήσει οποιονδήποτε εισέρχεται εντός των συνόρων της, ούτε για την βασική του αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά και λόγω της κατάρρευσης του συστήματος ασφάλειας της χώρας, η χώρα μας δεν είναι ασφαλής.

Να κατασχεθούν άμεσα όλα τα κινητά τηλέφωνα των παράνομων μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας, διότι προκαλούν εξεγέρσεις εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών μας.

Καμία Μη Κυβερνητική Οργάνωση δεν δύναται να υποκαθιστά οποιαδήποτε λειτουργία του κράτους. Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή τους από τα hot spot, διότι αποδεδειγμένα υποθάλπουν την ειρήνη και την ομαλή προσωρινή συμβίωση με τους πολίτες της χώρας μας.

Οι παράνομοι μετανάστες θεωρούνται παράνομοι και όχι φιλοξενούμενοι.

Οποιαδήποτε προσπάθεια ένταξης παράνομων προσφύγων χωρίς δικαιολογητικά επί μακρών χρονικό διάστημα στην χώρα μας και μάλιστα μέσω της παιδείας μας, θεωρείται απολύτως αντισυνταγματικός με οποιονδήποτε τρόπο και αν υποστηρίχτηκε.

Ζητάμε την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών μας από τους πρόσφυγες και την άμεση ανακούφιση των Ελλήνων συμπολιτών μας.

Από την κοινοποίηση της παρούσας και με τη δύναμη του ανώτερου δημοκρατικού εκτελεστικού οργάνου αυτής της χώρας που είμαστε ΕΜΕΙΣ ως ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , σας γνωστοποιούμαι ότι δυνάμει και του δημοψηφίσματος που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου του 2015 και έχοντας πλήρη γνώση των συνεπειών από την απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας που έφερε σε πλήρη αδιέξοδο την τότε διαπραγμάτευση και αφού είχαν κλείσει οι τράπεζες, εκβιάζοντας όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες ως προς το αποτέλεσμα αυτού, σας υπενθυμίζουμε πώς το ποσοστό του υπερήφανου λαού μας ήταν υπέρ του ΟΧΙ κατά 61,3%. Ψηφίσαμε ΟΧΙ σε οποιαδήποτε συμφωνία και σχέδιο νόμου που καταστρατηγεί το Σύνταγμά μας.

Επικαλούμαστε το άρθρο 120 του Συντάγματος και από σήμερα με την κοινοποίηση της παρούσας δήλωσης σας θέτουμε προ των ευθυνών σας.

Οποιοσδήποτε από σήμερα στραφεί ενάντια σε Έλληνα πολίτη που προσπαθήσει να προασπιστεί τα Συνταγματικά του δικαιώματα και τις θεμελιώδης αρχές αυτού του κράτους θα θεωρείται ΠΡΟΔΟΤΗΣ αυτής της χώρας και θα τεθεί υπό των ευθυνών του και αν δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της λαϊκής κυριαρχίας και δεν επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του Συντάγματος αυτής της χώρας. Τα ονόματα δε αυτών θα καταγράφονται και θα κοινοποιούνται μαζί με το λόγο που καταστρατηγήθηκε το Συνταγματικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη μετά την σύλληψη του.

Οποιαδήποτε ενέργεια υπέρ της επαναφοράς του Συντάγματος της χώρας μας θα θεωρείται πατριωτική και θα πρέπει να επιβραβευθεί.

Δεν είμαστε ρατσιστές, είμαστε Έλληνες πολίτες, ανάμεσα μας και πρώην μετανάστες, που δικαιούνται νόμιμα, να είναι Έλληνες πολίτες. Έλληνας δεν είναι μόνο αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά και αυτός που έχει Ελληνική καρδιά και αγαπάει αυτό τον τόπο και προσφέρει σε αυτόν ανιδιοτελώς. Δεν είμαστε ξενοφοβικοί, εμείς έχουμε το θάρρος να κοιτάμε τους ξένους στα μάτια, ενώ αυτοί που δήθεν τους υπερασπίζονται υποτάσσονται σε αλλότρια – ξένα συμφέροντα τους και σκύβουν το κεφάλι.

Επειδή ως δημόσιες υπηρεσίες είστε υποχρεωμένες να λάβετε το παρόν εξώδικο χωρίς να αρνηθείτε την παραλαβή αυτού

Για όλους τους παραπάνω λόγους

Να σεβαστείτε το Σύνταγμα της χώρας και το ανώτατο όργανο άσκησης της λαϊκής κυριαρχίας και να μην εφαρμόζετε αντισυνταγματικούς νόμους που θέτουν σε άμεσο και απόλυτο κίνδυνο την Εθνική Κυριαρχία και την επιβίωση του Ελληνικού λαού.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται να κοινοποιήσει την παρούσα εξώδικη δήλωση –πρόσκληση
Προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επιδόσεώς του.

Οι εξωδίκως καλούντες

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου