Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

Εκπληκτική αποκάλυψη Wikileaks για τον Σόρος !

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12 Αυγ 2016, 22.40 | JohnKountouris.com
Αυτό που ακολουθεί είναι η δική μου μετάφρασις ενος αποκαλυπτικότατου άρθρου απο το σάιτ americanthinker.comσχετικά με το ρόλο που έχει παίξει διαχρονικά στα Βαλκάνια ο…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (George Soros)!!!Στο πρώτο μας άρθρο βόμβα για αυτό το θέμα, πήραμε τις αποδείξεις μας για την επιρροή που ασκεί ο Σόρος επι των πολτικών δρομένων των χωρών των Βαλκανίων απευθίας εκ του στόματος του ίδιου του…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Διβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Παραδέχεται το ρόλο του George Soros στα Βαλκάνια ο Μπιλ Κλίντον» (πατήστε εδώ) για να καταλάβετε. Αυτό το ζήτημα είχε ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Λοιπόν, ας δούμε τώρα τι ΆΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έχουμε για το ίδιο θέμα, μια αποκάλυψη που βγήκε απευθίας απο τα εμαιλ της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!!
Ποιος ήταν υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, όταν η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών??? Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα να εξεταστεί υπό το φως της πιο εκπληκτικής αποκάλυψης που έχει βγεί ως τώρα από τις δουλειές που κάνει η ομάς Wikileaks εκθέτοντας τα μυστικά των εμαιλ της Κλίντον. Τι εννοώ??? Δηλ., προτείνει ο Τζορτζ Σόρος μια παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Αλβανίας, και περνάει κιόλας το δικό του!
Ο κ Kyle Olsen το American Mirror εντόπισε την ενοχοποιητικήν αλυσίδα e-mail (πατήστε εδώ), η οποία αρχίζει ως εξής:Εδώ είναι το εμαιλ του Σορος προς τον κα Κλίντον:«Μια σοβαρή κατάσταση έχει προκύψει στην Αλβανία η οποία χρήζει επειγούσης προσοχής στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Θα γνωρίζετε ίσως ότι μια διαδήλωση της αντιπολίτευσης στα Τίρανα την Παρασκευή οδηγήσει στο θάνατο τριών ανθρώπων και την καταστροφή περιουσιών.
»Υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την περαιτέρω αναταραχή που συνδέεται με ένα αντι-διαδήλωση που θα διοργανωθεί από το κυβερνών κόμμα, την Τετάρτη και μια εκδήλωση επακολούθηση από την αντιπολίτευση δύο ημέρες αργότερα για να θυμηθούν τα θύματα.
«Η προοπτική των δεκάδων χιλιάδων ατόμων που εισέρχονται στους δρόμους σε μια ήδη φλογισμένο πολιτικό περιβάλλον είναι ανησυχητικό για την επιστροφή της δημόσιας τάξης και thn εύθραυστη δημοκρατική διαδικασία της χώρας.»Ο Σόρος ζητά (βλέπε πλήρες κείμενο εδώ) στη συνέχεια η «διεθνής κοινότητα» (εεε) να παρέμβει και να ασκήσει πίεση στην αλβανική κυβέρνηση να «αποτρέψει περαιτέρω διαδηλώσεις» και «να κατεβάσει τους τόνους των δημόσιων διαδηλώσεων.” Αυτός προσφέρει ακόμη και μια λίστα των τριών υποψηφίων για να πάνα στην Αλβανία ώστε να λειτουργήσουν ως μεσολαβητές.
Ο Σόρος “ρωτά” (ή μήπως «δίνει εντολή»;), και μαντέψτε τι έγινε;

Μόλις τρεις ημέρες αφού έλαβε το εμαιλ η κα Κλίντον από τον Σόρος, η ΕΕ κατέληξε να στείλει τον προτεινόμενο υποψήφιο του Σόρος, Λάιτσακ, για να μεσολαβήσει στην πολιτική αναταραχή, ανέφερε το BBC.Ας είμαστε σαφείς εδώ: ο Soros διέταξε στις ΗΠΑ και άλλους συνεργούς τους να παρεμβούν στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου κράτους. Ο Σόρος έχει από καιρό κατηγορηθεί ότι είναι ένας μάστορας μαριονέτων που ενορχηστρώνει παγκόσμια πολιτικά και αγορές για δικό του όφελος.

Πηγή:

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/stunning_revelation_wikileaks_hack_shows_that_soros_called_the_shots_on_us_policy_toward_albania.html

greeknewsondemand


triklopodia.grΤο διαβάσαμε από το: Εκπληκτική αποκάλυψη Wikileaks για τον Σόρος ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/wikileaks_13.html#ixzz4HF7o1iqw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου