Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ HOT SPOT ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Μιλάμε για απίστευτη βαρβαρότητα και μάλιστα από λεγόμενα ελληνικά κόμματα! Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έρχεται η κατεπείγουσα διάταξη για την επίσπευση των έργων και την ολοκλήρωση του τεμένους...
στο Βοτανικό, δεν είναι άλλος από την επιθυμία των κομμάτων να διώξουν τους Έλληνες αστέγους οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό έχουν δημιουργήσει το πρώτο hot spot Ελλήνων στην περιοχή! Αυτή τη στιγμή στην περιοχή βρίσκονται περίπου 200-250 άστεγοι οι οποίοι τυγχάνουν της βοήθειας τοπικών Συλλόγων (όπως του Συλλόγου "Αθηνά") και άλλων Ελλήνων. Την ώρα που η χώρα έχει γεμίσει δεκάδες hot spots για ισλαμιστές και προμηνύεται η δημιουργία και άλλων δεκάδων, οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οι εκπρόσωποι του λαού, ψηφίζουν κατεπείγουσα διάταξη για τη δημιουργία τεμένους και το ξήλωμα των Ελλήνων αστέγων από το σημείο!!! Είναι πρωτοφανής η αγριότητα με την οποία η λεγόμενη εθνική αντιπροσωπεία αντιμετωπίζει τους Έλληνες άστεγους! Τους πετάει έξω για να φτιάξει τέμενος για τους ισλαμιστές!!!

Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου