Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

H Λιμενοφύλακας των ΣΤΕΝΩΝ, η ΠΑΝΑΓΙΑ η Βοσπορίτισσα!

BY  

ΦΩΤΟ (5)
Έχουμε ήδη ξεκινήσει και όσοι δεν το κατάλαβαν θα το κατανοήσουν πολύ σύντομα.
Όλα είναι στον αέρα των γεωπολιτικών εξελίξεων που είναι πλέον μη διαχειρίσιμες καθότι το σχέδιο ξέφυγε με τις πονηριές της τούρκικης αλεπούς.


Καλά τα έλεγε ο Άγιος Παίσιος ,ότι η Τουρκία είναι σαν μια αλεπού που κάνει κουταμάρες και όταν θα πηδήξει ( δηλ. αλλάξει συμμάχους- καλή ώρα τώρα) θα πιαστεί στην παγίδα με τα τέσσερα ποδάρια της.
¨Η επανασύνδεση Ρωσίας-Τουρκίας ενδέχεται να έχει πολύ σοβαρότερες επιπτώσεις σ΄ ότι μας αφορά αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα μ΄ αυτές η αμυντική συνεργασία των δύο χωρών ήταν από τα κυρίαρχα ζητήματα της συνάντησης Πούτιν-Ερντογάν και ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η προμήθεια ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κινείται “παράδοξα” σε σχέση με ότι πιστεύει το ΝΑΤΟ, για την επιλογή του αντιπυραυλικού της συστήματος. Ως γνωστόν στον διαγωνισμό που είχαν κάνει η επιλογή ήταν υπέρ του κινεζικού συστήματος ,αλλά απόφαση οριστική δεν ελήφθη ποτέ.
Η συνεργασία της Τουρκίας με τη Ρωσία στην αμυντική βιομηχανία ήταν ένα από τα κύρια σημεία της ημερήσιας διάταξης στη συνάντηση της Αγίας Πετρούπολης,γράφουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.¨ militaire.gr/Π. Καρβουνόπουλος 17/08/2016 | 13:04
Από τα πρώτα 24ωρα της τουρκικής κρίσης και της επαναπροσέγγισης με την Ρωσία , οι Τούρκοι ζητούσαν επειγόντως τα αντιπυραυλικά συστήματα S 300-400 για να περιχαρακώσουν την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα από τους πραξικοπηματίες που είχαν διασυνδέσεις με το ΝΑΤΟ.
Όμως με αυτό το ισχυρό χαρτί πήγε ο σουλτάνος στον Ποτών και του είπε:
¨ δώσε μου να βάλλω S 400 στην Κωνσταντινούπολη δηλ. στον Βόσπορο και στα ΣΤΕΝΑ και οποιοδήποτε νατοϊκό ψάρι θέλει να περάσει τα Δαρδανέλια με κατεύθυνση την Μαύρη Θάλασσα θα το σκέφτεται δύο φόρες¨
¨ έτσι θα ησυχάσεις από τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας που επιθυμούν να συμπήξουν οι Νατοϊκοί¨
Τελικά είναι σίγουρο ότι ο κ. Ερντογάν παίζει ρωσική ρουλέτα με όπλο που δεν του λείπει καμία σφαίρα.
Ο Βόσπορος κατ επανάληψη τονίσαμε δεν είναι μόνο γεωπολιτικός κόμβος ναυσιπλοΐας , αλλά και η ενεργειακή καρωτίδα της οικονομικής επιβίωσης της Ευρώπης βλ. ματωμένο αγωγό του Κατάρ .
Και όλα αυτά σήμερα ρυθμίζονται από ένα σουλτάνο με ισλαμικές καταβολές και γκρίζες δημοκρατικές απόψεις.
ΗΡΘΕ η ΩΡΑ των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ που κάποιοι τις χλευάζουν γιατί δεν θέλουν να ξυπνήσουν από τα όνειρα της αμαρτίας.
Μεγάλη είναι η κουβέντα που είπε ο Σεβασμιότατος Μόρφου Νεόφυτος που με αφορμή το άρθρο αυτό του στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας καθότι άγνωστος σε εμάς, γνωστός όμως στις πάλλουσες καρδιές για ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ.
Είπε λοιπόν:
¨παιδιά μου , εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ¨
Και φυσικά οι προφητείες βγαίνουν γιατί είναι ο Πνευματοκίνητος λόγος ΑΓΙΑΣΜΕΝΩΝ μορφών.
ΤΏΡΑ λοιπόν πρέπει να πούμε τα πράγματα ως έχουν δηλ. ¨ τα σύκα –σύκα και η σκάφη- σκάφη¨
Ουδείς θα επιτρέψει να τοποθετηθούν S 400 στην Τουρκία, κατά πόσο μάλλον στα ΣΤΕΝΑ.
Θα προτιμούσαν να βάλλουν φωτιά από τον Αρκτικό κύκλο -Ουκρανία- Κριμαία- Αιγαίο- Ιράν – Μέση Ανατολή προκειμένω να μην επισκεφτούν τέτοια αντιπυραυλικά ρωσικά συστήματα τα Στενά του Βοσπόρου.
Και το ερώτημα που μας βασανίζει ως αναφορά τους Ρώσους είναι:
Αν πιστεύουν ότι οι συνθήκες είναι τόσο οριακές δηλ. απέχουμε μέρες από την έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου και παίζουν με όλα τα ρίσκα;
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ όλων αυτών η Ελλάδα που την άφησαν επίτηδες γυμνή οι τοκογλύφοι και οι προδότες.
Να γιατί ξεπροβάλλει πεντακάθαρα στις μέρες μας η σωστή διαχείριση του δώρου του προφητικού λόγου των ΑΓΙΩΝ μας και ειδικότερα του Πνευματικού Αγιασμένου Γεωπολιτικού Συμβούλου του Έθνους Μας ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.
¨Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μαρτυρία του 1990 ΠΗΓΗ: hggiken 2012
¨οι Ρώσοι θα κατέβουν στα Στενά , όχι για να βοηθήσουν εμάς , αυτοί έχουν τα δικά τους συμφέροντα αλλά οι Ρώσοι δίχως να το θέλουν θα βοηθάν εμάς.
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.
Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.
– «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους»
ΠΗΓΗ: σελ. 432 Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994». Πηγή: pentapostagma.gr
Έχουμε πλησιάσει δραματικά στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ και έλαβα την άδεια και την ευλογία πασίγνωστου αγιασμένου Γέροντα να ανακοινώσω κάτι ελπιδοφόρο στον χειμαζόμενο Λαό μας που ετοιμάζεται σύντομα να φύγει από την χώρα και την σκιά θανάτου των μνημονίων.
Σύσταση της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ πριν λίγες ημέρες προς τον πένητα ασκητή Γέροντα
¨ Αγιογραφήστε ΜΕ με την επονομασία ΒΟΣΠΟΡΙΤΙΣΣΑ διότι θα είναι και η πρώτη εικόνα ΜΟΥ που θα έλθει από την Ελλάδα στην Ελεύθερη Ελληνική Κωνσταντινούπολη¨
Προσωπικά σας μεταφέρω την παράκληση του άγιου γέροντα του ΘΕΟΥ να ενεργήσετε αυτοβούλως τα δέοντα, ώστε συλλογικά η ΕΙΚΟΝΑ αυτή να είναι έτοιμη πριν την Μεγάλη ΩΡΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ.
Στην Κωνσταντινούπολη έχουμε να κάνουμε τόσα και τόσα πράγματα.
Ανασκουμπωθείτε μόλις βγούμε από την δαιμονική μπόρα…
– «Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή»
σελ. 435 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
Τελικά ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους μας ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης μας μίλησε και για την ανοικοδόμηση της Πόλης φυσικά απ ότι φαίνεται δίχως τα Ευρωπαϊκά κονδύλια χρηματοδότησης.
Ανασκουμπωθείτε Ελληνίδες -Έλληνες γιατί η αναστήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε Ορθόδοξο Ναό που πρόκειται να γίνει σύντομα σίγουρα δεν θα έχει την βοήθεια από κανένα κονδύλι τύπου ΕΣΠΑ. Θα δουλεύουμε δίπλα στον ΒΟΣΠΟΡΟ και θα τραγουδάμεhttps://youtu.be/GelcQUTJw2Q ΒΟΣΠΟΡΙΤΙΣΣΑ – ΜΙΚΕΣ ΚΟΥΛΛΙΑΣ
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου