Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ!Ισλαμικό fund αγοράζει 'κόκκινα δάνεια'!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...(ελπίζω να καταλάβατε τώρα το σατανικό σχέδιο τους )




H PCP Capital Partners LLP πρόκειται να διαθέσει περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει μη εξυπηρετούμενα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες. To συγκεκριμένο fund είναι ισλαμικών συμφερόντων και αναμένεται να επιτεθεί σε όλους όσοι έχουν ΄κόκκινα δάνεια’.

Η PCP, με έδρα το Ντουμπάϊ που διευθύνεται από την διαβόητη Amanda Staveley, ελέγχεται σε μεγάλο μέρος της από σαουδαραβικά, εμιρατιανά και καταριανά κεφάλαια και μάλιστα σκοπεύει να ηγηθεί της ανακεφαλαιοποίησης της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, σύμφωνα με την πηγή της WSJ.

Η μικρή ελληνική τράπεζα θα χρησιμοποιηθεί ως "Δούρειος Ίππος" για να αγοραστούν" κόκκινα" δάνεια. Εν συνεχεία θα κατάσχουν τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και γενικά τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήων δανειοληπτών που λόγω της οικονομικής καταστροφής αδυνατούν να τα αποπληρώσουν. Θυμίζουμε ότι τα ‘κόκκινα δάνεια’ πωλούνται σε τιμές πολύ χαμηλότερες από την πραγματική. Ακόμα και στο 1/10 της πραγματικής αξίας των δανείων.

Να σημειώσουμε πως το ύψος των ελληνικών μη εξυπηρετούμενων δανείων ανέρχεται στο ποσό των 110 δισ. ευρώ.

http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/75973-ektakto-islamiko-fund-agorazei-kokkina-daneia-synagermos.html

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/8/16

    Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι που στο κάτω κάτω είναι ξένοι και αλόθρησκοι μη γνωρίζωντες την αλήθεία , αλλά οι Ελληνόφωνοι άρχοντες μας που αναξίως φέρουν το όνομα του Έλληνα προδίδοντας ακόμα και την μάνα που τους γέννησε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή